Italy

Imorgon åker jag till Italien. Flyget går halv ett till Amsterdam och efter ett par timmar där flyger vi vidare till Milano. Sedan blir det buss till Cervinia. Kommer ta hela dagen men det är de värt.Jag är alltså borta i en vecka, när jag kommer tillbaka kommer jag ha massor att berätta och tusen bilder att lägga in.

Då är även mitt rum klar målat. En fondvägg i färgen Bigarå och resten vitt. Så mitt rum är nu helt tömt på saker. Kommer bli jobbigt att städa sen, och ingen hjälp kommer man få heller....
Juste, behöver jag tillägga att jag absolut inte har hållit mitt nyårslöfte :S

Ha det jätte bra nu också syns vi nästa helg <3


I wish i have it

Om vi inte hörs mer så är jag i Italien med bästa gänget och åker skidor till nästa Lördag. Ha det så bra medan jag åker skidor, steker i solen, har kul och dricker världens goaste varm choklad!
image312
Sakerna kommer från Miu, Chloé, Tibi och Christian Louboutin.

Äntligen sportlov!!

Efter en sjukt jobbig vecka i skolan och sjukdom från min del har jag äntligen lov! I skolan hade vi So-prov och fick även tillbaka våra No prov. Det blev ett till MVG för hela slanten. Efter skolan var jag med Malin, vi kommer inte träffas på två veckor. Så vi firade in lovet med att baka en supergod kladdkaka och drack Latte med Caramel till. Efter massa skratt och snack gick hon hem och jag passade på att gå en timmes powerwalk promenad, haha.

Nu måste jag flytta ut möbler ut mitt rum, städa, packa och fixa min kamera.
Jag har inte tränad på en vecka, vilket betyder stor ångest.
Jag har också haft huvudet någon helt annanstans idag.

SHABBY CHIC photo | Ashley Olsen


Onsdag

Hejsan,
idag efter skolan åkte jag till stan och mötte min kära E. Vi tog en lång fika på Espresso house, deras varma choklad är bäst och snackade strunt. Riktigt trevligt som vanligt när vi träffas. Efter ett par timmar drog vi oss hemmåt och efter lite tjockpannkaka åkte jag till Vällingby vid sex tiden. Jag skulle köpa present till E som fyller år på fredag, hittade bästa grejen och sedan hämtade jag ut mina It girl böcker. När jag kom hem begravde jag mig i allt som har med Algebra att göra, tillsammans med idrotts häftet och sammhällsekonomin så nu orkar jag inte mer plugg idag fast lite mer måste det bli tills proven imorn.

Bara 3 dagar kvar till Italien!

image311

Haha

Jag har aldrig stöt på några så osmarta flickor. Längre ner i inlägget med rubriken "Tisdag" Är det fyra kommentarer med olika namn men alla samma ipadress. Och det bästa är att den första är taskig medan den andra är snäll och alla fyra motsäger varandra.
Ja dessa flickor som gjort dessa kan inte ha något liv! Dem är bara små patetiska småungar som tror vi inte vet vilka dem är. Men ni är så busted! Det är så jävla sjukt töntigt att hålla på att kommentera sådär.

Jag tar inte åt mig. Det är bara svaga människor som gör det men varför? Om du/ni nu tycker att jag är ful etc. kan ni inte komma och säga det i verkligheten då? Och det gäller alla som håller på såhär. Istället för att när man träffas låtsas som ingenting. Jag förstår verkligen inte vad det roliga är? Kan ni inte bara lägga ner och sysselsätta er med något nyttigare.

Jag kan när jag ändå håller på skriva en annan sjuk sak som jag stör mig på. Varför är tjejer inte starka och står för hur dem ser ut istället för att gömma sig bakom en massa smink. Det är inte ens snyggt, hur mycket finnar får man inte av det. Jag har foundation såklart men inte som en kaka. Och jag skiter i om folk tycker att jag borde ha mer, jag är nöjd med hur jag ser ut och jag hoppas att jag inte är ensam. Så kan inte tjejer bara stå för och tycka dem är fina istället för att låta någon annan bestämma över hur dem ser ut.

