SOLSOLSOL

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er!

Nu ska jag ut i solen, vaknade sjukligt tidigt idag, kvart över åtta så jag är lite trött om man säger så. Hade verkligen behövt en lång natt sömn. Nu har jag precis kollat på tv och ska nu ut på altanen och sola. Vädret är så himla härligt, hoppas det håller i sig till nästa vecka också. Vore skönt med toppen väder på ens födelsedag!

Sedan ska jag möta Emmy och Malin och vi ska till rålandshovsparken. Det kommer nog komma bilder därifrån senare ikväll skulle jag tro. Ikväll ska vi träffa Italien gänget igen, ska bli jätte kul. Vi ska kolla på bilder och äta och så.

Ha en toppen dag, PUSS


nicole

Oh, mysigt med picknick! Imorgon ska jag ha det med två goda vänner. Trevlans.

Jag är ledsen för dåligt bloggande

Hejsan allihoppa! Jag är ledsen för mitt dåliga bloggande i veckan men jag har haft fullt upp. Idag var jag först i skolan och sedan var det vinstagårdsloppet. Hela skolan skulle springa fem kilometer i Grimsta. Jag sprang på 32 minuter, vilket är helt okej ändå. Fick även reda på att jag kommer få MVG i spanska, blev jätte glad! Sedan skyndade jag mig hem och fixade mig, duschade och allt på en halv timme. Haha så det gick snabbt. Idag tog även min Kusin studenten, stort grattis till honom! Så vi var där vid två för att vara med lillkusinen som är 14 (dem andra är 19 & 21) innan och sedan vid halv fyra trillade alla andra gäster in. Vi kom precis hem och det var verkligen jätte kul, inte min första student skiva om man säger så! Utan den fjärde och nästa vecka blir det två till!

I helgen ska det bli super bra väder och jag ska sola så mycket om möjligt såklart. På måndag fyller jag även år också! Hela 16 bast, super duper kul! Ha en fortsatt bra fredag kväll nu, jag är jätte trött så det blir ingen sen läggdags. PUSS

Bild tagen i veckan

I like it

Ännu en solig dag, då blir Malin glad. Idag är jag klädd i en mörkrosa blus och ett par blåa jeans. Skönt och samtidigt snyggt. Idag börjar jag nio så snart ska jag gå och möta Maria. Skönt att slippa gå ensam till skolan iaf, sällskap är bättre. Allt känns toppen just nu, skolan är snart avklarad iaf plugget, det trallar på där, betygen är som dem ska, jag är glad och har världens bästa människor kring mig. Ja, det går bra att vara jag nu.

Här är mina shteek heta solbrillor, haha. Nej nu ska jag sluta. Är bara på bra humör. Det tycker jag alla ska vara. Ta vara på dina kära och nära också. PUSS PÅ ER
 


Sommarplaner

Sitter och drömmer om sommaren. Så kom jag på att jag kunde dela med mig av mina planer.

15 - 19 Juni är Helena här
Första veckan i Juli åker jag till Göteborg
14 - 21 Juli är jag i Grekland med Emmy
25 - 27 Juli är jag i Malmö
27 Juli till den 16 Augusti är jag på Malta med bästa
17 Augusti är jag tillbaka i Sthlm

Det kommer bli en rolig sommar. Det gillas av mig. Förutom det här kommer det bli bada, sola, äta godsaker, umgås, party och bara chilla gärnet.


Allt är toppen

Hola chicos! Lite spanska kan jag i alla fall, haha. Jag mår jätte bra, hoppas ni också gör det!

Har pluggat hela dagen lång, efter skolan då. Har pluggat till språk provet imorn, skrivit texter om kärlek och fortsatt rita på min bild. Ni får se den när den är klar! Är nöjd faktiskt, kan annars inte påstå att jag är särkilt estetisk. Innan jag satte igång med plugget fixade jag en tallrik med vaniljglass, hallon sorbet och massa smälta hallon och till det en café latte. Jag satt på altanen, riktiga sommarkänslor må jag säga. Älskar att plugga utomhus! Naturen är min vän.

Nu har jag tagit en paus, ska fortsätta snart igen. Ska bara läsa igenom några gånger till sen får det räcka.


7 dagar kvar !

Hejsan sötnosar. Igår hann jag inte blogga, hade en jätte trevlig söndag i alla fall. Hann även med en liten springtur och att plugga en hel del. Idag är det måndag igen och skola som vanligt, längtar tills det är över! Har prov imorn så idag blir det mest plugg, hoppas hinna med att sola lite också eftersom solen äntligen är tillbaka. Wonderful, behöver lite färg till mina bleka ben. Om en vecka fyller jag även 16 år! Bara två år kvar till myndig, woho! Men det ska bli väldigt kul!

Vad händer den här veckan då?
studentfest, bort på lördag, träffa kompisar, plugga är bara lite. Kommer bli en rolig vecka!


Eurovision

Jag ska bojkotta melodifestivalen, punkt slut. Är jäkligt irriterad, inte på att Perelli inte vann utan hur alla jävla östländer röstar och ringer på varann, dem är hur många som helst. Skulle kunna säga riktigt fula ord till dem men jag vill inte göra det, då ligger jag kanske inte så bra till. Är trött på röstningssättet och ja allt helt enkelt! God natt!

Äntligen lördag!

Hejsan! Äntligen lördag, min absoluta favorit dag! Morgonen har varit bra, tog en lång frukost, drack latte och läste tidningen. Till råga på det är det jätte bra väder ute, äntligen är solen tillbaka på riktigt! Nu håller jag på att göra iordning mig, blir chinos och vit tunika idag. Ni får bild senare idag för nu måste jag fixa mig det sista innan jag drar iväg. Ska vara med Emmy och Malin idag, ska bli väldigt trevligt. Ikväll får vi gäster, har inte träffat dem på ett tag så det blir nog kul.

