BYT BLOGG!

jag har bytt blogg. Nu hittar ni mig här.

Bara för att du är sämre än mig

Tjoo. Sitter fortfarande på jobbet. Kodar av artikel efter artikel men snart ska jag dra hem. Eller bussen går 27 rättare sagt. Ska bli underbart, när jag komemr hem ska jag sova en stund innan jag ska träffa malin. Idag har jag hunnit med många artiklar, men godiset jag köpte på lunchen var till stor hjälp. My rescueer (staving?..). Idag har jag förutom att jobbat ramlat i trappen, min stackars fot säger jag bara. Det var pinsamt...
Uppdaterar ikväll. Puss på er


SATC kväll med M

Godmorgon !
Nu är jag tillbaka på jobbet, sitter med en choklad och jobbar. Jag hann inte uppdatera igår, jag åkte direkt från jobbet och träffade Ericha. Det var kul att träffas, vi var med hennes småsyskon, jätte söta! Det blev en den prat också. Sedan gick jag till Malin, vi var med varandra hela kvällen, fast jag gick hem och åt middag och lite så. Vi gick en skön och lång promenad. Jag snackade som aldrig förr, haha.

Jag känner mig sliten men nu är helgen runt hörnet och jag har bara nästa vecka kvar på jobbet. SKÖNT. En lång natts sömn är vad jag behöver nu. Ikväll ska jag först äta pizza med Malin i Spånga och sedan ska vi hem till mig och ha SATC kväll. Det är första säsongen som gäller, det här kommer verkligen bli en toppen fredag!

Vad ska ni göra i helgen? Kram från mig

Lunch

Systemet jag jobbar i ligger nere och öppnar halv ett så jag har tagit en lång lunch. Hoppas det öppnar då för nu har jag ingenting att göra, och jag kan inte åka någonstans heller. Till lunch blev det gårdagens middag, inte så spännande. Igår köpte jag även Veckorevyns sommarnummer, det var jätte bra faktiskt ! Bra mode och kändis sidor, den tycker jag att ni ska köpa. Kostar 40 kronor tror jag.

Jag märker tydligt hur stel jag blir av att sitta vid datorn 8 timmar om dagen, alltså den tiden jag jobbar. Det är inte skönt, sedan har jag ingen bra datorstol heller, skulle vilja ha pappas. Men jag överlever, får tigga om massage i helgen.

Nu har jag även börjat läsa den femte it girl boken, den är jätte bra. Absolut lika bra som gossip girl för jag har läst alla dem. Jag tycker ni ska läsa dem, jag läser på engelska för på svenska finns bara ettan och tvåan på svenska. Dem handlar om Jenny Humpfrey från Gossip girl när hon går på internat skola.

Nu ska jag kolla in bloggar tills systemet öppnar. Xoxo

På jobbet igen

Godmorgon !

Jag sitter här på jobbet, har varit vaken i över 3 timmar och alla andra ungdomar sover säkert fortfarande. Jag är lika trött som igår och lite hungrig, ska nog ta en frukt nu. Jag sitter fortfarande och tar bort artiklar, jag tror att det är väldigt många kvar. Idag mår jag annars jätte bra, slutar klockn halv fyra och ska då direkt och träffa en kompis.

Skriver senare, måste fortsätta. PUSS

Jag hatar personer som ljuger !

Är inte personer som ljuger eller är oärliga mot sina nära och kära det värsta som finns? (Eller mot dig själv). Jag är inte med om det nu, hoppas jag ! Men det är nog bland de värsta som finns. Att ljuga eller vara oärlig är väldigt lågt tycker jag, då har man sjunkit till botten och jag hoppas att mina läsare inte är det. För att upptäcka sånt är inte kul.

Det var bara en sak jag funderade på ikväll. Och nu menar jag när man ljuger seriöst, inte när man bråkar med syrran om vem som ska städa huset, man ljuger ju allt för att undvika det...


Hemma finally

Äntligen sitter jag här och tar det lugnt. Gick halv fyra och då åkte jag direkt till stan, kollade in rean på massor av butiker men köpte ingenting. Hittade massor av fint men inget av det jag behövde. Åkte hem, åt middag, åkte till vällingby med mammsen, hem och äta jordgubbar och läsa tidning och nu sitter jag här. Har precis pratat med Ericha, jag ska äntligen träffa henne imorn! Har inte träffat henne på över sex månader, men hon bor ju i linköping också.

