<3

Först måste jag bara visa er packlistan för helgen som stod på lagsidan, Min lagledare är så jävla skön, haha. Det stod såhär:
Kajalpenna, rouge, eyeliner, mascara, ögonskugga, läppglans, puder och glöm för guds skull inte foundationen.
Det skulle vara bra om ni tog med er en luftmadrass och sovsäck också.
Matchkläder, skor och fickpengar

Erkänn att det var lite kul?

Till sist. Blir man inte helt sjukt glad när man får en komplimang om sin blogg och sig själv, dagens stod Martina för <3
asså jag älskar din blogg :) åh din klädstil. å hela du :)
Jag blir i alla fall jätte glad! Får en verkligen på humör, så ge så mycket kompliimanger ni bara kan!

Klämmer in en bild på mig själv också ;)

image124

Dagens outfit

Halv bra bild jag vet.. :/
image123

Jag älskar mina nya stövlar! Idag invigde jag även mina nya pumps när vi åt på restaurang för att fira pappa.

Klänning Ginatricot
Kofta H&M
Sjal H&M
Väska Lindex
Halsband H&M
Leggings
Stövlar Skopunkten

Nu måste jag packa klart. Och hjälp, jag ska upp kvart i åtta imorn, kommer aldrig komma ur sängen...

Vuxen eller fjortis?

Gjorde lite olika tester på nätet, här är resultatet:

www.vuxenpoäng.se
Min vuxenpoäng är: 8.9. Min ålder är 17,3 enligt Sveriges Vuxenpoängstyrelse.

www.fjortispoäng.se
Jag är 21.3 % fjortis, haha!

Gör dem du också! Skriv resultatet som kommentar sedan. Ciao chicas! (Jo spanska och italienska, hihi)


Äntligen fredag

Har känt mig stressad hela veckan så det var skönt att barta koppla av idag. I helgen ska jag spela sm i handboll! Ska bli jätte kul men kommer inte kunna blogga fören på söndag eller måndag.

Satte ihop en outfit med kläder från H&M och skor från skopunkten, dem jag köpte! Får riktigt med höstkänsla när jag ser den gula jackan.

image122

Skoshopping!

Idag har jag shoppat skor för hela hösten, nu behöver jag inte skor fören efter vintern och hösten då jag redan har vinterskor. Jag är väldigt nöjd med dem. Jag köpte dem på skopunkten i nya skogallerian. Tag tre betala för två och 20 % rabatt, super duper bra! Det var mycket folk och dem delade ut Carameller (a) Jag fick Sveriges största påse, turkos också! Den gick jag runt med i stan.

Jag köpte ett par stövlar, ett par helt vanligt svarta med 1 centimeters klack. Kommer använad mycket! Även ett par pumps med 4 - 5 centimeters klack och ett par svarta skoletter med klack dem också. Imorgon ska jag inviga stövlarna!

image121

Jag och Malin åt lunch på Macdonalds och en mysig fika på Waynes cofe, jätte kul och mysigt. Efter några timmar var ni trötta och drog hemåt. Nu måste jag plugga, ciao!

fulaste/snyggast

Jag korade dagens snyggaste/fulaste sko från Din sko. Visst är den fula, jätte ful. Skulle aldrig sätta på mig något liknande. Men pumpsen gillar jag däremot!

image120


Konstiga skor?

Dem här skorna visades upp på Marc Jacobs vårvisning. Med en annorlunda klack, som går ut från skon istället för neråt. Det ser minst sagt konstigt ut och undra om det är lätt att gå med dem. Jag gillar dem inte så mycket... Det ser ut som om att något fattas på skon, kan inte sätta fingret på det riktigt.
Vad tycker du om dessa annorlunda skor?

image119


Orientering! + Dagens bild!

Ledsen för att jag inte blogga igår. Jag hann inte. Först skola, sedan plugg i 4 - 5 timmar hos en kompis och efter det mer plugg hemma.