Puss alla glada :)

Sjuk

Jag valde att stanna hemma från skolan idag eftersom att jag inte mår riktigt bra. Fast imorgon är jag förhoppningsvis tillbaka i skolan igen. Nu vaknade jag precis och ska lägga mig i soffan med en kopp te och kolla på 24. Have a nice day!
image310
Jag vill ha sommar!

Jag vill ha sommar

En underbar sommaroutfit
image309
Nu ska jag plugga, sedan äta middag och till sist bänka mig framför elle galan.

It's sunday

Hejsan!
I helgen har jag varit lite småsjuk men endå hinnit massor. Kollat på flera jätte bra filmer, umgåtts med vänner, tränat  på gymmet och städat ur mitt rum till renoveringen på sportlovet. Jag ska måla så att tre väggar är vita och en fondvägg med färgen Bigarå. Så jag har passat på att rensa ut massa gamla prytlar! Två av filmerna jag har kollat på är The bourne Identity och The bourne supremety, riktigt bra action filmer. Om ni gillar den genren så måste ni se dem.
Hoppas att ni också har haft en bra helg!

Föresten , har du inget annat liv än att kommentera att jag är ful. Jävla tönt!
image307


Gossip girl

Jag fullkomligt älskar gossip girl!
Är inne på nionde boken och kollar på serien. Är helt fast i deras värld och vad som händer. Det får mig helt enkelt att hoppas på att jag har lika mycket pengar som dem. Nu har jag även börjat läsa It girl som handlar om Jenny Humpfrey i serien, dem är också bra! Ni måste läsa dem, fast förhoppingsvis har ni redan gjort det!

You know you love me
Xoxo
Malin

It's wednesday

Hejsan,
Idag har skolan flytit på som vanligt. Projektet är ganska slappt än så länge.
Efter skolan åkte jag och Malin till Vällingby. Åt lite på Mcdonalds innan vi kollade i affärer. Plånboken är inte på sitt glada humör så det blev inte så mycket shopping. Endast två ansiktsmasker. Sedan mötte vi F och G. Det var ju en upplevelse. Haha. Nu kom jag typ nyss hem och ska kolla på 24 och sedan gymma tror jag.

Jag har något konstigt att fundera på. Hoppas att det löser sig. Det ganska kul men jag vill inte säga vad det är.

Xoxo

Malin

Misha is back on track


Varför ser misha Barton så fräsh ut på det här bilden? Äntligen tillbaka efter rattfylle grejen. Jag vill också ha sol och värme..


Tisdag

Hejsan alla glada
Idag startade vårat projekt i skolan. Min grupp om 6 personer ska bygga ett dockhus, haha. Vi kommer äga sönder dem andra grupperna! Vi hade jätte kul även om en person var lite speciell...

Nästa vecka har jag tre prov. Så det är väl bra att sätta igång och plugga snart. Eller rättare sagt nu. Jag har skrivit på min uppsats istället så helt inaktiv har jag inte varit i alla fall. Har skrivit klart inledningen i alla fall. Nu ska jag sätta igång och plugga lite samhällsekonomi fast innan dess ska jag vara lite social med en fränd på msn.

Xoxo

image306
En glad malin utan smink

Hejsan allihoppa,

Hejsan,
Jag har bestämt mig för att sakta men säkert återgå till bloggandet. Jag har tänkt en del och från och med nu kommer min blogg att handla om mitt liv, vad som händer, mina outfits och såklart en dos av kändisar och mode. Men förvänta er inte värsta modebloggen.

Dem senaste veckorna har varit dem stressigaste på länge. Nationella prov och engelska förhör imorn är bara en av alla tusen grejer som är i skolan. På fredag har jag Spanskaprov också. Jag har verkligen behovet av att resa bort, och som tur var ska jag till Alperna på sportlovet.

Jag hoppas att ni kommer hitta tillbaka hit och jag ser fram emot att börja blogga igen.
Puss på er <3


RSS 2.0