Idag har det varit varmt och soligt också. Syns tycker jag eftersom jag jobbar.. men jag hoppas att det underbara vädret håller i sig i helgen! Imorgon är det jobb igen, ja komma åtta imorn, förtjänar att kunna gå upp kvart i sju.
Take care/Malin


utkoda artiklar

Har precis ätit lunch på lunchrestaurangen nere på entreplanet, gott med lite mat. Nu sitter jag här vid datorn igen. Jag utkodar massor av artiklar, alltså matvaror som inte finns kvar längre. Jag utkodar dem ur systemet, det är enkelt och tråkigt eftersom man gör samma sak hela tiden. Det är 10 000 artiklar och nästan ännu mer. Så ni fattar varför jag bloggar en del. Senare idag när pappa är ledig ska jag prata lön med honom tänkte jag, ska fråga i alla fall. Jag jobbar på hans avdelning.

Nu är nästan alla på lunch och jag måste sätta fart här! Take care/Malin

Alldeles för tidig morgon

Godmorgon! Ja det är de rätta ordet. Det är alldeles för tidigt för att vara uppe men jag sitter redan på kontoret. Var uppe tjugo över sex imorse, fast idag är jag i alla fall piggare än igår. Nu ska jag jobba fram till halv fyra och sedan åka in till stan, ska spana in rean och bestämma vilken parfym jag ska beställa från Tax free katalogen. Lutar åt Ralph Lauren eller SJP parfymen.

Annars mår jag toppen idag, förutom lite morgon huvudvärk men snart är hjärnan igång på riktigt. Gick och la mig direkt efter morden i midsommer, som dessutom var jätte spännande. Tycker ni inte? Ikväll kommer receptet på mina cupcakes, det var en som ville ha det !

Puss på er

Det är tisdag kväll

Godkväll alla söta läsare!

Det har varit en lugn dag sedan jag kom hem från jobbet. Jag behöver varva ner och ta det lugnt, det är ju det som sommaren är till för också, right? Var helt slut när jag kom hem så jag slängde mig direkt i soffan och kollade på tv. Promenaden uteblev alltså. Men imorgon så ska jag gå en långpromenad tänkte jag. Något som jag är trött på är detta dåliga väder, det är ju mulet och regn i luften hela tiden. Särkilt varmt är det inte heller. Jag vill kunna vara ute hela dagarna och sola etc. som jag är när det är jätte varmt. Men jordgubbar ger sommarkänslor så imorgon ska jag köpa 2 liter! Gotti gott gott!

Tänkte skriva lite veckoplanering  för sommarlovet här:
V 26: Jobba resten av veckan. SATC kväll med Malin, Träffa Natalie.
V 27: Jobba hela veckan. Träffa Emmy. Inga andra planer än så länge.
V 28: Helt ledig! Har inga planer alls. Men det kommer ju såklart.
V 29: Grekland!
V 30: Kommer hem från Grekland på måndagen, åker till Malmö på fredagen och Malta på söndagen från Malmö. Dagarna imellan ska jag packa, köpa grejer inför resan och träffa kompisar en sista gång innan jag åker.
V 31 - 33: MALTA! Kommer hem till stockholm på söndagen vecka 33.

Nu är det morden i midsommer. PUSS

Prommis

Nu är det snart dags för mig att kila hemåt, bussen går om 30 minuter. Det har varit en lång dag och jag är ganska seg men när jag kommer hem ska jag ta en långpromenad. Behöver frisk luft känner jag. Ikväll är det allsång och sedan morden i midsommer, underbart. Är stort fan till båda programen. Ska även måla naglarna.
Skriver kanske ikväll. Ha det toppen, take care.


Jobbar

Hejsan, nu sitter jag på jobbet. Var här redan halv åtta imorse eftersom att jag åkte med pappa. Han & en annan tjej startade upp mig och jag har suttit här vid mitt skrivbord sedan jag kom. Jag utkokodar artikelnummer ur deras datasystem. Det är väldigt enformigt och tråkigt. Jag behöver väl inte säga hur trött jag är, dem flesta sover säkert fortfarande men jag har varit vaken i tre timmar.

Jag slutar halv fyra och ska då direkt hem. Skriver senare idag, nu måste jag fortsätta jobba. Ha det toppen! Puss


Bilder från veckan

Här kommer lite bilder från den senaste veckan.
Nu ska jag kolla på film och äta något som skafferiet erbjuder.
Tahe care



A good day

Hejsan! Jag hoppas ni mår bra.
Idag har jag varit inne i stan med Emmy, Elin och syster. Det var jätte trevligt och innan vi åkte in åt vi lunch hemma hos Emmy och Elin. Vi började med att åka till slussen för att gå på Ginatricot. Där var det en massa rea och jag hittade en jätte fin klänning som hade reats ner till 100 kronor, i tub modell och i hallonfärg. Perfekt till Grekland om 3 veckor med samma gäng. Äntligen hittade jag också ett par solglasögon, har jätte svårt att hitta par som passar på mig. Vi åkte senare tillbaka till T-centralen.

