År 2007

Snart var år 2007 över. Ännu ett år har passerat och det går skrämmande fort.
Detta år har varit bra. Lite negativt såklart men medstals bra, det har varit ett bra år sammanfattningsvis.

I Januari rullade allt på, träffade kompisar och skolan som vanligt. Min bästis fyllde 15 och ja allt var bra.

I februari var det sjukt mycket i skolan, värsta i mitt liv lätt. Stressade sönder mig själv i allt plugg och kände mig allmänt stressad och trött. Sedan på alla hjärtans dag kommer det jag väntat på, thailand! Det var underbart att vila ut från vardagen och stressen innan även om jag saknade kompisarna. Jag ville inte hem, men var ju tvungen. Hade stannat kvar om det gick, saknar!

Under våren träffade jag Helena två gånger. Otroligt kul som vanligt, hon är min sol. Kom närmare en annan vän och det är jag glad för. En period i April var allt kaos, mådde inge bra men det redde upp sig. Ericha fick mig att må bra. Många mysiga kvällar med kompisar och dagar på stan.

I juni slutade jag åttan. Lycklig även om jag inledde sommarlovet med att vara sjuk! Helena kom då skolan sluta och vi hade det underbart kul i stockholm. Mysiga picknicks och shopping. Jobbade även en vecka och tjänade pengar.

I juli åkte jag med familj och min kusin till Grekland. Den resan kommer jag aldrig glömma, haha. Fy fan vad vi skratta. Skratta åt skämt till andra i sällskapet men självklart skratta dem åt en också. Levde annars livet som man gör på sommaren och var väldigt lycklig.

I augusti började jag nian. Veckorna gick och jag trivdes. Shoppade mer än någonsin och hade mys. Bakslaget kom i Oktober men den läxan har jag lärt mig. Skolan har gått SKIT BRA rent ut sagt. Håvat in MVG efter MVG (okej, nästan i alla fall). Höjde mig i flera ämnen under hösten, 6 sammanlagt. Haft flera helt galet roliga tjejmiddagar med kompisar, vi är ett underbart gäng. Under hösten har jag saknat Ericha grymt mycket som flyttade, men vad ska man göra. Du finns alltid i mitt hjärta gumman, alltid!
Stressad i November och December, lite normalt antar jag. Dem senaste 2 veckorna har jag haft det mys. Varit sjuk, inte på julafton dock, (förra året var jag magsjuk på julafton..) och läst mycket.

Om man nu ska blicka framåt. år 2008 hoppas jag och jag ska se till att det blir ett hejdundrande bra år! I sommar ska jag till Malta 3 veckor med Helena och hoppas även på andra utlandsresor (spekuleras långresa till typ Vietnamn, hoppas!) Ska ha många galna kvällar med mina tjejer. Ska gå ut nian och börja gymnasiet vilket jag ser fram emot.

Rea shopping

Hittade två jätte fina tröjor på stan idag. Den ena, mörka ceris rosa från JC för 89 kronor och som är jätte fin till tights. Den andra för 99 kronor på Zara. Svart och vit randig, gillar den jätte mycket. Har alltså fyndat ordentligt. Detta kommer ni se på mig mycket i framtiden. Jag vet att bilderna kan se lite konstiga ut ibland men det är för att jag förminskar dem!

image298
image299

Mellandagsrea

Nu ska jag till stan med en kompis snart och kolla rean och uppdatera varandra med allt som hänt under julen. Jag brände mig på platttången nyss, skit ont!
ll2

Härlig bild

(Källa: carolielidman.blogg.se)

Plysh dress

En plysh mysdress är äntligen min. Denna har jag myst i hela dagen. Lila och grått, fin kombination.
Nu ska jag ta något gott att äta och slå ner mig i soffan. Imorgon ska jag äntligen till stan, hoppas på att hitta någon fin klänning.

image297

Jag gillar Hayden

Jag gillar superstjärnan hayden. Hon är söt, gullig och har otroligt fina kläder. Heroes är ett program jag bara älskar. Hon är väldigt kort men vad gör det när det finns högklackat?
image295

Annandag jul

Idag startar reorna men jag kommer nog inte shoppa så mycket på rean. Är ute efter jeans och snygga vardagsklänningar.
Idag har jag redan hunnit vara en snabbis i vällingby och lämnat till baka min mysdress. Ska åka till kista senare och kolla om det finns andra där. Jag måste verkligen ha en, dem är så

sköna! Idag ska jag ta det lugnt, är fortfarande väldigt förskyld så jag måste kurera mig. Ska nog sätta på en film och mysa ner mig i soffan. Tända lite ljus och ta en god macka med julskinka.
image294

Mina julklappar

Här mina julklappar jag fick.

