It's time

image457
 

Nu är magen äntligen mättad med lite köttbullar och makaroner. Har gett upp pluggander, jag orkar inte. Är så himla skoltrött! Nu ska jag läsa Gossip girl och chilla lite. Får se om jag hittar godis i skafferit. Jag längtar tills imorgon, ska umgås med ett par av mina favorit tjejer, Malin och Natalie. Det ska bli jätte kul.



Solig tisdag

Hejsan allihoppa!

Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli färdiglagad. Idag efter skolan gick jag hem till Emmy, där åt vi först mellis innan vi stack och träna på gymmet. Det var riktigt skönt då jag inte tränat sedan i torsdags. Idag blev det cykel och löpmaskinen, kondition alltså. Nu har jag precis duschat också.
Idag gick skolan helt okej, dagen var seg. Redovisade dansen vilket gick bra! Är nöjd med våra prestationer! Det var skit varmt ute också vilket gjorde att det var varmt i skolan också, inte bara lite jobbigt. Gick hem i bara linne.

Ikväll ska jag plugga lite på min redovisning imorn och sedan är det DH som gäller. Imorgon är det äntligen valborg! Puss


Veckans planering

Tisdag: Skola (eng prov, dans redovisning), Vara med Emmy och sedan gymma.
Onsdag: Valborg! Skola sedan umgås med Natalie och Malin dem sover här. Ut på kvällen.
Tordag: Vaknar upp med Malin och Natalie. Träna? Träffa kompisar?
Fredag: Stan med Malin, sola och shoppa. Gamla kompisar på besök på kvällen.
Lördag: Vara med Natalie, hon sover här. Om det är bra väder är vi nog ute hela dagen.
Söndag: Träna! Träffa kompis? Eventuellt lite plugg.

Red is a beautiful color

image389

Nu är allt plugg gjort. Eller inte dansen men den är svår att öva på ensam. Annars är engelskan och slöjden gjord! Ska dock öva lite mer på slöjd redovisningen imorgon. Nu är det snart CSI och sedan ska jag läsa Gossip girl innan jag lägger mig för den här dagen.

Jag älskar skorna på bilden, dem är i en fin blå färg och bra modell. Gillar även färgen på tröjan även om modellen på den inte var den bästa. PUSS

En bra måndag

Hejsan allihoppa! Måste säga att jag är riktigt glad för det tittar in mer folk på min blogg nu, ni är jätte välkomna! Hur mår ni idag? Jag mår toppen, har varit en bra dag. Måndagar brukar annars var tråkiga och sega för man är så trött. Vädret har inte varit på topp men jag är glad ändå! För på onsdag har vi ledigt i fyra dagar.

Idag var jag kvar i skolan med ett par tjejer i klassen och gjorde klart dansen, vi kommer klara det galant imorn girls! Vid kvart över fyra var jag hemma och tills nu har har jag pluggat till Engelska provet imorn. Nu har jag tagit en paus för middag och sedan powerwalk med mamma. Orkar inte åka till gymmet idag,ska dit imorn istället. Ska även måla mina kära naglar röda, det var länge sedan jag hade den färgen faktiskt.

Skriver mer ikväll, nu tjatar mamma på mig. Puss

Saknar Helena mest <3

Sunday evening

Godkväll!


Den frasen låter lite löjlig, jag vet inte varför jag skriver den, haha. Idag har jag kollat på fem DH avnitt, det är svårt att slå. Annars har jag inte pluggat ett piss men den smällen tar jag imorgon. Nu ska jag snart lägga mig, sitter här i mina mjukisbyxor och sängen ser mycket mer frestande ut än min kära datastol. Mitt kära rosa fluffiga duntäcke. Nej nu ska jag sluta fresta er, men min säng är ju så skön så det behövs talas om för folk.

Den här veckan är kort, tack gud säger jag bara! På onsdag blir det kulkul med Natalie och Malin. Natalie ska sova hos mig två nätter tror jag. Sedan kommer kompisar från Vänersborg på besök, dem ska nog äta middag hos oss eller något annat roligt. Det ska bli skönt med lång helg, ska bara ta det lugnt. Hoppas på bra väder!

Innan jag går och lägger mig måste jag ta något att äta, förhoppningsvis blir jag inte tjock av några bragokex.
Puss och godnatt. Vi hörs imorgon!

image388


Jag borde inte sitta här

Mötet gick bra nu borde jag plugga. Ska skriva en uppsats för att höja mig i Idrott. Jag skiter om jag sänker mig pga dansen, det är bara Mam och pap som kommer dampa loss. Jag har ändå tillräckligt med poäng så jag skiter nog i den jävla uppsatsen. Sedan behöver jag bara plugga lite engelska till provet på tisdag men det börjar jag med imorn eller lite nu, pluggade som en tok till provet förra veckan men sen blev det framflyttat. Öva på redovisningen på onsdag också. Det ska jag göra imorgon. Jag är sjukt skoltrött, jag är säkert inte ensam om det. Vill bara gå ut nian nu!

Sommarkläder

Nu när sommaren snart är här är det dags att köpa nya sommarkläder. Jag har börjat lite. Köpte shorts i veckan för 149 kr på H&M. Dem är vita och riktigt snygga när man är brun! Sedan köpte en tubtopp också i mörkrosa. Det är väldigt fint tillsammans.


STS språkmöte

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag mår jätte bra, dock lite små trött.
Gårdagen hemma hos Emmy med Elin och Min syster var jätte trevlig. Som alltid när vi umgås går munnarna hela tiden och det är superkul att träffas! Vi åt en go grillmiddag och glass till efterrätt. Vid tolv vad vi hemma och då gick jag och la mig ganska snabbt. Nu vaknade jag för ett tag sedan. Har precis ätit frukost, det blev Youghurt med hallon och musli. Nu ska jag chilla framför tvn ett tag och sedan fixa naglarna.