Vad ska ni göra en lördag som denna?
Xoxo


Minnen.

Sitter fortfarandepå syrrans dator. Det vill säga min gamla. Har kollat på mycket gamla bilder ikväll. Och någon dag nästa vecka ska ni få ett inlägg med massor av bilder på mig och Helena. Vi har sjukt mycket minnen ihop. Jag orkar inte skriva det i ord så därför får ni se bilder istället. Det var allt för denna gång, PUSS

Bilder från idag

Nu pratar jag i telefon med Helena, min soulmate. Nu håller jag på att föra över massa grejer till familjens externa hårddisk så jag sitter på syrrans. Nu har jag precis kollat på OC, några avsnitt och innan dess åt jag en god middag med mamma & pappa. Har bara chillat hela dagen så det har varit jätte skönt! Här kommer några bilder som jag fotade idag, gillar att leka med kameran!




Ingen bloggpaus

Jag har ändrat mig. Även fast jag inte är inne i min bästa period just nu vill jag inte ta en bloggpaus. Kommer dock inte uppdatera jämt och ständigt, har en hel del att göra.

Nu är det fredag, har precis avnjutit en god lunch med café latte. Läste samtidigt bostadsbilagorna, älskar att kolla på lägenheter och drömma om att bo i alla snygga hus som finns. Jag hoppas jag hamnar i ett någon dag. En helt perfekt fredag än så länge, att ta hand om sig själv behövs och är en riktigt lyx som inträffar allt för sällan. Nu ska jag till affären, ska köpa glass och jordgubbar. Har varit sugen på det hela veckan! Mums. Hoppas på ben´n jerry glass. Kvällen planer blev tyvär inställda, att sjukdom ska sätta sig imellan är tråkigt.

Ha en bra fredag!

Thursday

Hejsan alla sötnosar! Idag är det torsdag och bra väder, toppen dag! Det är ju dagen innan helg också, ännu bättre. Skoldagen gick snabbt, utan större komplikationer. Vid kvart över tre var jag hemma igen. Ja det blev en del turbullens då men det ska vi inte snacka om. Jag fixade klart en bilduppgift och spelade sedan badminton med min syrra, vi har även hunnit äta middag. Det blev pannkakor, mums säger jag bara!

Nu ska jag plugga tills pappa kommer hem för då ska jag springa med honom, haha. Min kondition är inte bara lite dålig just nu. Xoxo


Style by stars

Style by stars har verkligen jätte snygga klänningar. Skulle jag någon gång behöva klänningar till något speciellt tillfälle skulle jag absolut beställa därifrån. Klänningar som känns uppklätt men endå inte jätte uppklätt. Engla hade köpt en jätte fin vit och ljus blå. Ångrar att jag inte köpte den för skolavslutningen faktiskt.
Jag hittade snabbt mina favoriter!




Jag kommer inte på någon rubrik

Fanfanfanfanfanfanfan. Jag hade skrivit värsta inlägget om utseende fixering, smink och att vara självsäker så försvinner alltihop! Gud vad irriterande. Nöjer mig med detta nedan, orkar inte skriva om.

Varför ska jag ha mer smink för att någon annan tycker det, jag är inte så svag så att jag gör det. Jag lyssnar inte på vad någon annan säger om hur jag borde se ut? Varför ska jag göra det, jag skiter i om någon tycker jag borde platta håret varje dag, jag gillar mina lockar och plattar det därför inte alls ofta.


Det är sommar snart

Zara är en affär som verkligen har snygga kläder. Nu på sommaren finns det klänningar i mängder som jag drömmer om. Den här rosa klänningen skulle jag gärna bära i sommar på någon tillställning.


plugg !

Hejsan sötnosar! Är allt bra? Själv mår jag toppen bra, lite svullen mage bara men jag överlever. Dagen var bra, hade bild först. Mitt självportätt var ett stark MVG så jag är super nöjd. Kommer nog behålla mitt MVG där. Sedan redovisade vi projektet, det gick väl helt okej. En i min grupp var, är ett jävla cp! Men nog om det.

Nu sitter jag och pluggar, jag är nog inte den enda som behöver plugga nu i slutet på terminen. Skit jobbigt men så är det. Om 10 dagar sätts betygen så då slipper jag äntligen det här ett tag framöver! Ser fram emot ny skola och nya människor. Jag pluggar språk historia, det finns inget tråkigare, att vår lärare måste tråka ut oss med sånt. Jag fattar inte grejen.

Jag skriver mer senare, ska fortsätta en stund till. Ha en super bra tisdag!


Ösregn

Hejsan allihoppa! Idag var det utedag med enheten. Först var det riktigt bra väder, hade min skinnjacka på mig. Efter att vi grillat korv till lunch började det spöregna, jag blev jätte blöt såklart. Några knäppa personer fick för sig att bada med vanliga kläder, jag tycker inte synd om dem om dem blir sjuka. Efter en långpromenad i ösregnet kom jag hem innan ett precis. Nu laddar jag ner Gossip girl och chillar. Har även pluggat lite till svenskan så jag slipper göra lika mycket imorn. Nu ska jag fixa lite latte och mackor och sedan slänga mig i soffan. Det är ganska mysigt att vara inne när det regnar.

Sedan blir det gymmet med Malin! Ha en fortsatt bra dag!

Tuesday morning

Jag bjuder på lite kändisbilder såhär på tisdagsmorgonen. Hoppas ni får en bra dag!



Glädje är vackert

Visst måste glädje vara det bästa som finns?
Bilderna är flummiga och från när jag var i Malmö hos helena i mars.
Det var mycket skratt.