Idag var det orienteringsdag! Gud vad jag hatar det! Jag hade MVG som mål, det fick jag förra året. Men nu gick det sämre. Man orientera ensam och till råga på det så var en en helt annan bana. I början gick det galant,jag tog alla kontroller på studs. Men vid sjuan sket det sig. Tog en kvart att hitta den och det gjorde att jag precis fick VG. Som tur var fick man dra hem direkt så jag och Malin köpte godis och satt och snacka i Vällingby en stund och åkte sedan hem till sig.
Nu har jag pluggat och slappat framför tv:n. Rätt skönt, är jätte trött. Nu ska jag nog kolla på Madagaskar. Den är så bra, vi har den hemma nu så man ska passa på.

Och föresten. Varför skriva kommentar om mitt utseende, anonymt. Så jävla omoget. Jag tar inte åt mig någonting. Men jag tycker det är så synd att man måste klaga på hur andra ser ut. Har man inget bättre att göra än att tracka ner på andra människor, jäkligt synd i så fall. Det förekommer i andra bloggar också, det är så jävla omoget och onödigt. Man kan inte hjälpa hur man ser ut, man är född på ett visst sätt. Så, nu har jag skrivit av mig, blev bara så arg!

Ikväll är det träning och imorgon studiedag! Ciao bella.

Dagens bild: Nicole Richie. Så sött klänning!

image118


Dagens outfit

image116

Dagens outfit

Stickad tröja H&M
Jeans Monki
Halsband Ur&Penn (ej bild)
Senapsgul sjal H&M
Vita tygskor

Har haft fullt upp idag och nu ska jag rätt i säng. Imorgon är det först skola, sedan plugg med en kompis, eventuellt stan och efter det DH!

ring!

Ginatricots ring fanns inte i min storlek någonstans. Small var utsålt. Men den här ringen från Lindex ska jag banne mig få tag i! Såg den i lindex tidning som skickades hem och blev kär direkt. För 69 kronor blir den din, finns i svart och lila.Perfekt till mina svarta jeans från monki, stickade tröjan och min benvita sjal.
image114

Dagens bild

image112

Träffade ericha älskling idag! Så jävla wonderful. Precis som förut, saknar våra tider. Föralltid vi <3

Annars har jag inte gjort mycket, tagit nya tag inför den kommande skolveckan. Det är orientering och redovisning, så så jobbigt är det inte. Ciao chicas!

Lifestyle

image110image111
Gamla bilder men ändå fina tycker jag.
Saknar sommaren så jävla mycket men jag har en sommar nästa år att se fram emot. Malta 3 veckor med kusinen!

Annars är det här en tråkigt söndag. Min kompis ställde in (som vanligt) och jag har inte min andra kompis nummer som är på besök men vi ska nog träffas. Jag ska till Barkarby med mamma också.

Dagens bild

image109

Dagens bild är helt klart denna. Hittad på stockholsstreetstyle.
Otroligt cool och snygg outfit. Jag tänker på sommaren när jag ser denna bild, vet inte varför. Den är ju till och med svart vit.

NU ska jag läsa tidning och sedan sova, är trött.

i höst är det lack som gäller

image108

Älskar verkligen min väska i lack, känns så rätt i höst. Slå till på ett lack plagg du me!

Match

En lugn lördag. Jag har varit med pappa i centrum och hjälpt honom att handla kläder och sedan var det match. Seriestart mot tumba! Och det gick.... jätte bra. Jag spelade inte så mycket men alla tjejer var jätte duktiga. Så vi tog 2 poäng. Bra start, vi spelar i den bästa serien också.
Nu har jag tagit en lång dusch, läst klick och köpt godis.

Min bästa kompis är i stan också. Jag har tyvär inte hennes mobilnummer (bara ett gammalt) och numret hem till henne, så jag kan inte ringa henne. Men vi ska nog träffas imorgon! Fy fan vad jag längtar, har saknat henne så jävla mycket <3

Shoppat idag!

image107

Det var den här tunikan jag köpte idag, 198 kronor på H&M. Den är stickad och till den kommer jag ha min vita sjal och ett stort armband och tajta jeans. Bilderna gör den inte rättvisa, som vanligt. Den är lite hög i halsen men lägre där back som ni ser.
I love it! Kommer bli en av favoriterna i min höst garderob!