Idag ska jag och Mamma på STS möte inne i stan. Sedan blir det nog lite shopping också. Annars måste jag plugga men det hinner jag göra ikväll om det är så.

image386

Lördag eftermiddag

Hejsan allihopa! Nu sitter jag här med Emmy. Vi har i eftermiddag varit ute i trädgården, spelat badminton (vi har nät hemma) och chillat. Jag har köpt godis och vi har även kollat på Gossip girl avsnitt fjorton. Idag vaknade jag redan halv tio efter bara 7 ½ timmes sömn, helt knäppt. Efter lite Desperate houswives var jag dock på banan igen. Lite piggare än innan.

Idag har vi även fixat i våran trädgård, ännu mer vårkänslor! Älskar våran trädgård på sommaren, jätte grön och fin! Ikväll blir det säsongens första grill middag at Emmy place. Vi ska nog gå snart, det ska bli trevligt. Imorgon ska jag på STS möte om språkresan inne i stan och sen vet jag inte vad som händer. Måste plugga lite grann.

Pussss

image385

Frida <3

Jag lovar att ingen förstår min saknad till dig Frida. Vi har känt varandra hela livet, det är ganska amazing om man säger så. Vi har båda mycket att göra i våra liv med skolan, träna och kompisar så vi hinner tyvärr inte träffas så ofta. Men ingen kan ta dig ifrån mig. Vi har haft så sjuka stunder tillsammans, vi två betyder oftast trubbel och en massa skoj. Jag saknar dig jätte mycket. Du vet att jag alltid kommer älska dig no matter what happend. Jag finns här i vått och torrt för dig älskling. Det är det vänner är till för. Jag kan inte släppa dig vännen, för det skulle jag aldrig klara av. Jag skulle kunna hålla på hur länge som helst nu, men jag orkar inte dra upp massa minnen. Dem vet jag och frida redan om vi har alla roliga stunder i minnet. Det här kommer rätt från hjärtat gumman, ingen är som du. Jag älskar dig. Hoppas vi kommer vara vänner länge, jag kommer i alla fall aldrig glömma dig. Du betyder allt vännen....

Hoppas du inte dödar mig för bilden...

image384

Jag älskar fredagar

Hejsan! Jag har haft en super bra dag! Helt klockren på alla sätt och vis. Dagen börade med Nationella prov i matte. Det känns väldigt bra så jag hoppas på att bra resultat. Efter lite godis på coop byggde vi våra flygplan. Jag och Malin satt mest bara där och gjorde sönder materialet, haha. Efter en äcklig skollunch taggade jag och Malin in till stan. Det var jätte varmt så jag gick i bara kofta och tights, underbart. Det blev lite shopping, ett par slip in skor från skopunkten till i sommar. Även ett halsband från H&M och en jätte söt vit topp från Zara. Jag och Malin satt och sola i kungsträdgården med varsin glass. Snacka om sommar känslor! Lite senare kom även Emmy in och så satte vi oss där igen och prata och snacka. Vid sextiden var jag hemma igen. Nu har jag precis ätit middag med mamma och pappa. Ikväll ska Desperate houswives boxen och lite glass med varma hallon göra mig sällskap.

Malin, vi måste åka in till kungsan igen snarast möjligt! Love it. Du kommer få  höra mig fråga bästis!

Återkommer senare. Xoxo


Jag älskar solen

Jag har precis tagit en paus från solen. Idag gymmade först jag och Malin och sedan drog vi hit. Efter att ha duschat och fixat till oss åt vi tortellini innan vi satte oss i solen. Vi satt på min altan i steckande sol och prata allt möjligt medan det fanns allt mindre godis i våra påsar. Jag målade även Malins naglar rosa. Efter en stund blev det för varmt och vi båda bytte om till shorts. Jag älskar solen, märks det? Ja blir så glad.

Malin gick precis och håller jag på att plugga till Nationella provet i Matte imorn. Det går ganska bra men jag ger nog upp snart. Ska läsa lite gossip girl tänkte jag.

Puss på er!

Mycket att göra

Godmorgon! Nu ska jag snart möta Malin för att åka till gymmet. Sedan i eftermiddag ska vi vara här, typ sola och bara chilla ute. Äta lite glass kanske. Sedan ska jag göra några gamla nationella också, det får bli efter middagen eller något. Ikväll ska jag på AIK - DIF! Längtar. Årets första match för min del. Nu måste jag fixa mig klart innan jag drar, slänger kanske in ett inlägg ikväll. Puss

image378

Shopping och gymmet

Nu har jag precis duschat och ska strax smörja in mig med brun utan sol, min bästa vän. Har även fått färg av solen idag i ansiktet! Känner mig riktigt trött efter en timme på gymmet, körde hårt med mig själv, beach 08 börjar närma sig med stormsteg.
I vällingby idag hittade jag lite smått och gått. Först hittade jag ett par vita shorts och en rosa tubtopp på H&M som jag var tvungen att köpa. Jätte snyggt till i sommar, och då man är brun. Shorts tar annars slut så snabbt i butikerna. På gina tricot prövade jag massor av klänningar och hittade tillslut den perfekta avslutningsklänningen. Jag kommer inte vara ensam om den, men jag gillar den och det räcker för mig! Den är vit. Sist men inte minst köpte jag en mörkblå kofta med kort ärm och band i midjan. Den blir snygg till dem vita shortsen.