Puh

Jag har som ni säkert märkt fixat designen på bloggen. Det är både jobbigt och tidskrävande då jag inte är ett geni på det om man säger så. Jag ändrar mig ganska lätt också. Men jag är ganska nöjd ändå, eller vad tycker ni? Ska fixa lite mer med kommentar fältet och klura på en header. Sedan är jag nöjd. Nu ska jag göra något annat, började läsa en bok igår. Smuts heter den, den ska tydligen vara väldigt bra. Idag har jag även laddat ner en massa party musik, ska bränna ner på cd sen! Ikväll är det CSI som gäller och innan dess middag med familjen.

Tack för allt Helena, du är för jävla underbar.
Jag längtar tills helgen!
Tack alla vänner, ni är guld värda.


Iphone?

Iphone måste vara en av världens snyggaste mobiltelefoner. Jag bara måste ha en. Jag har lite tur eftersom mina päron ska till New York (utan mig!) i Augusti. Där kostar den cirka 2500 kronor beroende på vilket minne man vill ha.

Det finns ett problem. Betala den själv kan jag göra, pengar kan jag skrapa ihop utan problem. Men det är grejen med dator. Jag måste pinsamt nog erkänna att jag har Windows 2000 på min dator, min andra är typ sönder så jag tog pappas gamla bärbara som är super bra annars. Man behöver Windows XP och itunes 7,5. Itunes är ju lätt att installera på en dator, men grejen är att jag vet inte om Pappa tilllåter att jag gör det på deras dator. Annars så får jag göra det på min syrras, vilket jag tror är okej. På datorn fixar man också alla andra grejer, överföra låtar och sådant. Så min syrras måste vara bäst för det.


Goooood, jag måste prata med Mamma & Pappa ikväll. Vill verkligen ha en!


It's monday

Hejsan allihoppa! Nu sitter jag här i soffan och har precis kollat klart på Djävulen bär prada, underbar film måste jag säga. Slutade redan klockan två, börjar bli en vana nu men i slutet av veckan kommer plugget tillbaka. Skulle kunna göra klart det nu men jag har inte lust. Får bli på onsdag! Har endast Svenska läxa och förhör så det är skönt.
Skulle vara med Natalie idag, men hon behövde plugga. Alla föruom vår skola verkar ha jätte mycket nu i slutet. Stackars dem säger jag bara.

Nu läser jag lite om Iphone på nätet. Ha en bra dag, puss!


Jag är lat

Jag vet inte vad som hänt med mig. Men jag har blivit så himla lat. Jag har förut älskat att sätta på en film på kvällen eller lägga mig och läsa i sängen bland mina kuddar. Jag har alltså inte suttit alls mycket vid datorn när jag inte umgåtts med kompisar eller varit upptagen med massa annat. Men nu fastnar jag framför datorn allt för ofta och gud vad jag hatar det. Känner mig så meningslös. Jag skulle kunna spendera tid med min familj istället. Skönt nog har vi inget plugg ännu, det börjar jag med på onsdag då projektet är slut. Jag älskar att jag inte känner mig stressad längre, det gjorde jag ofta förut nämligen, fick ont i huvudet och så.

Imorgon är det ny vecka och nya tag. Ska träffa Natalie, gymma, plugga och lite annat smått och gått.

Jag har tagit mig an en sak...

Ni kommer aldrig tro det! Jag ska ha Godisförbud fram till skolavslutningen, vilket är fyra veckor.

Alla om känner mig vet att jag är älskar sötsaker och äter det hela tiden. Kakor, glass, godis, chips med mera. Men nu föreslog pappa att jag och Linnea skulle ha godisförbud. Jag får inte äta godis eller kakor, gäller även naturgodis. Och från Söndag - torsdag får jag inte dricka läsk eller äta chips. Varför det gäller naturgodis är för att det är lika onyttigt som smågodis.
Vad får vi då? Jo det vet vi inte. Väldigt knäppt men så är det, som pappa sa "Lön efter prestation". Mamma och pappa sa att dem ska kolla så att vi inte fuskar, typ bankkontot och så vidare. När jag ska att jag inte skulle fuska, vad tror ni händer då? Jo, Hela familjen brister ut i ett asgarv, dem skrattar så att dem blir helt röda i ansiktet. Undra vad dem tror om mig egentligen.

Vi kommer få något. Nu undrar jag bara vad. Det skulle vara något bra i alla fall. Så fram till den 13 juni ska jag inte äta en endå godisbit. Hjälp!

Bilder

Jag i torsdags
image425
Jag i lördags på Göteborgs gator
image427
Jag, Moster lotta & Mamma. Visst ser man att dem är syskon!?
image428
Min syster
image429

Hemma igen

Hejsan alla söta!

Nu är jag hemma igen. Har haft en underbart rolig helg, Göteborg är allt en go stad! I fredags fastnade vi i bilköer och var framme först halv nio på kvällen. Eftersom att Mamma och Pappa skulle bo på hotell och jag & syster i Lottas lägenhet 15 minuter från city så släppte dem av oss där. Vi åt sen middag och kollade sedan på tv med chips och godis.
I lördags vaknade vi klockan nio, jag sov super skönt måste jag säga. Sedan mötte vi mamma och gick på stan. Sedan kom även min morbror och min andra moster med sina barn (mina kusiner). Vi åt en jätte god lunch på brogyllen, blev en go macka och café latte. VI fortsatte att gå på stan. Vädret var inte på topp, sol & moln men inte så varmt. Frös en del. Pappa sparng Göteborgsvarvet så vi satte oss vid fyra tiden på ett fick på Avenyn och kollade när han sprang förbi. På kvällen blev det restaurang och sedan tv.

Idag har vi suttit i bilden hela dagen. Det var inte särkilt kul kan jag säga.
Bilder kommer ikväll!