Stiltest på aftonbladet!

Hotspot, Karolina Skande har fixat ihop ett stiltest på aftonbladet. Man svarar på frågor för att se vilken stil man har, för att göra det behöver man vara plus medlem men det är vi som tur är! Ett riktigt bra test. Gör testet du för att hitta din stil.

image106
Du är en trendig estet

24 - 40 poäng

Du har koll på läget! Du skulle aldrig kalla dig trendslav för du anser att det är viktigt att ha en personlig och unik stil men du kan utan att blinka analysera alla visningar från senaste modeveckan i NYC. Du klär dig gärna ganska enkelt och anser att det är detaljerna som gör hela skillnaden, en extra söm eller en annorlunda skärning kan enligt dig göra ett helt plagg. Du väljer därför oftast neutrala basfärger som du sedan lyfter med säsongens hetaste accentfärg.

Klänning, Ann-Sofie Back, ca 2900 kr

Stövlar, Acne, 3500 kr

Örhänge, Topshop, 75 kr

Väska, Topshop, ca 320 kr


Fredag!

Äntligen fredag!
Idag har jag varit i skolan, haft oförberett test på spanskan och läxförhör på SO:n om Religion. En helt okej dag, även om den var lite seg men vi fick gå 30 minuter tidigare! Efter skolan träffade jag en kompis och vi åkte till Centrum och kollade i affärer. Vi var även lite onyttiga och åt på Macdonalds, onyttigt men gud så gott! På H&M köpte jag en jätte fin tröja, visar bilder senare.
Nu har jag precis ätit en underbar middag med mina föräldrar och ikväll ska jag ta det lungt. Behövs verkligen!

Vi renoverar hemma och jag har därför inte tillgång till min data men ikväll när pappa har fixat bredbandet (vi surfar på grannens nu) så blir det roligare inlägg. PUSSHEJ!

Hereos: Dagens bild

Ni missade väl inte hereos idag!? Jag kollar nu.
Älskar hayden. Alltid lika söt fin. Dessutom har hon fin kropp.


image105

Love

På torsdag den 27 September öppnar Europas största skogalleria på Drottninggatan, Fettfirst! Det kommer vara 2000 kvadratmeter skor och Skopunkten, Dinsko och Nilson bland annat ska öppna där.

Det firar dem med ett brakerbjudande. 20 % rabatt på hela sortimentet. Men det gäller endast i Feetfirst butikerna. Så passa på att den 27 och 28 September köpa upp dig på höst skor. Det kommer nog bli utplockat fort. Men som tur var har vi studiedag då.

Dessa stövlar kostar 399 kronor på Skopunkten. Väldigt snygga, med 2 cm klack och i skinnimitation. Ska kolla in dem imorgon!


Dagens outfit

image104

Internet låg nere igår eftersom vi renoverar hemma men nu är det igång igen!

Vit kofta H&M
Sjal Thailand
Halsband H&M
Väska Lindex
Jeans Vila

Dagens bild: Lauren Conrad

Dagens bild och outfit står Lauren Conrad för!
Grymt snygg höstoutfit.

image103

Månadens önskelista!

  • En svea mössa. Antingen en grå, mörkblå eller lila.
  • Ett par stövlar från dinsko eller Nilson.
  • En oversize stickad kofta.
  • Något lila, en tunika eller kanske ett armband.
  • Nypd tröja
  • Tunikor i höstiga färger, lila, senapsgul, brun m.m.

Detta är månadens önskelista. Eftersom att barnbidraget kommer på fredag! Jippie! Stövlar är viktigast och det är inte mycket annat jag behöver. Skulle vilja ha någon mer kofta men annars har jag allt hemma för hösten. Eller mössa men det lär ju dröja ett tag innan man behöver använda det, eller?