Nu är valborgs planer spikade. Natalie ska sova över två nätter. Jippie! Malin ska också göra det! Ska blir riktigt kul, sedan ska vi träffa lite folk också förmodligen.

Nu ska jag kolla på Gossip girl. You know you love me Xoxo Malin


Onsdag

Hejsan! Jag kom hem från skolan för en stund sedan. Skoldagen gick bra, jag blev klar med min rosa mössa. Läraren verkade väldigt nöjd med mig så det är jätte bra! Sedan efter en tråkig so lektion slutade vi tjugo över två. Nu när jag kom hem åt jag mellis och finslipade min uppsats det allra sista. Nu ska jag alldeles strax upp till Välligby och kolla på kläder med mamma, sedan sticker jag till gymmet och gymmar någon timme.

Nu har våren äntligen kommit. Idag satt jag och Malin ute på lunchrasten i cirka 45 minuter. Så skönt att känna solen bränna mot ansiktet och se hur fin naturen är nu på våren! Jag har glädjerus hela tiden. Leendet sitter nu som det ska på mig efter att ha varit lite nere under ett par veckor.
Imorgon är det studiedag! Jätte skönt. Då ska jag sova ut, gymma, träna dansen och på kvällen ska jag på AIK - DIF med min syster. Skulle först inte gå men sedan blev det en biljett över till mig. Jag som älskar derbyn och Djurgården!

Nu måste jag rusa till bussen, återkommer med all säkerhet ikväll. Puss på er!

Det är när jag ser sådana här bilder som jag är glad för mitt lockiga hår. Jag har självfall så mitt hår har ett eget liv. Jag brukar göra så att det blir rakt men inte alltid.

image377


Gossip

Hejsan gott folk! Nu har jag precis varit ute på en promenad med mammsen min. Innan des har jag pluggat, kollat på DH och ätit mat. Tänkte plugga lite till, till provet imorn men det orkar jag inte. Jag kommer säkert klara det ändå. Så nu ska jag istället läsa lite och chilla, ska försöka hitta lite godsaker i skafferiet också. Sedan är det CSI som gäller!

Måndag igen

Godmorgon. Nu är det måndag igen, alltså ny vecka. Den här veckan har jag inte så mycket planer, ska fixa planerna till helgen idag tänkte jag! Idag är det också soligt, underbart. Jag mår mycket bra, äntligen kommer stockholms sköna väder! Nu ska jag alldeles strax till skolan och slutar sen klockan tre. Alltid lika skönt med sovmorgon, tänkte öva på dansen nu men upptäckte till min förfäran att jag glömt bort nästan alltihoppa! Vi ska redovisa imorn. Då måste jag hem och plugga gärnet till Engelska provet som är imorn. Så det tar några timmar. Sedan ska jag försöka komma ut på en spring tur också, om det fortfarande är bra väder vilket det förhoppningsvis är.

image376

Bilder från helgen

Innan jag lägger mig, vilket är typ nu så tänkte jag lägga in lite bilder från helgen. Tyvär tog jag inga bilder i fredags kväll men ni klarar er ändå hoppas jag! Shit vad jag ser nöjd ut på bilden nedan då! Haha.

image373
image374
image375

Gossip girl is my life

Nu har jag ätit en god middag. Nu är det dags att läsa Gossip girl, brukar läsa lite varje dag men har inte hunnit dem senaste dagarna. Sen blir det nog lite glass, jag går inte på diet! Just nu läser jag Gossip girl "it had to be you" på Engelska. Ha en bra söndag kväll!
Blake Lively är alltid lika vacker!
image372

Soliga söndag

Hejsan allihopa!
Jag orkar verkligen inte skriva om hela min helg men jag har haft jätte kul. Jätte kul att träffa Natalie igen. Älskar dig sötnos. Skönt att ha dig som vän <3.

Jag har mått allmänt jätte bra hela helgen och frossat i dem mesta godsaker. Idag gick jag och Emmy en lång promenad i solen. Det var ju inte ett enda moln på himmlen och riktigt varmt för att vara april. Det kommer bilder från det senare kan jag lova. När jag kom hm vid två tiden började jag plugga. har pluggat en hel del nu men även hunnit med en dusch. Nu ska jag sätta på Desperate houswives och måla naglarna! Kanske klämmer i mig lite chips också.
Puss till vi ses igen
image371


Lördag !

Hejsan allihopa! Nu ligger jag i Natalies säng. Jag lovar er att ni har inte prövat en så skön säng som denna, den är gudomlig! Vi vaknade redan vid halv tio och har precis ätit frukost. Nu är Natalie i duschen så jag ligger med hennes laptop i sängen. Gårdagen var jätte trevlig och rolig! Killarna gick vid halv tolv och jag och Natalie somnade vid två ungefär. Idag ska jag vara med Malin, drar väl hem om ett par timmar skulle jag väl tippa. Jag ska sova hos henne ikväll så ska vi träffa Emmy också.

Ha det bra!

Sunny friday

Hejsan!

Idag har det varit super bra väder och är det fortfarande! Skolan gick bra, fredagar är slappa dagar som tur är. Efter skolan gick jag och Malin hem hit. Vi bakade kladdkaka och drack latte. Sedan vid tvåtiden bestämde vi oss för att ta en prommis. Vi gick först till coop där vi köpte godis. Där träffade vi även Isaac, Erik och Erik. Dem köpte skit mycket godis och grejer och det blev en rolig pratstund. Sedan gick vi över 1 ½ timmes promenad. Väldigt skönt i solen men när vi kom hem för 10 min sen var vi helt slut. Bara slängde oss ner på golvet i hallen, haha. Men det var super trevligt, mycket skratt. Hela tre stycken bilar tuttade/glodde som fan på oss imom fem minuter!