Puss

Göteborg idag!

Väskan är packad, handväskan lika så, mobilen laddad och vi ska åka om en halvtimme. Alltså redan klar, det är ganska bra gjort av mig! Ha en toppen bra helg allihoppa! Puss

Dagen heting
image422


Veckans hiss & Diss

image423

Affären Mango. Jag går inte in där ofta men igår då jag fick lite tid över i Vällingby gick jag in där precis innan stängning = inget folk över huvud taget! Och nu till saken, det fanns jätte mycket fina blusar, toppar, byxor jag kan fortsätta en stund till. När jag har pengar igen ska jag deffinitivt gå in och shoppa upp mig på lite klädesplagg. Speciellt förtjust blev jag i en svart-vit randig t-shirt med bred svart kant i uriningen och lite rynk. Det var även rynk nere vid sidorna. Svårt att beskriva men det var galet snygg i alla fall.

image424
Det är väl ganska självklart, vädret! När solen skiner (oavsett om det är sommar eller vinter) mår jag mycket bättre. Jag är gladare och piggare. På sommaren när det är otroligt varmt också mår jag som en gud, bokstavligt talat! Men nu när det är mulet och regn ibland så känns allt så grått och trist. Jag glänser inte lika mycket som jag brukar, allt känns tråkigare. Nästa vecka kommer det bra vädret förhoppningsvis, det hoppas jag på i alla fall.


Göteborg och redovisning

Godmorgon alla söta!

Det är inge bra väder idag men jag är glad ändå. Helgen är bara bakom hörnet och jag ska till Göteborg. Pappa ska springa loppet och jag ska dessutom få träffa mammas syskon och mina kusiner, det är inte så ofta. Så det ska bli jätte kul.

Först nu ska jag till skolan, börjar klockan nio. Vi ska redovisa vårat projekt "uppdraget", om vad man skulle ta med sig på en rymdfarkost som ska vara ute i rymden i 6000 år och max 100 personer. Det kommer förhoppningsvis gå jätte bra! Vi slutar redan klockan tolv så då drar jag hem och äter och sedan åker vi tror jag.

Nu ska jag fixa iordning mig det sista. Ha en bra dag! Puss

MQ kväll

Nu sitter jag här med nymålade naglar. Det blev färgen silver från Mavala, vill ha snygga naglar så här till helgen.  Idag har jag och min syster spelat en hel del badminton. Vi har nya rack så det är mycket roligare att spela nu. För er som inte vet, vi har stor trädgård och därför varje sommar ett badminton nät uppe. Det är jätte kul att spela! När vi spelat klart lät det såhär:

Linnea - Malin, om du inte väntar på mig dödar ja dig. (jag var på väg uppför trappan)
Malin - Döda mig då.
Mamma - Men säg inte så!
Malin - Det är ju på skämt, hon kommer inte döda mig.
Linnea - Nu kommer jag!
Hon rusar uppför trappen och drar ner mig på golvet och mosar mig. Haha, jag skratta jätte mycket. Ibland älskar jag min syster. Vi har våra stunder, långstånken och lilbiffen som mamma kallar oss.

Nu ska jag till Vällingby med mamma. Vi ska på vip kväll på MQ med champagne och snittar. Ska även visa lite saker för mamma på H&M innan. Så, hur har eran dag varit? Bra hopppas jag!

image421


Torsdag

image420

Det är torsdag, skolan var toppen. Människorna runt mig har varit great. Livet är bra just nu.
Efter skolan var jag med malin, vi var i vällingby ett tag. Mys.
Sitter med en café latte och väntar på maten, pannkakor.
Sedan ska jag till Vällingby med mammsen.

Varför

image419

Varför förväntas jag lyssna på alla i min familj när dem inte lyssnar på mig? Jag menar ska jag bara gå ifrån tvn, där jag legat i en timme och kollat på mitt favorit program som fortfarande håller på när min syrra vill titta på tv? Jagskulle inte tro det. Varför ska alla bestämma över mig, när jag tjafsar emot så blir alla skit sura på mig och dem säger åt mig att stänga in mig på mitt rum resten av kvällen! Förlåt för ett neggo inlägg men jag är sjukt jävla irriterad på min familj just nu. Ni förstår såkert inte... Jag tål inte att andra ska tro att jag ska göra som dem säger hela tiden, för hallå. Även jag har en egen vilja ibland.

Bästa vän

Jag har mina bästa vänner. Två stycken som jag älskar grymt mycket. Dessa två personer heter något så fint som Malin & Helena. Helena är min kusin och som sagt min bästa vän. Vi har känt varandra hela livet vilket är ganska amazing. Även om hon bor i Malmö så pratar jag med henne varje dag, i sms och telefon. Det är hon som förstår alla mina problem och som jag berättar allt för. Ingen är som henne, det är konstaterat. Vi har aldrig bråkat, jo visst lite grann men det är för att vi båda är jävligt envisa, haha. Efter en minut är vi bästa vänner igen. Vi har alltid lika kul när vi träffas, shoppar som galningar. Jag skulle helt seriöst inte klara mig utan dig! Älskar dig jätte mycket kusin <3

Sedan är det ju Malin, vilket är ett ganska fint namn tycker jag! Inte så konstigt kanske. Vi lärde känna varandra i fyran först då vi gick i samma gympa grupp. Sedan började vi i samma enhet på vinstagård och det var i slutet på åttan som vi blev riktigt nära vänner. Vi är väldigt lika tycker jag, har lika åsikter om saker och ting. Fast annars är vi olika, hon är blond, lite kortare än jag och söt, hihi. Det är skönt att ha en så nära vän som man alltid kan ha kul med oavsett hur man mår, får en liksom att tänka på andra saker. Vi har gjort väldigt mycket tillsammans och mer lär det bli. Älskar dig jätte mycket malin <3

Varför jag skriver det här inlägget är för att det är viktigt att ha en person som står en nära. Jag pratar mycket hellre med dem här två än mina föräldrar till exempel om problem och sånt. Alla borde ha en bästa vän, lika underbara som mina är. Har ni någon bästa vän? Jag skulle inte klara mig utan mina bästa vänner, det är något som man bara behöver!