Dagens outfit: paljetter!

image102

Dagens outfit: Lite höstkänsla sådär

Idag har vi varit i hemkunskapen, allt blev fel! Men tillslut blev det bra och jag kunde gå hem i alla fall.

Topp med paljetter Mango
Jeans Ginatricot
Kofta JC
Armband Glitter
Grå trenchcoat
Lackväska Lindex
Senapsgul sjal H&M
VIta tygskor Urban outfitters

Träning

Idag när jag skulle till träningen stod tåget still 30 minuter i ängbyplan! Fatta, 30 minuter. Det brukar ta 7 minuter att åka tunnelbanan men nu tog det typ 40 minuter. Det gjorde att jag kom 25 minuter sent till träningen. Så jäkla tråkigt att sitta där i 30 minuter.

Annars har dagen varit bra. Väcktes klockan sju imorse när jag kunde klivit upp 8.20. Dem rev en väg hemma för att vi ska bygga om, sjukt jobbigt men det är inte mycket jag kan göra. Skolan gick jätte bra, övade på sången och jag och en kompis gjorde hattar, haha.

Jag har lite ångest. Grejen är att jag vill ha en nypd tröja (New york polis department). Dem är sjukt snygga och sköna, men kostar 600 kronor. Dem är ju perfekta nu till vintern och så. Men ska jag köpa en? Jag ska ju köpa stövlar också. Riktigt med ångest men jag kanske väntar, mamma jobbar ju på Adidas och dem har super rea i början på Oktober. Då kostar alla tröjor typ 100 kronor!!

Imorgon är det skola igen. Sedan ska jag vara med en kompis.

Grått stickat

Jag älskar grått och stickat och gärna också stora kragar på det. Här är 4 snygga från H&M. Gillar speciellt den längst ner till höger, även om den är kortärmad. Otroligt snygg!
image101

Höst?

Sitter här och fryser, men det hör väl hösten till? Sitter invirad i mitt stora tjocka täcke och chattar med folk. Funderar på att fixa mig en kopp choklad snart. Om jag orkar ta mig till nedervåningen det vill säga. Jag måste plocka fram mina duntofflor också och mina sockor och... Ja gud så mysig hösten är. Ska fixa massa ljus i mitt rum också, som jag kan tända på kvällen. När kompisar sover över och man myser och umgås. För det blir mörkt så fort nu.

image100

Höststövlar

Jag har sjukt svårt att hitta höstskor. Varje höst letar jag som en tok i alla sko affärer efter dem rätta, till slut efter mycket letande hittar jag ett par.

I höst vill jag ha ett par stövlar. Som jag kan ha utanför jeansen, som passar till allt och är enkla och stilrena. Är inspirerad av ridstöveln. Med ett par benvärmare som sticker upp i grått eller rostbrunt fulländas outfiten. Fast problemet är att vi har inte skor i skolan och jag hatar att ha benvärmare annars...
På din sko prövade jag ett par fina, lite stora i vaderna men annars var dem skit snygga! Ska kolla mer och kanske köpa på fredag!

image99

Chloe ska designa. Källa modette.se

Chloe har ju som sagt planer på att börja designa. Och nu har henner kollection för Opening Cermonys visats i new york. Hon bär nästan alltid snygga kläder enligt vissa men enligt mig så klär hon sig inte så snygt.

Hennes kollection för Opening Cermonys tyckte jag inte var någon höjdare. Kolla bara på den blommiga klänningen och rutiga klänningen här nere, dem ser groteska ut! Ärligt talat gillade jag inte något av dessa plagg. Inte min stil kanske...

image98


La paz

Nu kör jag en slutspurt på rosa naglar för att snart kliva in på höstlacken. Idag blev det målat mavalas la paz. Alltid lika snyggt till allt, nog det bästa köpet av nagellack iår skulle jag säga! Har änvänt väldigt mycket av den. Till en vit och svart outfit är det jätte snyggt!
Var idag tvungen att klippa av mina långa fina naglar, fick inte ha långa för pappa. Får inte ha det på handbollen...