Nu har Malin precis gått. Jag ska vila en stund och sedan köra lite styrka hade jag tänkt. Ben, armar och mage! Lägger in vad jag gjorde för övningar sedan.

Vid halv sju tiden ska jag iväg och träffa Natalie bland annat. Ska bli en trevlig kväll! Om jag inte skriver mer idag blir det förmodligen senare imorn!

Ha en superbra fredag alla läsare!


Snart sängen

Varför är alla i det här jävla huset emot mig hela tiden! Ush, snart drar jag hemifrån!

Nej men skämt och sido. Jag pallar inte mer. Inte för att jag är värsta ängeln. Men jag pallar inte att alla skyller på mig hela tiden. Jag menar, gör jag någonting först kan inte någon annan komma och tro att den ska få företräde före mig! Nej, allt är emot mig, ush!


Jag var bara tvungen att skriva av mig. Jag är inte bara lite irriterad! Men men...

Tur att jag har så bra vänner. Malin, utan dig bästa vän hade jag inte mått bra <3


Imorgon är det fredag

God kväll alla glada! Nu har jag precis duschat efter att ha kommit hem från träningen för ett tag sedan. Det var lika skönt som alltid och idag blev det ett aerobics pass! Efter skolan pluggade jag inför engelska provet. Det går ganska bra men är otroligt tråkigt, handlar om Sydafrika. Sedan åt jag en jätte god middag, olika sorters tortellini börjar bli min grej, haha.

Idag fick vi även veta preleminär intagningspoängen till gymnasiet! Jag har mycket högre än preliminära intagningspoängen på Blackeberg sam/sam som är mitt förstahandsval. Är jätte glad, hoppas står still så bara!
Imorgon ska jag först vara med Malin och sedan ska jag möta Natalie, Sebbe och Dennis så ska vi hem till henne. Ska bli jätte kul. Jag sover kvar där sedan.

Vad ska ni göra i helgen?

image370

Skola

Hejsan! Nu har jag egentligen lite bråttom. Måste rusa till skolan strax. Idrott första lektionen. Idag är det lång dag, vi slutar klockn tre. Men jag överlever nog i alla fall! Efter skolan ska jag hem och plugga. Har mycket att göra bland annat Idrott, Engelska x 2 och Svenska. Sen ikväll blir det träning också.

Idag kan man även kolla på preliminära intagningspoängen till gymnasiet. Spännande! Jag hoppas jag kommer in på mitt första val.

Vi hörs senare ikväll, PUSS


Innan jag kollar på Harry potter

Favoritcafé: Espresso house
Favorittidning: Glamour
Bästa saken som händer i sommar: Malta med Helena!
Favoritplagg i garderoben just nu: Korta klänningar
Längd: 1,72
Byter gärna garderob med: Ashley Olsen
Vanligaste färgen på mina kläder: Vit, rosa, svart
I sommar kommer jag att gå klädd i: Shorts och korta klänningar
Men absolut inte i: Blommigt och volanger
Byxa eller kjol: Byxa!
Sminktips till allmänheten: Ta inte mycket foundation, det ser groteskt ut!
Mig själv med tre ord: Glad, snäll och omtänksam...
Morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska
Sparare eller slösare: Slösare!
Bästa film: Harry potter är en
Bio eller promenad: Promenad
Vad vill du jobba som? Vet inte, jurist kanske
Kaffe, te eller inget? Kaffe
Vilken film såg du senast? Harry potter
Har du en besatthet? Typ

En bild från påsklovet!
image369

Photos

Nu har jag pluggat klart! Här bjuder jag på lite foton. Jag ska lova att ta mer foton och lägga in på bloggen. Lite outfits, på mig själv om om vad som händer i mitt liv. Måste bara tvinga mina kompisar att vara med på kort först, haha. PUSS
 image368
image366
image367

Cloudy and national test

Hejsan! Idag var vi i skolan klockan åtta för att göra Nationella prov i Engelska. Det var skrivdelen idag. Det var faktiskt ganska lätt, bara att skriva på likom. Sen om det gick bra med grammatiken är en annan femma. Jag skrev om min mobiltelefon! Jag kan ju inte klara mig utan den!
Efter lite slöjd slutade vi redan halv tolv, riktigt lyxigt. Då gick jag och Malin hem till mig och lagade lunch. Det blev pannkakor, det är barnsligt gott! Man tröttnar liksom aldrig på detJag åt mig rejält mätt och sedan kollade vi även på Desperate Houswives. Har som sagt säsong tre hemma just nu. Nu har hon precis dragit då hon skulle till pojkvännen sin. Jag ska sätta igång och plugga, matte och uppsats är det som gäller!

Sedan blir det slapp onsdag. Tänkte träna men jag orkar nog inte det. Men det blir helt klart en powerwalk senare ikväll! Nu måste jag sätta igång, mycket att göra! PUSS


En lista

Vem ringde dig senast? Helena.
Vem kramde dej senast? Malin
Vad har du för bh på dig just nu? Träningsbh
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? "Japp :)" / Helena
Vad brukar folk få för intryck av dig? Att jag är snäll och nästan alltid glad.
Har du någon gång klätt dig horigt? Nej inte vad jag vet.
Har folk kallat dig slampa? Haha säkert.
Har du kallat någon för slampa? Japps....
Har du slått någon riktig hårt? Skojar du, min syrra, haha.
Använder du parfym? Självklart, varje dag!
Vilka slags killar faller du för? Snälla, söta och omtänksamma.
Vad kollar du på först hos en kille? Först håret och sedan helheten.
Vill du ut och festa nu? Bangar aldrig!
Vad är klockan? 17.07
Vilken färg har din mobil? Svart.
Vad ska du göra nu? Gymma och sedan kolla desperate houswives
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? Nja. Inte om jag gillar den!
Känner du att du orkar en fråga till? Ja, haha.
Vad tänker du när du vaknar? Att jag vill sova lite till.
Kan du gå utan smink? Ja men bara hemma.