Kamera!
Pengar
Footloose billjetter
Jätte söt BH
Harry potter
Hela garnier gel fresh serien
Pirates of the carabean
Mascara
Puder
Mysdress som ska bytas
Massa nagellack
Läppglans
Strumpor

Sedan kommer jag inte ihåg mer, haha.



I love christmas

image288
Jag älskar julgodis. Undra hur mycket jag åt igår egentligen! Det var jätte mysigt igår, på kvällen spelade vi spel och åt jorsgubbskräm. Tradition från mammas släkt, hemma gjord och super god!

Julaftons outfit

image286
Min outfit igår på julafton.
Blus, H&M. Skinnkjol, Ginatricot
Tar ett tag innan man lär sig alla finesser och grejer på kameran men jag är glad!

Förutom det fick jag pengar, biljett till musikal, massa rengöringsprodukter, smink, mysdress som ska bytas, harry potter 7 och en dvd.
Idag ska vi till farfar och fira jul.
Puss.

Julafton

Jag önskar er alla en god jul!

Har redan öppnat lite packet, fick en kamera bland annat. Hur glad som helst. Så nu kan jag ta massor av foton och lägga upp på bloggen. Nu har jag precis duschat och ska fixa iordning mig. Vid två tiden kommer gästerna, det här året firar vi med pappas släkt som är mindre än mammas. Jag ser fram emot all god mat, haha.

I want this

image285
På nyår skulle jag gärna bära detta.
Det kommer så ställas till med en hejdundrande fest med mina vänner.
Klänning, Topshop. Skor, dinsko. Väska asos.

Idag har jag varit med Frida och Emmy. Jag och Frida bytte även julklappar, fick jätte fina saker av henne! Skönhetsgrejer som luktadea persika. Imorgon är det julafton så ikväll blir det julmys med familjen, myys.
Ha en go kväll gott folk!

Ashley Olsen

RAIN, RAIN GO AWAY photo | Ashley Olsen

Jag dör, seriöst talat. Shit vad snygg hon är. Så hade jag gärna sett ut en fin höst dag.

22 december!

Dagens outfit.
Idag blir det bara julstök nu inför jul.
Kofta H&M
Topp Ginatricot
Tights H&M
image283

Bilder

Nu har jag jullov!
Snart ska jag träffa tjejerna, vi ska fika och byta julklappar. Ska bli skoj, har varit hemma i två dagar nu så jag är riktigt sällskapssjuk. Men jag är glad att jag är frisk.

Bilden nedan är från Thailand i mars. Ser det inte underbart ut? Jo det är de kan jag lova. Bilden är tagen av en av vi 12 som åkte tillsammans. Jag tänker inte lägga upp några bilder på mig eftersom att jag inte riktigt ser så fin ut på dem, haha.
image282

Spice Girls

Headlines - Spice Girls nya singel.
Jag gillar den, den är väldigt bra! Även om det inte är en  danslåt men det behöver den ine vara. Jag diggar den.
Jag har alltid varit ett fan av Spicegirls. Har varit på konsert, haft tusen klistermärken, ryggsäck och en stor affish på Emma Bunton som jag tog bort för 6 månader sedan (!).
Så nu är frågan om jag kommer köpa deras nya skiva, haha.
Och jag skiter i om folk tycker jag är nördig eller något. Jag tycker dem är bra, punkt slut!

Vill ha sommar

Åh ge mig sommar igen!
Där var jag brun, nu är jag blekfis!
Men jag har Malta nästa sommar att se fram emot!
image281

Sjukling

Det är just konstaterat att jag drar till skolan imorn oavsett och jag är frisk eller ej men det är jag nog! Min vän, den gullungen saknar mig! Men då måste jag slita mig härifrån nu! Puss!


Jouicy Couture

En sån här dag vill jag mer än gärna ha ett Juicy Couture set. I mörkbrunt gärna eller blått. Helt underbart fina och sköna. Jag har önskat mig budget setet från H&M i svart. Det duger bra de med men om mamma och pappa vill betala över 1500 kronor för detta så tackar jag inte nej.

Nej nu ska jag fortsätta kurera mig. Dricka en kopp te och slänga mig i soffan igen. Har hitills idag kollat på Harry potter, vilat i sängen och läst en massa. Och såklart druckit varm choklad och ätit pepparkakor.