Nagellacks tips 1: Ha nagellacken i kylen, dem håller längre.
Nagellacks tips 2: Köp Mavalas nagellack Mexico, en grymt snygg lila nyans! Make up stores är också bra, men vill man ha en billigare så är det Mavala som gäller.

image97


Dagens outfit

image96

Dagens outfit

Gul tunika Ginatricot
Vit sjal H&M
Silvrigt armband Glitter
Jeans Crocker
Grå trenchcoat Only
Guldiga adidaskor

Dagen

Har spelat cup idag. Vann alla matcher så nu är vi i a-slutspel! Jäkligt kul! Tjejerna spelade skit bra, mycket snygga mål. Imorgon får vi sovmorgon som tur är. Då ska vi nog möta BK söder, dem är skit duktiga! Men vi ska vinna såklart! Jag ska med på flick sm i huddiksvall också, kul!

Nu är jag med malin älskling, VI har handlat godis och suttit vid datorn och ätit middag såklart. Mys, ska nog titta på film eller ta en promenad snart. Här en bild på oss.

image95

Skriver mer imorn. Ciao bellas!

Träning

Min hårda träning ger resultat. 4,8 kilometer i teräng bana. Alltså tusen backar på 28,39 minuter. Hyfsad bra tid!

Lång kofta

Hemma från Handbollen med sjukt ont i handen, fy fan alltså! Aj säger jag bara.
Prövade denna i centrum idag, riktigt skön och fin. Går att ha till tights nu på hösten. Gillar den riktigt mycket, för 449 kronor blir den din. Ska leta efter någon billigare.

image94
Idag blir det tidig säng, handboll imorn igen!

Shopping och skola

Idag var jag i skolan till klockan tolv och sedan gick jag en snabbis till coop. Köpte en hel del godis men det är ju fredag så! Jag åkte även till Centrum. Ville kolla in allt nytt som kommit till butikerna. Kollade mycket på skor, men alla är ju för stora i vaderna på mig. Stövlarna alltså... Får kolla vidare eller köpa ankelboots.

På H&M köpte jag en cremevit sjal. Egentligen fel färg nu till hösten men den kommer passa så bra till mina jackor så jag köpte den i alla fall, endast 59 kr. Glitter har precis öppnat och har då ett öppningserbjudande. Handla något och få 50 kr värdecheck. Så jag köpte ett hårband för 10 kronor och köpte sedan ett fint silvrigt stelt armband. Perfekt!



Snart ska jag till kungsängen på cup, måste fixa mat och packa. Vid fem åler vi tror jag. Ha en bra fredagskväll!

Fredag imorn

Imorgon är det äntligen fredag! Jag kommer ha fullt upp. Först är det skola till tolv, sedan ska jag till centrum ett tag, hem och fixa mig, måla naglarna och sedan kl. 5 åka till kungsängen. Där ska jag spela cup, fast bara en mtach imorn och sedan hem till några kompisar. I helgen annars vet jag inte vad jag ska göra, ska nog vara med kompisar.

Min kropp är i topptrim nu! Så sjukt härligt! Tränade, torsdag - måndag nu och har tränat nu onsdag och torsdag. Älskar verkligen träningen. Jag har fått mycket mer muskler och en snyggare kropp, haha. Men min mage är faktiskt stenhård, inte för att skryta.  Jag ser till att äta ordentligt, det måste man göra när man tränar. Både före och efter träningen, och jag äter gärna mycket.

Nu ska jag läsa tidning, ciao bellas.


H&M

Jag slutar inte skriva om hm jag vet. Men dem har så grymt snygga kläder i höst. Nästan allt är sjukt snyggt. Alla klännigar, sjalar, väskor och tunikor, jag drömmer mig bort. När jag såg dessa bilder på deras hemsida kunde jag inte låta bli att lägga in dem.
Kampanjen heter Autumn is a breeze.

image89

Och detta är vad jag skulle vilja ha därifrån. Kommer säkert inte bli något köp men drömma kan jag.