Huvudvärk och gymmet

Hejsan sötnosar! Hoppas ni har haft en bra dag!
Min har varit helt okej. Jag har haft ont i huvudet hela dagen och har därför inte varit på topp i skolan. Men nu när jag kom hem vilade jag en timme så nu är jag pigg igen. I skolan jobbade vi språkhistoria på Svenskan och massa annat skit på engelskan. Väldigt tråkigt! Men räddningen blev på rasten då jag gick till coop, två gånger! Haha. Först med Danne och sen Malin. Sedan övade vi på dansen, det gick helt okej.
På vägen hem pratade jag med Helena, saknar dig kusin! Jag läste även Gossip girl nu. Jag vet inte varför, men det får mig på så bra humör. Jag blir lika glad varje gång jag läst några sidor.

Nu äter jag nudlar och ska iväg och träna om en timme på gymmet. Sedan är det Desperate houswives för hela slanten! Äntligen :D
 
Puss

Style by kling

Varför klär hon sig alltid så jäkla snyggt? Ge mig!

Nu ska jag gå till skolan, efter det ska vi fixa våran dans och sedan drar jag till gymmet om man hinner. Jag har huvudvärk så jag får se hur det blir. Ha en bra dag! Puss

Gossip girl is my life

Den här klänningen är så himla söt! Det är den som bär den också, Taylor Momsen. Stjärnskådisen som spelar Jenny i Gossip girl. Hon är fin hela hon. Snart kommer det äntligen nya gossip girl avsnitt! Jag ska börja läsa 10 bokden tills dess så jag får lite gossip i alla fall.
Nu är det bara plugg plugg plugg som gäller. Har gjort SOn och håller på med dansen. Vi har inte kommit någon vart och ska redovisa på torsdag. Just nu fixar jag låten. Gossip folks av Missy Elliot ska vi ha, haha. Nu ska jag också finslipa min uppsats som ska vara inlämnad nästa vecka tror jag. Är jätte nöjd hitills!
Skriver med ikväll, puss

Det är en bra dag

Jag har precis fixat mig klart. Idag ska jag till hudläkaren efter skolan för att kolla mitt eksem. Äntligen kan jag bli kvitt det. Nu sitter jag här och lyssnar på the voice samtidigt som jag väntar på att kunna gå till skolan. Det är solig idag men ganska kallt, så jag har jeans och kofta på mig. Jag skriver mer i eftermiddag, puss

image400

Design

Fixar designen. Puss

Update 23.04:
Nog för idag. Är jätte nöjd! Nu fattas det bara en header men det tar jag en annan gång. God natt!

Veckans planering

Här kommer en planering över veckan som kommer:

Måndag: Plugga So & Matte. Lång promenad och mat med Emmy.
Tisdag: Desperate Houswives premiär. Gymmet?
Onsdag: Gymmet och Heroes på tv. Eng Nationella!...
Torsdag: Gymmet med M & E. Plugga!
Fredag: Sova hos Natalie. Filmkväll med S & D.
Lördag: Hel dag med bästis. Chilla och stan.
Söndag: Vara med bästis och gymma. Plugga.

Har en hel del plugg som behövs göras. So-historia, uppsats, matte och börja plugga till eng provet.

Desperate houswive

Min söndag blev genast ännu bättre när mamma precis kom in med desperate houswives som hon lånat av grannen åt mig! Woho! Jag är jätte glad. Jag har blivit helt besatt av serier av olika slag. Gossip girl börjar i USA om ca en vecka och då kan jag ladda ner dem avsnitten. Heroes föjer jag slaviskt! (Går på canal plus). Oc ska jag ladda ner säsong ett, har laddat ner säsong tre och fyra. One tree hill kollar jag lite löst på ibland, ska ladda ner första säsongen där också. Ja ni ser, det är en av mina hobbysar.

Underbara söndag

Idag har det varit en bra söndag, över förväntan. Vid elva åkte jag och träna med Emmy. Vi körde ett hårt pass och det var skönt. Vid två tiden kom bästis Malin. Vi tog en fika, bestående av Latte från Kaffe maskinen. Snacka om att jag inte kommer kunna dricka latte från bryggare när jag flyttar hemfrån, haha. Sedan snackade vi om allt mellan himmel och jord, sommar kom upp många gånger! Efter maten kollade vi på sällskapsresan på Mallorca, så jävla skön! Nu ska jag chilla, sen läsa it girl och äta apelsin.

Mischa Barton

Fredag kväll

Hejsan alla glada!
Vårat internet la av igår så jag har inte kunnat blogga. Inte för att jag har hunnit heller men aja. Idag efter skolan åkte jag till stan och träffade min kusin Anna som är på besök från Malmö. Det var jätte trevligt. Vi satte oss i kungsträdgården och pratade och njöt av solen! Efter många timmar i stan åkte jag hem. När jag kom hem slängde jag mig i sängen direkt och läste klick. Kollade även på Oc. Ikväll ska jag njuta av min egen lyx. Behöver lugn och ro känner jag. Fast jag mår väldigt bra nu och det är jag glad för!