Helena och jag
image418
Malin och jag
image417 


Gymmet och café latte

Hejsan! Äntligen sitter jag och pustar ut, har varit full fart tills nu. Efter skolan drog jag och gymma i 1 ½ timme. Var jätte skönt men jag behöver väl inte skriva att jag var trött efteråt? Jag drog hem, duschade och packade sedan till Göteborg i helgen. Hinner inte packa imorgon så. Skolan var helt okej, jobbade på med våran rymdfarkost, men jag gillar min grupp! Nu ska jag dricka klart min café latte, sedan blir det lite städning och efter det 24.

image416

Like always

Imorgon är det dags för gymmet igen. Drar direkt efter skolan och tänkte köra ett riktigt hårt pass! Gymmar nog i ca 1 ½ timme! Underbart.

Jag inspireras mycket av olika kändisar, som klär sig snyggt. Deras vardagsstil mest, inte röda mattan klänningarna. Sånna bär jag aldrig ändå. Jag har några favoriter och dem är, Nicole Richie, Vanessa Hudgens, Leighton Meester och Jessica Alba bland annat. Nu är ju Jessica Albla gravid med annars så. Vilka kändisar inspireras ni av? Jag drömmer mig bort bland kläder när jag kollar på bilder på olika kändissidor, jo jag gör det nästan varje dag. 

Thank god that Nicole didn't lost her style when she had a baby!

image415

Desperate houswives

Idag har jag kollat på det senaste avsnittet av Gossip girl och sedan även 24. Helt olika serier, men jag gillar båda! Har fortfarande lite ont i huvudet så nu tänkte jag ta en dusch och sedan kolla på ännu ett 24 avsnitt. Sedan är det ju, något man inte får glömma Desperate houswives! Eftersom det slutade så plötsligt efter förra avsnittet så längar jag till detta. Ska ni kolla?

image414

Kladdkaka

Tjohejsan allihoppa!
Jag har haft en bakliggande huvudvärk hela dagen så nu ska jag bara ta det lugnt. Det blir chill med kladdkaka och hallon framför tvn. var länge sedan jag åt kladdkaka, mums säger jag bara. Skoldagen har varit bra, projektet är rätt slappt om man säger så och det så skönt för vi slutar alltid tidigare! Vi fortsatte spåna på vårat rymdskepp, haha.

Ha en bra eftermiddag, ville bara säga att jag levde. Puss

It's bed time

Det var trevligt att träffa emmy idag. Vi hoppade lite studsmatta och bara var, snacka på som tokar. Förhoppningsvis träffar jag henne innan jag åker på fredag till GBG över helgen och sen åker hon till London den lyllosen, vill tillbaka. Nu har jag precis slängt i mig en stor skål citron youghurt. Jag kan inte sova på tom mage, jag kan medan jag ändå håller på säga att jag äter hela tiden. Känns som jag är den enda i hela Sthlm som är helt beroende av kakor och massa andra godsaker.

Nu ska jag sova, sängen ser lockande ut. God natt sötnosar så hörs vi imorn!

image413

Den roliga listan

Kopierad från Blondinbella.
image2707
Var jag elva, klädde mig otroligt fult. Var helt tokig i Scala och The Sims.
image2708
Slutade jag mellanstadiet. Spelade handboll och älskade det. Det var då jag började bli intresserad för kläder och shopping, började även sminka mig. Även fast smink betydde massor av läppglans och ögonskugga.

image2709
Gick jag i åttan, var med kompisar som vilken tonåring som helst. Var på grönan, NRJ in the park och levde loppan. Shoppade massor av kläder, det ända som stoppar mig är pengar, tyvär har jag inte hur mycket som helst.

image2710
Var jag i Italien och hade världens bästa vecka där. Slutade precis med handbollen och var förskyld i flera veckor. Massor i skolan så veckorna innan Italien var ingen jätte höjdare.

image2711
Solade jag vid ett bad med bästakompis hela dagen.

image2712
Skola, gym och DH.

image2713
Går jag på Blackeberg gymasnium. Träffar massor av kompisar och har det kul. Förmodligen har jag skaffat mig sommarjobb och kanske en pojkvän?

Underbara måndag

Hejsan alla söta!

Idag har det varit en väldigt bra måndag. Dem brukar kännas lite sega men inte idag. Den här veckan har vi projekt i skolan, det heter uppdraget. Min grupp, som förövrigt är väldigt bra för en gångs skull har väldigt kul tillsammans. Det handlar om ett rymdskepp som ska vara ute i rymden i 6000 år och det får max vara 100 personer ombord. Idag skrev vi var vi skulle ta med oss och vad som skulle finnas på skeppet. Vi hade väldigt kul!

Efter skolan gick jag en promenad med Malin runt i Lunda. Fint där. Sedan åt jag lite mellis innan jag drog till gymmet. Var ett tag sedan nu men det var skönt att komma dit igen. Efter en dusch åt jag middag och nu sitter jag här. Ska träffa emmy ikväll, vi kommer inte hinna träffas på ett tag annars.

Men nu när jag äntligen har lite tid över ska jag fippla lite med min design.

Hur har eran dag varit?
Xoxo

Nicole Richie

image411
Jag har alltid avundat Nicole Richie och när jag kollar på den här bilden gör jag det inte direkt mindre. Hon är en söt mamma.