Jag tycker mest om den svart tunikan, ska se om den finns i butik. För 249 kronor blir den din!

image91

Dagens outfit

image88

Fullt upp dem senaste dagarna med skola, träning och kompisar. Nu är det lungt tills ikväll då jag tränar igen. (jo tränar ikväll, cup fre - sön och träning måndag). Inga läxor nu som tur är.

Tunika i siden och bomull H&M
Kofta JC
Armband Ur&penn
Väska Ginatricot
Jeans Ginatricot
Vita tygskor urban outfitters
Senapsgul sjal H&M

Elin kling

image87

Elin kling är i New York nu på mode veckan och bloggar om det i sin blogg.
Hon visar stundtals upp sjukt snygga outfits. Sätter ihop plagg och bär dom så snyggt att jag blir galen. Sedan att hon har sjukt snyggt hår är en annan sak. Hennes skor på andra bilden är för coola, känns välfigt rätt i höst.

Elin kling är en av Sveriges bästa mode journalister!

God morgon alla glada!

Nu ska jag snart till skolan. Börjar nio hela veckan och halva nästa vecka och slutar tidigare också. VI har project nu och det går skit bra för vår grupp, vi har Kabare Ole och har kärlek som tema.

Idag ska jag träna igen, fast bara en timme. Men det räcker, har ont i nacken och i vänster axel. Jag vet fortfarande inte om jag ska spela cupen  helgen men jag hoppas inte det. Idag innan träningen ska jag pröva en ny slags smotthie, recept kommer senare!

Ha en bra dag!


Dagens outfit

Min syrra är sämst på att ta bra bilder! Jag ber om ursäkt för en dålig bild!

image86

Dagens höstiga outfit.
Efter skolan, träffat kompis och varit på Bauhaus är jag vid datan.

Kofta H&M
Tunika Gina tricot
Jeans Monki
Halsband Ur&penn
Väska Lindex

Blått nagellack

Blått nagellack har setts på många händer den senaste tiden, både på kändisar och folk på stan. Det ska var riktigt mörk blått nagellack. Svart var inne förra hösten och i höst me men lämnar nu plats för mörk blått och lila. Jag vet att Depend har ett billigt, annars har säkert opi ett också. Kan vara snyggt till en svart och grå outfit.

Här på Eva mendez.
image85

dagens bild

Älskar denna bild på Nicole Richie, så cool!
Snygga skor också, men sjukt höga klackat och mycket stela armband of course.

image84

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, efter en rolig helg. Allt var roligt förutom en grej. Varning för långt inlägg!

I fredags tog vi, alla tjejer bussen till Norrtälje. På den satt vi mest bara och hängde. Innan vi skulle gå av fixade jag mina saker, hade lyckats sprida ut dem, haha. Men när vi var på väg till hallen för att äta så är min mobil borta! Ja, jag den klanten hade glömt den på bussen. Jag blev helt galen, min kära mobil min andra halva. Sa till pappa och han ringde sl som tur var. Under fredags träningen gnagde det hela tiden i mitt bakhuve. Att behöva fixa nytt nummer och ta en gammal mobil. Men efter träningen säger mina tränare att den är hittad! Jag hade lust att skrika av lycka.

Trändade endaste en gång i lördags, mådde inte alls bra. Men annars var det super kul, kom närmare alla i laget och sådär. Gick mycket i spöregnet så alla mina kläder blev fuktiga. Ja har trallat runt i myskläder (mjukis tröja och byxor) hela helgen, skönt!

Igår kväll fanns det super många paddor, höll på att dö av skräck, super äckliga ju! Idag såg vi en med inälvorna ute... Spelade en massa skip-bo också.