Imorgon ska jag in till stan med Mamma och pappa. Kolla på bio och äta ute någonstans, ska bli mysigt faktiskt. Sällan vi gör något tillsammans. Jag hoppas även att det bra vädret håller i sig!
SItter på pappas jobb dator nu så jag har inga bilder här. Återkommer troligen imorgon eller på söndag när vårat internet funkar!
Puss

Olsen twin

image363
Åh så himla vacker. Skulle inte tacka nej till hennes hår där!
Malin kunde tyvär inte träffas ikväll då hennes familj skulle bort så jag ska bara slappa. Plugga behöver jag inte göra så det är underart! Nu ska jag kolla på OC. Puss

a good day

Hejsan! Idag slutade vi redan klockan ett. Det var endast utvärdering och uppvining av danser på schemat. Underbart! Är på bra humör idag, bättre än på hela veckan vilket känns jätte skönt. Nu ska jag även om jag helst vill vara ute eftersom det är sol, plugga. Jag är pigg nu så jag passar på. Annars får jag inget gjort. Så jag har skurit upp en apelsin och hällt upp ett glas vatten och nu ligget matteboken här och väntar på mig. *host*

Drar eventuellt till gymmet i eftermiddag och sen ikväll kommer Malin. Xoxo
image362
Victoria Beckham

En lista innan plugg

Min kompis Malin hade en rolig lista i sin blogg!

Sparar till
- Flera kommande resor.
Väntar på - Sommaren och allt vad det innebär!
Pålägg som gäller - Marmelad och skinka
Dagens dryck - Vatten
Senaste boken du läste - It girl
Senaste maträtten du åt - Nudlar och kycklinggryta.
Senaste klädesplagget du bar - Jeans och tunika
Senaste repliken du yttrade - A okej!
Senaste personen du träffade - Mamma.
Senaste personen du pratade i telefon med - Helena.
Senaste personen du fick brev av - Haha ja du, det var ju ett tag sedan
Senaste gången du sov - Inatt
Senaste saken du köpte - Ett par örhängen, i helgen.
Vad har du gjort idag - Vart i skolan, träffat emmy och lite annat.
Hur tidigt stiger du upp - Olika, beror på när vi börjar.
Vilken färg har du på håret - Brunt.
Vad har du för färg på ögonen - Blå grönt.
Är du uppväxt i stan eller på landet - Stan, bodde dock på landet i 1 ½ år när jag var superliten.
Hur många par skor har du - Om man räknar alla så cirka 19 par!
Var har du ont - Magen..
Kan du stå på händer - Lite halvt, kunde förut.
Vad lyssnar du på för musik nu - House bland annat.
Vad tycker du om idrott - Träna är det bästa jag vet!
Vad har du för klocka - Mobilen.
Sämsta sport - Fotboll, höhö

Nu ska pappa hjälpa mig med lite plugg, puss

A raining day

Hejsan alla glada! Jag har fortfarande glädjerus från igår då jag fick reda på att jag fick vg + på engelska nationella som vi gjorde i fredags. Det är inte mitt bästa ämne direkt så därför blev jag jätte glad! Idag var det nästsista dagen på vårat projekt så vi hade endast HLR (hjärt och lungräddning) och Idrott idag. Jätte skönt.

Annars är jag inte inne i min bästa period, vädret är ju liksom som rena pesten! Jag vägrar ta fram min tjockajacka! Ikväll ska jag kanske träna, får se hur jag mår. Men nu väntar jag på att Emmy ska sluta skolan så ska vi träffas, något kul händer säkert! Ikväll är den äntligen heroes också, min favorit serie! Imorgon blir det nog myskväll med Malin, typ film och kanske en påse godis.

Den här tröjan har jag på mig idag! Min älsklingströja typ. Köpte på monkis jul rea!
Bilden är från i Januari, förlåt för min fula min men jag bjuder på den! Hahaha

image361

Tisdag !

Hejsan! Idag har det varit en ganska bra dag faktiskt! Efter en lunch hemma hos mig med Malin så hade vi i klassen ett gympass i vällingby. Afrikansk dans, alla i klassen såg urfjompiga ut! Och yoga. Sedan drog jag hem och pluggade ett par timmar innan jag gick ut på en promenad med Emmy. Det är piss väder ute men det var ändå skönt att komma ut en stund. Sedan åt vi middag hemma hos henne och nu har jag precis kommit hem.

Det känns som om att vi har ganska mycket i skolan nu men jag ska försöka ta det som det kommer. Jag vill inte bli stressad så jag måste planera bra! Allt för att slippa "sista kvällen stressen". Just nu är det inte så mycket då jag har gjort allt som behövdes redan.

Nu ska jag plugga till kl 8 och sedan göra mig en chai latte och dricka framför 24. Det gör mig alltid på bra humör!


image324
Bild tagen från söta Natalie.


Jag är jätte glad idag och bjuder på lite Gossip girl bilder

meester momsen met 08
meester momsen met 07
meester momsen met 06

Sängen nästa

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Behöver verkligen sömn känner jag.
Jag vet inte men det känns som om att jag är inne i en dålig period. Jag mådde jätte bra förra veckan men nu känns det liksom, jag vet inte. Jag orkar inte plugga, knappt kolla på tv och känner mig allmänt nere. Och har jag någon anledning? Nej inte vad jag vet. Men ett tecken är väl att jag ätit massa glass och en godis påse idag, det händer väldigt sällan på vardagar. Jag känner att jag inte varit lika glad idag som jag brukar, leendet brukar annars sitta på mina läppar nästan hela tiden.
Ush, jag behöver något som piggar upp mig! Pengar kanske? Men mest sällskap, jag brukar ju ha det såklart men just nu känner jag att jag behöver en lång filmkväll med massa godis och gossip för att känna mig levande igen.

okej, så nere är jag inte men bajs! Jag vet inte hur jag ska formulera mig. Nej jag återkommer imorn igen och då är jag förhoppningsvis på bättre humör fast det är väl tveksamt men men....
Någon som har lust att pigga upp mig?