Sköna söndag

Åh sånna här dagar bara älskar jag! Denna dag har verkligen varit toppen, såsom resten av helgen.
Vid elva idag cylkade jag till Malin och därifrån cyklade vi till maltan. Där låg vi och solade och hade det mysigt i flera timmar. Det var riktigt varmt i luften men vattnet ska vi inte tala om, vi bada inte utan kände bara på vattnet. Sedan cyklade vi hem hit igen vid tre tiden och chillade ett litet tag.

Resten av kvällen har det varit jätte trevligt med familjen. Spelat badminton med alla minus mamma, haft kul med syster och ätit en god middag. Middagens samtallsämne var underhållande. Jag och Pappa är i alla fall överrens, vi diskuterade att flytta till lägenhet, något som säkert kommer hända i framtiden. Jag och Pappa vill gärna göra det typ nu! Haha.

Nu ska jag måla naglarna och sedan sätta på en film. Hur har eran söndag varit?
Här är vårat snygga badminton nät!
image410

Ingen inne dag

Godmorgon! Idag är det bra väder, igen. Och självklart ska jag vara ute hela dagen, det tycker jag att ni också ska vara. Jag ska vara med Malin, vi ska nog cykla ner till maltan och sola och bara njuta av det goda vädret. Idag hade min syster gjort en jätte god frukost bestående av scones och alla dess tillbehör, det var super gott. Det är inte så ofta man äter det. Hon kan vara snäll ibland! ;)

Nu ska jag packa väskan och sedan åka. Ha en toppen dag! Puss


Grill och mys med mango

Godkväll alla läsare!

Nu har jag precis avnjutit en grillmiddag med familjen. Riktigt gott kött blev det med majs och potatis. Ikväll blir det ännu en lugn helg, jag behöver sånna helger också. Pratade också med Helena i cirka en timme, she's the best. Var hemma från picknicken lagom till Kalmar - Djurgården. Och ush, domaren kan ju ta sig i röven rent ut sagt. Det var jätte mysigt med mamma idag, köpte goda muffins på vägen in och åt efter kycklingsalladen. Sedan solade vi i flera timmar. Fick ganska mycket färg faktiskt.
Nu ska jag fortsätta läsa Gossip girl. Är inne på sista boken och är helt fast. Ni måste läsa dem, mina absoluta favoritböcker. Dem ligger i topp med Harry potter, haha.

Hur har eran helg varit hitills?

Nu vill min syrra ha min dator till att kolla på OC så jag lämnar den för Gossip girl boken. Ha en underbar kväll!

image409

Dagens hiss och diss

image406

Idag hissar jag Muffin Bakery vid Rålandshovsparken. Jätte goda muffins, till ett bra pris också. Finna i flera olika smaker och är helt underbart att äta och ta med vid en picknick. Speciellt förtjust är jag i smaken Choklad och dumlekola. Man frestas av bara namnet.
image408
Idag dissar jag hudfärgade nylonstrumpbyxor! Alla ni tjejer, när det är sånt här bra väder så snälla släng av er dem hudfärgade nylonstrumpbyxorna. Det är mycket snyggare utan och plus att man blir brun om man är barbent, det blir man inte annars. Okej om det är kallare ute men nu är det över tjugo grader och då finns det ingen anledning. Nu menar jag alltså om man har det till shorts eller klänning för då är det inte alls snyggt, inte bara som strumpor till jeans för det är en helt annan sak!

Rålis med mamma

Godmorgon alla söta!

Idag är det strålande sol och varmt ute. Jag vaknade för bara en timme sedan så jag har bara hunnit duscha och fixa iordning mig. Nu håller mamma på att fixa picknick, vi ska till rålandshovsparken och sola och njuta av det braiga vädret. Ska bli jätte skönt att ligga på en gräsplätt, läsa magasin och äta god kycklingsallad. I eftermiddag ska vi åka förbi brommahallarna där min Syrra spelar cup, det är spånga handbolls egna.

Jag hoppas få lite färg idag. Mamma tvingade mig att smörja in mig, typiskt eller hur? Men jag tog bara SPF 6 så det är nog ganska lugnt. Jag lägger upp bilder när jag kommer hem ikväll.


Ha en bra dag!
I sommar är dem här bilderna tagna för 2 år sedan, man har förändrats en del, eller hur?


image404image405


Olsen twin

image403

Sol och flygplan

Hejsan!

Jag hoppas att ni har njutit ordentligt av vädret idag, för det har jag! Vi slutade tolv och då åt jag och malin lunch hemma hos henne med hennes mamma. Senare drog vi in till stan, Malin shoppade gärnet, jätte fina saker blev det. Jag shoppade inget men vad glad i alla fall. Det finns jätte mycket fina kläder i butikerna just nu! Efter lite solning i kungsan mötte vi Natalie en snabbis. När jag kom hem vid sex bänkade jag mig framför filmen fullt hus 2! Jag älskar den, den är så himla rolig.

Nu ska jag sätta på en film, är ganska trött så det blir en kväll hemma idag. Ska nog se till att ta mig lite gott att äta. Puss på er


Gossio girl

Jag älskar mitt efternamn, så det så! Haha.
Nu ska jag fixa iordning mig och sedan blir det gossip girl läsning. Ett bra sätt att avsluta dagen på!image402

Sommarjobb

Jag letar sommarjobb. Men det är otroligt svårt, ska gå in på ams nu och kolla om det finns några sommarjobb där man kan söka. Pappas jobb funkade ju inte heller, skit också. Om ni vet något café eller affär som söker sommarjobbare så är nu välkommna att kommentera. Vore jätte snällt!

Hemstudiedag och strålande sol

Hejsan allihoppa.