Jag är sjuk

Godmorgon alla glada,
Idag är jag sjuk. Det är inte speciellt kul. Förskyld, ont i huvet och sjukt ont i halsen. Så jag bestämde mig för att stanna hemma och bli frisk istället för att gå till skolan. Så nu har jag en hel dag framför mig då jag bara ska slappa. Rätt skönt för jag måste bli frisk. Ikväll ska vi även göra klart vårt pepparkakshus, får se om bilden kommer ikväll annars kommer den imorgon. Nej, nu ska jag parkera mig i soffan med varmchoklad, puss


Tisdag



Vanessa Hudgens kan inte bli snyggare! Gillade speciellt väskan, vet någon vart den kommer ifrån? Vore snällt om ni sa till i så fall. Fast jag skulle nog ändå inte ha råd...

Nu dricker jag te och kollar runt på bloggar. Snart ska jag träffa en kompis, blir kanske promenad och säkert en liten fika som vanligt.

Miumiu

image280
Miumiu spring fashion 2008

Ja, inte riktigt min stil men jag gillade den röda kjolen. Det var mycket svart, lite konstigt med tanke på att jag vill ha glada färger på våren!

Sunday - Gimme more


Denna söndag lyssnar jag på den här låten. Dansfeelingen kommer fram...

Idag har jag hitills hunnit göra ritningar till pepparkakshuset, bakat knäck, köpt gran, druckit glögg, julpyntat, målat naglarna och nu sitter jag här. Jag är rätt trött, har ont i halsen.

Spring fashion at H&M

image279
Detta är lite av våren på H&M.
Plaggen är fina men jag får ingen
wow känsla. Fast det här var bara lite av allt.

A rainy day

RAINY DAY WOMAN photo | Hilary Duff
Idag vaknade jag upp med Frida i en liten stuga ute på vichan. Tilll frukost åt vi lussebullar och drack te. Det var hur mysigt som helst. Vi hade jätte mycket ljus tända. Igår alltså, haha säger jag bara. Fy fan vad jag och frida garva. Bland de roligaste jag varit med om, haha.
Ikväll ska jag äta mango och kolla på film, puss


Julgodis

Äntligen fredag. Nu är jag hemma en snabbis men ska snart iväg igen.
Ihelgen ska vi baka julgodis och jag längtar. Det finns inte något som är så gott som de! Vi ska göra chokladkola, knäck och ischoklad. Nästa vecka ska vi göra citronkola. Kola är favoriten tror jag, mormor gamla recept. Jag är mycket för julen, älskar den. Rummet är julpyntat, bakat lussebullar har jag gjort två gånger och pepparkakor. Nästa vecka ska vi göra pepparkakshuset också.
Vilket är erat favvo julgodis?


Fjortis?

Hur pass fjortis är du på en skala?

1. Du är/har varit blond. [ ]
2. Du anser dig vara sexig i dina nya mjukisbyxor. [ ]
3. Du har Idominsalva på läpparna i annat än medicinskt syfte. [ ]
4. Du lyssnar på Hip hop/ R'n'B [/]
5. Du lyssnar på Rix FM/ NRJ eller liknande radiostation. [x]

totalt: 1,5

6. Du håller till på Playahead. [x]
7. Du håller till på Lunarstorm. [ ]
8. Du ser upp tilll personer som t.ex Paris Hilton. [ ]
9. Du läser någon form av skvallerblaska av intresse. [x]
10. Du blir hysterisk om du råkar träffa på en B-kändis på stan. [ ]

totalt: 2

11. Du använder ord som: typ, bah, asså, liksom, vaddå? väldigt ofta. [x]
12. Du kan sitta jättelänge och beundra din egen spegelbild. [x]
13. Du bär skärp högt utanpå tröjan för att "framhäva dina kvinliga former" och vara lite retro. [ ]
14. Du äger ett par onödigt stora solglasögon. [ ]
15. Du tycker att klädesmärken är viktigt eller ger folk status. [ ]

totalt: 2

16. Du använder brunkräm eller solar regelbundet. [x]
17. Du kan inte visa dig ute osminkad. [/]
18. Du drar alla alternativa människor över samma kant: EMO, fastän du inte kan förklara ordet om någon skulle fråga dig. [ ]
19. Du har lätt för att bli kär. [/]
20. du har många "nära" vänner som du egentligen inte känner speciellt bra eller kan lita på. [ ]

totalt: 2

21. Du är regelbundet inne på Snyggast.se [ ]
22. Du vill bli känd. [x]
23. Din bilddagbok innehåller i stort sätt bara egobilder. [ ]
24. Du är väldigt lättpåverkad. [/]
25. Modet är väldigt viktigt för dig och du följer det skarpt! [/]

totalt: 2

summa: 9.5

*1-5: Du är en ashäftig typ som vågar sticka ut och vara något
du själv skapat och vägrar ta åt dig av andras modetrams. Rock on!
*6-10: Du påverkas inte direkt av mode. Du är dig själv och så bör det fortsätta!
*11-15: Du har förmodligen dålig smak. Du följer inget mode men frågar utan tvekan var din vän köpt sina nya märkesjeans.
*16-20: Du ligger med all säkerhet inom fjortisradien vilket aldrig bådar gott. Du hänger med killar utan hjärna och har blivit sårad många gånger. Skyll dig själv!
*21-25: Vi tycker alla synd om dig. Det kan inte vara lätt att ha blivit så misslyckad...