Like it or not

Jag gillar den här bilden. Den få mig att tänka på sommaren, underbara, underbara sommaren. Denna kommer bli bästa på länge. Det känner jag på mig! Men samtidigt har jag lite ångest jag måste hitta ett sommarjobb! Jag vill helst arbeta i någon affär eller på ett cafe. Jag vore hemskt tacksam om någon av mina snälla läsare kunde tipsa mig om något mysigt och bra som möjligen skulle kunna tänka sig att ta emot sommarjobbare i några veckor.

Jag som mådde så bra nu när solen hade kommit men den här veckan ska det regna typ hela tiden. Tristare kan det inte bli men som tur är har jag mina goa kompisar som livar upp mig.
Nu har jag inmundgat en jätte god middag och italiensk skogsbär glass till efterrätt, mums! Nu ska jag kolla på Cashmere Maffia! Puss sötnosar
image358

Zombie måndag

Nyss hemkommen från gymmet. Det blev inte så länge idag, bara cirka 50 minuter men det är bättre än ingenting. Nu ska jag duscha, ta ansiktsmask och sedan brun utan sol. Idag fyller även mamma år och eftersom vi inte har tid till att gå ut blir det en mys middag här hemma. Sedan är det Cashmere Maffia!

Jag är ännu tröttare än igår och då är jag trött. Känner på mig att jag kommer somna tidigt ikväll, haha.
Nej nu hinner jag inte sitta här längre, puss!


Jag är trötter idag

God kväll eller vad man ska säga!
Jag är riktigt trött just nu, jag vet inte vad det är med mig. Jag får se om jag orkar att träna imorgon. Tveksamt om jag är lika trött då som nu. Jag har inte gjort något som jag borde gjort idag, bland annat plugga. Men ibland behöver man bara ta det helt lugnt för att orka all annan stress som kommer i veckorna. Nu ska jag göra ett kollage till mamma och sedan parkera mig i soffan resten av kvällen tillsammans med en skål hallon sorbet.
Ni får gärna skicka iväg ett gulligt sms och pigga upp mig ;)

Tänkte se denna filmen, är den bra?


Söndag

Så var ännu en helg snart över. Denna har varit väldigt bra! I dag vaknade jag vid 11 efter 11 timmars sömn. Väldigt välbehövlig om man säger så. Sedan har vi varit iväg på födelsedagsfirande hos min kusin som fyllde 14 i fredags. Mycket trevlig med massor av bullar och tårta. Jag frossade i mig som vanligt.

Nu ska jag nog sätta på en film, är skit trött. Sedan ikväll måste jag nog plugga lite men motivationen är inte på topp om man säger så.
I veckan blir mycket som händer tror jag. Ska träna 3 ggr som vanligt, behöver plugga en massa och sedan fira mamma som fyller år imorgon. Jag har fixat present såklart men vad får ni inte veta.

Jag undrar också om det är någon som är bra på det här med design på bloggar? Jag skulle vara jätte tacksam över lite hjälp och undrar om det finns något snäll person där ute som skulle vilja hjälpa mig? Hör av dig i så fall.

image357

Nicole Richie

image892
Varför lyckas hon alltid så himla bra? Den där outfiten var dö snygg.

Jag är kär

Idag vid halv fyra började footloose på intiman vid odenplan. Äntligen satte föreställningen igång! Musikalen vad 2 h och 40 min med en kort paus mitt i. Jag älskade den och är nu helt kär. Musikaler och helt och hållet min grej. Måns var en cooling, Anna Sahlene lika söt och sjöng lika bra som vanlig och peter var också skit duktigt. Ni borde se den! När föreställningen var slut gick vi till en Thailändsk restaurang och åt jätte god mat. Efter väldigt många timmar på restaurangen var jag ordentligen trött och nu kom vi precis innanför dörren.

Men det har varit en jätte rolig dag! Så nu ska jag kanske kolla på en film annars blir det nog lite surfing vid datorn innan jag kryper till sängs inte allt för sent.


Natalie och powerwalk

Godmorgon! Jag är redan uppe. Igår kväll var det jätte kul. Vi körde våg hals och jag fick skicka iväg ett och ett annat konstigt sms, haha. Vi åt pizza och hade allmänt mys. Kollade i massa gamla skolkataloger också. Efter att ha följt Malin hem så kom jag och Natalie hem hit. Vi tog en kvällsmacka innan vi kom isäng, trötta som vi var. Imorse vaknade vi vid 8 tiden, efter inte så många timmars sömn. Efter en frukost, cafe latte och massa tjejsnack drog hon för fem minuter sedan. Hennes pojkvän kom hem från Thailand imorse.
Tack för en trevlig kväll tjejer!

Nu hinner jag inte skriva mer ska gå en powerwalk med Mamma och sedan ska vi på footloose i eftermiddag så jag bloggar nog mer imorn eller sent ikväll. Ha en bra dag!

Kvällens outfit

image354


Här kommer en snabb kvällens outfit

Fodral, Gina tricot
Kjol, H&M
Strumps, H&M
Halsband, Guldfynd
 
I håret har jag saltvattens spray från H&M. Kan rekomendera! Hann inte ta med vanliga kameran, nu måste jag sminka mig etc..