Idag har vi hemstudiedag så jag tog en skön sovmorgon till nio. Jag åt frukost bestående av Cafe latte, Juice och mackor i solen. Sedan satt jag 2 timmar i solen och pluggade till spanska provet, det gick ganska bra och samtidigt blev jag brun! Vid halv ett kom Malin och då lagade vi lunch, snitzel med pasta och gräddsås. Eftermiddagen bestod av kortspel, badminton och pratandes på gräsmattan. Det var mys.

Nu har jag suttit och pluggat en stund till. Är så sjukt trött på det, jag är inte på humör över huvud taget! Ikväll blir det träning på gymmet troligen.

Här skymtar ni mina chinos
image401

Bilder

Blommor
image398
Himmlen
image399
Jag i pilotbrillor
image400

Derby

Godkväll !

Hemma från Derbyt. Det gick inge bra för djurgården, dem förlorade med 2 - 0. Spelade kasst i slutet men jag var glad bara av att se mina kära spelare, dem är så heta, haha. Eller inte alla men många! Jag och Natalie satt där och skratta när raden ovanför oss skrek "hora" och "pajas" hela tiden. Efter matchen skjutsade vi hem Natalie och nu kom jag hem för en liten stund sedan. Tack för en rolig dag gumman! Jag älskar att umgås med dig!

Imorgon tänkte jag träna på förmiddagen men det får bli på kvällen så tar jag en sovmorgon istället. Tillsammans med lite spanska plugg. Hoppas på sol också, så att jag kan sola.
Helgen ser ut att bli lugn, ganska skönt. Det behövs, men det ska vara super bra väder så jag ska se till att sola med lite friends.

Sov gott!
image396


Derby

Hejsan! Hur mår ni? Jag mår toppen!

Idag slutade vi tio två efter en långtråkig skoldag. Var bara allmänt seg men när vi slutat blev jag glad! Efter  skolan slängde jag mig i soffan och tittade på tv en stund samt åt mellanmål. Efter ett par timmar där var det dags för plugg. Har repeterat oregelbunda verbformer på spanska, behöver jag ens säga att det är tråkigt! Vi har prov på fredag nämligen. Tråkigt bara att vädret är som det är idag, hade velat sova men jag väntar tills helgen. Det ska tydligen bli 25 grader och sol, gud så underbart.

Nu ska jag fixa lite mat. Blir nog pirog eller liknande. Sedan vid sex tiden ska jag åka till Bromma plan, där ska jag möta Natalie och därefter bär det av till derby matchen! Djurgården - Hammarby. Djurgården är laget i mitt hjärta! Imorgon är jag ledig, det blir gymmet, träffa kompis och plugg.

Xoxo

Jag läste det här någonstans, det är vackert.

Du har redan förlorat mig, jag gör inget mer nu. Det är över.


Desperate houswives

Shit! Dagens avsnitt av DH var fett läskigt med bra. Det var inte bara lite sorgligt också. Nu längtar jag som en tok tills nästa avsnitt! Desperate houswives äger!


Nationella

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem. Vi fick sluta tidigare idag så jag och malin åkte upp till Vällingby. Där prövade jag mina byxor mamma lagt undan till mig. Och gissa? Jag köpte dem! Dem sitter jätte bra, inte för tajt och inte för löst. Är beiga och upprullade några varv är dem ännu snyggare. Inte särkilt dyra heller.

Idag var det matte prov, del C. Det var enkelt tills den sista uppgiften. Den klarade jag inte. Skrev inte ens något för jag fattade ingenting, men nu i efterhand vet jag svaret. Jag ska läsa Matte A, B och C på gymnasiet. Hur kommer det gå? Matte C sägs vara riktigt svår.

Nu ska jag äta, är hur hungrig som helst. Blir en köttfärspaj och cafe latte. Sedan är det bara sätta sig med läxböckerna. Ska se till att göra klart svenskan så jag slipper den senare.

Hej då så länge. Puss

Streetstyle



En riktigt snygg våroutfit. Jeansjacka är väldigt snyggt på vissa, dock inte på mig själv. Hela outfiten är så klockren!

Jag måste börja hålla lite i mina pengar. Dem går till skor, tröjor, fika, godis etc. Så därför har jag antagit mig en utmaning! Jag har bestämt det själv men det kommer ändå bli svårt. Jag ska hör och häpna inte shoppa någonting från imorn och en månad framåt! Imorgon ska jag förmodligen köpa ett par chinos som snälla mamma la undan till mig idag, om dem passar. Sedan blir det ingen shopping av kläder och asseccoarer en månad framåt till och med den 5 juni. Jag kommer nog klara det, var bara tvungen att dela med mig av mina tankar, haha. Jag fyller ju år den 2 juni så det är ganska lugnt!

En solig måndag

Hejsan allihoppa!

Idag var vi först på brandövning i kristineberg. Vi fick gå igenom en röktunnel med rök, gud vad jag grät pga röken, haha. Sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade vanliga lektioner till klockan tre. Då gick jag hem och gjorde mig direkt en latte för att sedan sätta mig på altanen. Började med att läsa tidningen, sedan fota lite sommarbilder och sedan plugg. Hann även med lite badminton med mina kära syster. Bilderna kommer senare ikväll eller i veckan.
Det har varit jätte skönt att sitta ute och plugga, då känns det att sommaren är på intåg.

Nu ska jag snart äta middag och ikväll blir det promenad med Malin.

Hej då så länge!

Grekland 2007
image395

Det är en bra dag

Jag mår jävligt bra just nu, det är allt jag har att säga. Livet leker!

Men vad händer nästa helg? Några planer? Grill kväll tjejer?


Underbara söndag !