Haha, stämmer sätt bra faktiskt :)

Nobelbanketten

Nobelfesten var som sagt igår och min namndag!
Så vilken av dem här tre kungligheterna hade snyggast klänning?
Madeleine, Silvia eller Victoria?
Själv tycker jag Madeleine, hon är alltid lika fin. Hennes frisyr var finast också.
image257

Back to school

Idag var det måndag igen. Skolan var väl helt okej. Men jag var tvungen att redovisa mitt spanska arbete idag fast han sa att jag skulle göra det på fredag med en kompis. Han tvingade mig alltså! Jag som hade tänkt plugga in texten så jag kunde den utantill den här veckan blev väldigt arg. Eftersom jag inte övat läste jag det mesta från pappret. Han kritiserade mig inför hela klassen vilket inte var kul. Hade jag fått gjort det på fredag så hade jag kunna gjort det utan papper. Men men, jag kommer i alla fall få VG i betyg. Där försvann min MVG chans och allt är hans fel, hatar honom!

Efter skolan pluggade jag till So-provet på onsdag. Det är rätt lätt då jag kunde det mesta innan. Sedan tränade jag, gud så skönt det var! Love it! När jag kom hem hade min syster även bakat en god kaka.

Imorgon är det skola som vanligt och sedan ska jag plugga, fixa lite grejer till jul, ta promenad och boka klipptid.

Det är inte bra att röka, Ashley!

ashley olsen tossing cigarette 01

Drömmen

image278
Åh, ge mig att ha på nyår!

Helg

Igår väckte mamma mig tidigt och hela familjen åkte och julshoppa. Vi köpte julklappar till släkten och massa annat grejs. Sedan åkte vi hem och åt lunch innan Mamma skjutsade iväg mig och min syster till en lokal. Där skulle vi, min kusin och hans tre kusiner packa godis. 800 kilo var det! Efter 10 minuter mådde man illa av all lukt med kul var det och vi kämpa på. Vid kvart i sex var vi hemma och då kom våra kompisar förbi. Vi hade en rolig kväll. Kollade på Albert och Herbert, världens bästa julkalender! Vid halvtvå somnade vi väldigt trötta.

Idag kollade vi lite till på Albert och Herbert innan mamma skjutsade oss till lokalen. Då vi, samma gäng som igår fortsatte att packa godis. Vid halv två var vi hemma igen och då drog vi iväg på glöggfest. Vid fem var vi hemma igen, jag mätt efter all julgodis och glögg. Hon hade bakat mycket! Efter middagen utbrött tredjevärldskriget en stund. Sedan lugnade jag ner mig genom att läsa lite och nu sitter jag här.

Nu sitter jag och letar efter goa julgodis recept. Nästa helg ska vi baka. Då kommer jag med bilder och kanske recept!

Hallelujah

Jag finner inga ord.
Så jävla bra!
Helt fantastiskt!

Freeeeeeedag

Idag efter skolan då vi slutat klockan elva så gick jag och malin hem till mig. Vi gjorde pannkakor och de var mycket gott. Sedan chillade vi bara e stund, lästa tidningar, snackade och lyssnade på musik. En lussekatt slank även ner. Sedan vid halv tre tiden åkte jag och Malin till Vällingby och mötte Thanh. Vi tog en fika. Drack världens goaste varm choklad. Vi satt där en bra stund och snackade och hade trevligt. Vid fyra tiden var jag hemma igen.



Skolan

Hejsan,
Nu är det äntligen fredag. Jag ska strax iväg till skolan, det blir en kort dag då vi slutar elva. Vi ska spela upp våra pjäser idag, våran äger haha. Och sedan avsluta vårat projekt för nästa vecka är man tillbaks till plugget och vanliga lektioner igen.
Idag vet jag inte vad som händer. En promenad blir det i alla fall, har hittat en bra runda som tar cirka 50 minuter. Förmodligen träffar jag kompisar efter skolan och ikväll ska jag ta det lungt och kolla på idol finalen. Amanda ska vinna!