Tjejmiddag och shopping

Hejsan! Äntligen fredag! Äntligen är Nationella Engelska del b över! Idag efter skolan åt jag och Malin lunch innan vi åkte till Vällingby. Vi missade tunnelbanan med 3 meter, störande? Svar ja. Vi kollade runt i mass affärer och klämde på massor av god bitar. På ett nytt Cafe vid modehuset som inte har något namn tog vi en välbehövlig fika efter ett tag, deras latte var super! Jag köpte present till Mamma och en liten present till emmy bland annat.
Jag har blivit otroligt blek nu också så äntligen införskaffade jag mig en brun utan sol och även saltvatten spray. Lovely! Det blev många skratt som vanligt när vi umgås, vilket är typ väldigt ofta. Men det gör mig inget, vi har super kul tillsammans. Köpte även jätte söta röda örhängen som bestod av smilisar, haha.

När jag kom hem för en stund sedan rakade jag benen och smörjde in mig med brun utan sol så nu känner jag mig jätte fräsch igen. Nu ska jag börja göra mig iordning för att om ett tag vara hemma hos emmy.

Ha en rolig kväll, det kommer jag ha! Puss

Snart sängen

Har nyss duschat och allt vad det innebär. Kom hem vid nio från ett träningspass på gymmet med Emmy och Malin. Jätte skönt, ska verkligen fortsätta gå på sådana! Imorgon är det nationella och jag har ångest, jag hatar engelska! Men jag ska göra mitt bästa såklart. Sedan när den skräcken är över ska jag till Vällingby med malin, vi ska shoppa och kolla runt. Köpa present till emmy också.
Imorgon kväll ska Emmy ha tjejmiddag som fyllde år för ett tag sedan, det ska bli jätte trevligt. Det lär bli kul med mycket skratt. På lördag ska jag på footloose! Längtar som bara den alltså!
Men nu säger jag God natt, ska lägga mig och läsa i sängen!

Vanessa Hudgens, du är min idol!

image21


Plugg och träning

Hejsan alla söta!
Nu ligger jag här i soffan och pluggar med tvn på. Skriver på min termins uppsats, vilket är jätte tråkigt men det är inte mycket tid kvar nu. Idag efter lunch hade vi tjejer på enheten ett muskel och step pass på gymmet. Det var jätte jobbigt men samtidigt kul, älskar att känna resultat efter en träning. När jag kom hem för en timme sedan åt jag lite mellanmål och vilade lite.
Föresten, är det bara jag som får sommar feelings av fun light reklamen? Haha.

Ikväll blir det ett pass på gymmet med mina kära kompisar men nu tillbaka till plugget.
Xoxo
Malin

Fixar designen !

Fixar designen, inte klar än. Jag är inte världsbäst på det. Fast nu har jag inte tid lägre. Puss

Nicky !

Riktigt snygg outfit har Nicky på sig här nedan. Sedan att hon blivit jätte smal är ju en annan sak. Jag älskar verkligen att våren har kommit. Idag gick jag i kofta hem från skolan och solen sken vilket den har gjort hela eftermiddagen. Nu är det bara att ta fram solbrillorna och ballerina skorna, äntligen! Nu ska jag äta och sedan blir det ett step pass på gymmet. XOXO

Loove

Jag längtar tills den här klänningen kommer ut i butik i maj, och alla vet säkert att den är från H&M. Den perfekta klänningen till skolavslutningen kanske och andra fester som jag vet dyker upp i sommar. Jag måste ha denna, my love!
148935-4143
Bild: nitrolicious.com

Hälsoprojekt och träning

Godmorgon!
Nu ska jag alldeles strax gå till skolan, idag börjar vårat hälsoprojekt. Vi ska träna varje dag så det ska bli jätte skönt! Igår var jag me när Malin tränade sina småtjejer och sedan drog vi iväg och tränade på gymmet. Lika skönt som alltid! Var helt död när jag kom hem så det blev en lugn kväll. Idag efter skolan ska jag plugga lite och sedan köra ett step pass på gymmet. Idag är tyvär det gråa vädret tillbaka men jag är på bra humör ändå!

På lördag ska jag på fotloose! Har någon av er läsare sett den, är den bra? Jag ser fram emot det i alla fall!
Gillar den här bilden, jätte söt och jag får lite vårkänslor när jag kollar på den.
Puss

image353

Tisdag !

Godmorgon! Äntligen kommer jag in på bloggen igen, dem har ju fixat något med den. Nu är skolan igång igen och jag har ingen som helst skol lust men det är bara att kämpa på antar jag. Jag hade ett jätte bra lov och hann göra mycket, besöka mormor och träffa släkten, träffa alla kompisar och bara slappa och ta det lugnt. Behövde den här veckan så jag inte pluggade alls men endå var jag tröttare än vanlig igår konstigt nog. Imorgon börjar vårat hälso projekt, vilket kommer bli lite kul i alla fall. Nu ska jag snart gå till skolan och slutar klockan tre. Sedan ska jag hem och plugga innan jag ska träna med Malin och Emmy. Jag som hoppades på att vädret skulle bli bättre men nu är det grått och moligt igen, vilket suger stenhårt! Men jag är glad i alla fall för snart är det helg, och denna kommer bli jätte rolig.

Jag ska träna tre gånger den här veckan, tränade knappt under påsklovet så nu är jag igång igen. Beach 08 here i come! Haha. Det blir aeroics pass, step pass och träning på gymmet bara.

Nu ska jag fixa mig det sista, puss!


RSS 2.0