Finns inte mycket mer att berätta än att träningarna är underbara. Fy fan vad kul att spela handboll alltså, går inte att beskriva. Och när man dessutom får höra att man utvecklats mycket på några månader i 91-laget blir man glad. Klarade även att göra 70 situps och 30 armhävingar (på fötter såklart!) och är mycket stolt över mig själv!!! Nu är min mage stenhård igen. Hade pojkarnas tränare och han var jätte duktig, lärde mig väldigt mycket.

Kan även medella att jag inte är friskare, är även sjukt trött. Sov endast 6 timmar inatt och med massa träning blir man trött. Ikväll ska jag sova tidigt för att imorn vara pigg igen!

Nu ska jag slappa och äta godis och imorgon är det skola och träning igen. Ha det bra, puss!

Inte hemma

Är på träningsläger, hemma på söndag! Jo jag drar iväg som en sjukling och kommer nog hem ännu sjukare. Jag kommer ha det bäst, puss tills vi syns igen.

Nicole

image83
Shit, det här var dödligt snyggt! Nicole fortsätter att glänsa, även när hon är gravid. Hon är så söt, hon blir säkert en jätte bra mamma.

Snuvig

Stressig dag, jag har tusen saker på att göra listan:
Duscha
Träna
Plugga
Packa
Kurera mig!

Jo jag har gått och blivit förskyld, inte bra! Och jag ska träna stenhårt fem dagar i rad. Hur ska jag klara det som jag är nu, snörvlar och täppt i näsan. Jo idag ska jag träna, en gång imorn, tre gånger på Lördag, två gånger på Söndag och på måndag. Jo i helgen åker jag på träningsläger med laget, ska bli kul!


Ska packa nu, ciao!


Stan och skola

Idag träffade jag Natalie i stan efter skolan. Gud så kul det var att träffa henne igen, har saknat henne sjukt mycket!
Vi gick runt och kollade på affärer och Natalie shoppade en hel del, fina saker. Det finns mycket snyggt i affärerna nu fast nu ska jag bar leta skor för det behöver jag. Middag åt vi på Espresso house, varsin creme cheese bagel och varm choklad, mums! Det kommer deffinitivt bli vårat stammis ställe när vi är i stan! Vid kvart över 7 drog vi oss hemått. Tack för en rolig dag gummsan!

image82


Flopp hayden

Hayden Panettiere var klädd såhär förra veckan och jag gillar det inte. Inte alls snyggt som hon brukar klä sig. En flopp tycker jag men hålet vid brösten och klänningens modell var inte heller bra. Men vissa för all del inte heroes ikväll klockan 21.00 på tv 4. Jag ska sitta bänkad!

image81

Höst lista

Hittade listan på sophies fashion blogg, kopiera lista och ta den till din egen blogg!

Bästa detaljen:
Finns mycket men att tänka markerad midja med brett skärp och detajer på skorna eller höst jackorna.

Min stil: Rätt klassisk med mest jeans och ballerina eller gympa skor. Till det har jag oftast tunikor i olika färger som har olika snitt och cardigan.

Mina färger: Gillar grått och brunt men älskar att ha färg på mig!

Min inspiration: Modemagasin som Veckorevyn, Solo och Glamour ger mycket ispiration som man går och tänker på. Det kostar men en inspration som är gratis är sådant man ser på stan, männiksor som satt ihop otroligt snygga outftits!

Favorit material: Jag bär mest bomull som är ett bra material men gillar också siden och casmire.

Trött på: Lacktajts, har aldrig gillat det, samma sak med vida jeans. Kommer inte på mer nu..

Tror på i höst: Lager på lager, det värmer i vårat kalla klimat. Sedan stickat också, mysiga och stora stickade tröjor, koftor ock klänningar. Jag tror att stövlarna är riktigt heta också, ankelbootsen som var heta förra hösten är lite svalare nu.

HIttade en lite cool bild på google.. :P
image80

Regn och skola

Tjoho alla,
Är det bara här det precis har varit världens bästa väder! När jag gick hem från skolan så bara spöregnade så jag var väldigt blött när jag ko hem. När jag sedan var hemma öppnade sig himlen, det blixtrade och åska och tillslut började det hagla och regna skit mycket! Lite regn kan vara mysigt men inte såhär mycket!