Idag inviger jag min nya kjol, bild kommer ikväll. Puss

Snygga tjejen

Jag är glader idag. Powerwalk med mamma och prat i telefon med bästa hela eftermiddagen. Jag fortsätter och lägger in denna snygga outfit. Påmminer mig om att jag behöver en sådan liknande jacka.


Victoria

image277
Victoria är på Elles framsida i deras januari nummer! Fint!

A very good day

Drog till stan efter skolan idag. Åt på Sandys och rullade sedan därifrån. Kan verkligen rekomendera det stället, både billigt och jätte gott! Åt en jätte god pastasallad och kladdkaka. Jag och Malin shoppade sedan gärnet. Malin handlade jätte fina saker. Jag handlade två julklappar och har nu bara två kvar. Jag köpte också en mörkgrå kofta, behövdes verkligen! Jag kan inte ha koftor med ull i och var därför tvungen att köpa en utan det. Det var mysigt och sedan tog vi en fika igen. Varm choklad. Sedan gick vi på öppethus på JENSEN västra. Det kändes jätte bra, blir nog mitt första val!
s
Nu ska jag titta på heroes och sedan blir det sängen för mig. Puss

Cosmopolitan

Så kul hade jag nu innan skolan. Men visst blev den fin?

Don't stop the music

Rihanna - Please don't stop the music
En underbar dans låt. Man får lite dansfeeling.

Nu ska jag till sängen. Imorgon ska jag efter skolan till stan, fika med malin och sedan ska vi till JENSEN västra öppet hus. Sedan ska jag prata med en kompis i telen också.

Väskan

Av mamma och syster fick jag ett lackskärp, en sjal och en jätte fin väska när dem kom hem igår. Jag fick välja mellan tre stycken och valde den som jag tyckte var snyggast såklart!

image275


Dagens

Dagens låt: Första gången - Magnus uggla
Dagens frisyr: Lagom lockigt och snedbena
Dagens smink: Som vanligt. Foundation, puder, rouge, concealer och mascara.
Dagens klädsel: Jeans, svart linne, grå kofta och marinblå sjal
Dagens planer: Plugga, duscha och måla naglarna
Dagens vill ha: julooooov!
Dagens drog: Pepparkakor!
Dagens tråkigaste: plugg...
Dagens inspiration: Ja du... 
Dagens tanke: Min bästakompis Malin som fått tandställning precis stackarn.. Jag vet hur det känns.
Dagens köp: Ingenting!
Dagens mat: Frukost, hamburgare och någon middag..
Dagens mående: Bra men lite trött.

image274

Önskelista

image272
Detta är då min önsklista lagom till jul.
Påsen står för pengar, ja annars förstår ni nog allt.
Jag måste verkligen ha en kamera och harry potter och...

Måndag

Ny vecka och nya tag.
Idag började vi skolan halv tio så det var skönt. Slapp dag då vi läste mest hela tiden. Vid tre var jag hemma och då pluggade jag lite Svenska och Matte. Min novell är klar nu och bra är den! Strax kommer mamma och syrran hem från Rom. Har saknat dem men jag och pappa har haft en mysig helg hemma själva. Jag hoppa att dem har med sig något roligt till mig hem, lägger upp bilder på det senare i så fall. Jag och pappa har överaskat mamma så hon kommer hem till ett nystädat hus. *host*

Nu måste jag laga mat innan träningen, puss.

Äntligen

Det var hur trevligt som helst igår! Först gick vi i gamlastan och tog en fika, jag, emmy och våra pappor. Sedan drog vi runt dem i affärer innan dem tröttna och hamna på puben. Dit kom även vi efter en stund, mycket trevligt. Sedan kollade vi lite mer i affärer innan vi tog en taxi till restaurang Kungsholmen. Hur god mat som helst, åt en jätte god biff!

Lite shopping blev det, strumpbyxor, örhängen och min efterlängtade kjol! Det blev en i skinn från Gins tricot. Jag ska ha den på nyår eller julafton har inte riktigt bestämt mig än. Jag är så glad! (bilder är från alice)

image269image271

Löördag

Första december idag!
M
en julkalendern var inte alls bra, jag är väl för stor eller något. Jag har såklat en kalender, vad är en jul utan det? Jag & Pappa ska sätta upp ljusslingan strax. Idag ska Pappa och jag in till stan, vi ska även träffa min kompis. Ska bli jätte trevligt och ikväll ska vi på restaurang. Jag ska leta efter en kjol, en svart vill jag ha!

image268

RSS 2.0