Hejsan! Jag mår jätte bra, hoppas att ni också gör det. Det har varit underbart dem här ledida dagarna, verkligen något som jag behövde. Tack alla i som gjort mina dagar roliga och underbara! 

Idag solade jag och Natalie cirka en timme, hon gick sedan vid tolv och jag fortsatte sola en stund. Sedan var vi familjen hela eftermiddagen hos mina kusiner och Farmor var även där. Vi satt ute på verandan hela tiden och åt och hade det trevligt. Spelade även lite fotboll med min kusin, det är ganska kul även om jag suger på det, haha. När jag kom hem tog jag en spring tur på 3 kilometer, inte alls särkilt mycket. Men jag har inte sprungit på länge och börjar därför på en kortare sträcka för att sedan trappa upp.

Jag och Natalie i Kungsan i Lördags när vi satt och åt glass.
image393

Lördag natt

Tjoho alla vakna! Nu ligger jag här i sängen med Natalie, vi bara chillar och ska nog fixa oss iordning snart. Ikväll åt vi först en super duper god tapas middag och sedan spelade vi badminton. Vi har nämligen nät på tomten, då kom även Malin och Emmy och var med. Sedan kollade vi på Fredagen den trettonde, en skräckfilm, hoho. Efter en nattmacka och flera glass juice hamnade vi här.

Pusss

Helena är saknad

Jag saknar dig Helena, älskade kusin. Om cirka fem veckor syns vi äntligen igen. Den här sommararen kommer äga tillsammans med dig. Det kommer vara vi föralltid, det vet jag. Blodsband bryta aldrig.

image392

Det 'r lördag

Godmorgon! Jag vaknade vid tio.Tog en lugn morgon med frukost framför tvn och bara myste. Sedan tog jag en dusch med ansikts- och hårmask. Så nu känns håret jätte fräscht och skönt! Nu har jag chillat vid datorn en stund så nu ska jag göra någonting annat. Ska nog lägga mig och läsa utomhus, det är ju så skönt väder.

Vid två tiden kommer Natalie hit. Hon ska lämna sin väska och sen åker vi in till stan. Blir en fika och kanske lite shopping, hoppas hitta något fint i alla fall. Ska byta min tröja jag köpte igår, den är för genomskinlig. Tyvär, den är så himla cool. Ikväll blir det film kväll med Natalie, Emmy och Malin. Ska bli riktigt kul!

Ha en bra dag allihoppa!. Puss

Bild från mamma och pappas bröllop för 5 ½ år sedan. Jag är den till vänster med gula klänningen, gud så brun man var. Hoho, måste ju säga att jag förändrats en del.
image391

Stan hela dagen lång

Hejsan!

Idag mötte jag Malin vid halv ett tiden och vi drog in till stan. Jag åt lunch på Espresso house, creme cheese bagel och en chai latte, det vanliga! Det var ju tråkigt väder, alltså perfekt shoppingväder. Till slut kom jag hem med en t-shirt från Monki och ett nagellack från Mavala. T-shirten är skit cool, ni får se bild imorn. Jag kunde shoppat mycke mer men vill ju spara lite pengar tills imorn också. Sedan vid fem tiden mötte jag upp familjen, vi gick i lite butiker innan vi gick till restaurangen grill där vi skulle äta. Har inte ätit där sedan dem gjorde om men det är jätte cool atmosfär! Jag åt Anti pasto, flera olika smårätter till förrätt, till varmrätt blev den grill platta som jag delade med Pappa och Syster och till Efterrätt blev det Chokladtårta med Hallon och Youghurt glass. Hann även kränga i mig två alkohol fria drinkar som jag super gooa.

Nu kom vi hem precis och jag ska måla naglara med mitt nya lack. Om en halvtimme ska vi även kolla på en film, det är verkligen jätte bra, När mörket faller heter den. Har sett den en gång förut.

Ha en fortsatt trevlig kväll peoples!


En thriller

Ni är allt för underbara. Jag älskar er Malin och Natalie.

Nu ska jag kolla på ännu en film med Mamma och Syster. Blir en thriller tror jag. Imorgon ska jag till stan med Malin, sedan ska jag möta upp Mam, Pap och syster så ska vi äta middag på grill. Superduper gott!

Första Maj

Hejsan alla söta.

Idag drog Malin vid halv tolv och Natalie en timme senare. Sen åkte jag och mamma iväg på lite ärenden, bland annat till plantaget i Barkaby. Där åt vi lunch på Waynes coffee och sedan köpte vi blommor och sånt. Jag fick äntligen mina jordgubbsplantor så nu är dem planterade i en stor låda i trädgården. Det är jag som ska sköta om dem och vi kan ju se hur det går.

Sen när jag kom hem chillade jag lite och har nu precis duschat. Är väldigt trött, vet inte varför egentligen antar att jag behöver mer än sex timmars sömn om natten. Ikväll blir det lugnt, det är det som är skönt med långledigt. Det blir film och lugnt bara. Ska se till att sova ut riktigt mycket imorn, haha.

Nu ska jag ta en cafe latte och kolla på Tv. Ni får ha det bra kära läsare! Puss

Valborgs natt

Hejsan allihoppa! Om någon sitter vid datorn den här tiden.

Idag kom Natalie till mig vid halv fem tiden och Malin var redan här. Efter en god grill middag och äppelpaj till efterrätt så gick vi ut. Vi drog först till Gläntan men drog snabbt därifrån, sen hängde vi bara ute. Det var jätte kul som vanligt. Sedan mötte vi Fredrik och Gusten och drog hem till mig. Vi kollade på Beck och har sedan dess bara chillat och pratat. Lekt med Fs iphone, haha.

Vet inte när vi går till sängs men det lär väl dröja ett tag i alla fall. Jag har haft en trevlig valborg, hoppas ni har haft det! PUSS

RSS 2.0