Fick sluta tidigare idag och jag skulle egentligen vara med en kompis men hon hittade på massa knäppa ursäkter så jag sket i det och gick hem istället. I skolan hade vi idrott och jag och Maria hamnade i världens värsta grupp. Det gick otrligt dåligt, inga gjorde något. Annars flött dagen på som vanligt.

Nu ska jag nog fixa varmchoklad och något annat gott och sedan lägga mig och mysa men tidningar och tv:n.

Ciao bella!

image79

Stickat i höst: del två

Hittade riktiga fina vantar och en mössa på indiska! Dem har alltid snygga stickade kläder inför hösten och vintern. Att det är flecce i är ett måste för mig, annar blir man ju kall! Vitt kommer vara jätte fint till min stora svarta jacka.

image78

Stickat i höst: del ett

image77

Älskar stickat i höat och bestämde migi för att köpa mer sådant! Därför köpte jag den mysiga koftan i mitten i fredags. Så snygg och musig nu till hösten, med en sjal till. Stickade kläningar funkar till strumpbyxor men också tajta jeans och till det stövlar.

På min önskelista inom stickat står det:
En stickad mössa. (har en från förra året)
En Stickad klänning
Stickade vantar med flecce i
En grovstickad kofta
En till stickad klänning

Gå in på H&M shop online för inspiration!

Nu är helgen över

Ännu en helg har passerat. Det har varit en rolig helg faktiskt.
Igår var jag i stan med mamma, Syster och Karin. Syrran shoppade massa kläder och jag hjälpte henne. Sedan kollade vi på starten till St-eriksloppet eftersom pappa sprang. Och vi hejade på ordentligt när vi såg honom! Vi tog även en fika med några kompisar och drog efter pappas målgång iväg till Karins lilla lägenhet, där lagade vi mat och kollade på dance contest. Mysigt!
Idag åkte vi iväg för att kolla på en hus visning, vi ska typ skaffa landstället. Det kanske inte blir just det vi kollade på men det vi kollade på var jätte fint! Skulle gärna ha landställe där. Det var stor tomt och jätte fina hus, bastu och gästhus och allt! Vi tog även en fika på våra kompisars landställe i närheten. Hade ingen smink på mig idag och ja kände mig fin ändå, ett under!

I veckan är det skola igen. Har fullt upp förutom skolan, måndag träning, tisdag vara med kompis, onsdag vara med kompis, torsdag träning och fredag eftermiddag - söndag kväll träningsläger. Ska bli härligt med massa träning.


Fy fasen vad jag saknar Thailand, det går inte ens att beskriva med ord! Helt sjukt underbar den resan var. Sol och bad mitt i februari och massa shopping i bangkok! Världens bästa land utan tvekan, det vackaraste också!
image76

Make up store resension

Jag har nu testar nagellacket jag köpte på make up store och här är min resencion.

Pris: 100 kronor efter rabatt, ord. pris 125 kronor.
Lättanvänd: Ja det var den, en bra borste. Inte för stor och inte för liten.
Kvalite: Kvaliten är bra, håller länge men är väldigt segt att torka! Ha tåldamod.
Prisvärd: Ja det är den, även om det inte är mycket av lyxkänsla som till exempel chanels lack.
Övrigt: Man behöve måla 2 lager för att det ska bli fint, efter första lagret så såg det jätte fult ut men efter två är det fint.

Jag rekomenderar deras lack! Ett bra köp!

image75


Dagens bild

image74
Riktiga fullträffar tyckker jag av Mary-Kate och Kirsten dunst!

Dagens outfit: nya koftan!

image73

Idag inviger jag min nya kofta när vi i eftermiddag ska till stan!

Jeans från Vila
Topp från H&M
Väska från Ginatricot
Kofta H&M
Lila nagellack Make up store

RSS 2.0