Imorgon börjar jag jobba så ikväll blir det lugnt. Behöver gå upp sju imorgon och det är jag inte jätte pigg för att göra. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en god middag med familjen. Vi hörs, PUSS

Bild från midsommar. (min kompisar har tubklänning)


Cupcapes

Jag, Helena och min syster bakade cupcapes i onsdags. Dem blev såhär fina och jätte goda. Åt nog sex stycken den dagen..


En underbar dag

Idag har jag shoppat med min bästa kompis malin. Vi båda hittade riktigt fina saker, både på rean och till normal pris. Jag ligget bra till ekonomiskt nu och det var en underbar känsla att bränna pengar på olika saker. Lunch åt vi på Mcdonalds, lika gott som alltid. Deras cafe cool är oslagbar.

Jag kom till slut hem med en Svart-vit bh från H&M på rean, jätte skön faktiskt. Sedan tre par örhängen för 29 kronor från Ur&Penn, även dem på rea. Till sist så köpte jag en jätte fin klänning på Gina tricot, den är mörkblå och småblommig med en vollang nedtill. Nedan kommer bilder på klänningen och väskan jag köpte förra veckan.

Nu ska jag slå mig ner i soffan, kollandes på en bra film.


Skulle inte sitta fel nu

Solen skiner, det är varmt i luften, det är sommarlov och jag är glad.
Shorts, brun topp, halsband och nya väskan är på idag.
Ca ett ska jag möta Malin i Vällingby.
Ha en bra dag!

Lördag natt

Nicole Richie är bara för söt i den den där klänningen.
Lite funderingar såhär en lördags kväll...
Vad jag ska köpa för mobil efter sommar. En LG KC550?
Hur jag ska orka jobba i 2 -3 veckor.
Vad jag egentligen behöver shoppa?


Nu känns det verkligen att det är sommarlov och jag älskar det. Nu ska jag vara hemma och jobba i tre veckor innan jag åker till Grekland och därefter Malta i tre veckor. Nu ska jag unna mig själv något gott från köket och njuta av det framför en go film.

Ha det toppen, Puss från mig

Sex and the city

Kom hem för bara en stund sedan. Jag, mamma och syster har varit och sett Sex and the city! Och den var hur bra som helst, väldigt underhållande och rolig. En film helt i min typ. Om ni inte ser den idag så måste ni se den snarast, jag lovar att ni kommer älska den. Deras skor är också helt fabolouse, jag vet inte vad jag ska säga!
Nu ska jag kolla på film, njut av lördagen. PUSS

Midsommardagen

Godmorgon! Jag vaknade för lite mer än en timme sedan. Har hunnit äta frukost och kolla på Desperate houswives. Idag blir det en lugn dag, första gången på länge. Ikväll ska jag på Sex and the city med Mamma och syster. Ska bli kul, har velat se den filmen jätte länge.

Ja hoppas ni hade kul igår då, det hade jag! Vi hade gäster här. Vi körde fem kamp, cyklade runt i hela vinsta/spånga/kälvesta typ och hade jätte kul. Var kul att umgås med Frida. Vi snackade ganska mycket också, skönt att ha en person som man kan snacka om allt med, det  betyder mycket. Vi åt jätte god mat, även om jag inte äter sill och sånt. Tårtan mamma gjort var i alla fall jätte god! Med jätte mycket jordgubbar! Dem gick vid halv två tror jag och då hoppade jag direkt i säng.


Det bästa med sommarlov är att man kan gå i pyamas hela dan och bara chilla. Take care/Malin


Bloggpausen är över

Hejsan allihoppa! Nu är bloggpausen över, det för att min dators nätverk fungerar igen. Jag kommer blogga så mycket jag kan även om det händer mycket nu framöver. Nästa vecka börjar jag sommarjobba på pappas jobb i två veckor. Äntligen lite extra cash! Vet inte vad jag ska göra än men det blir nog bra.

Igår åkte min kusin hem som även är min bästa vän. Vi har haft en alldeles perfekt vecka, precis som förra året. Snart åker vi till Malta! Vi har varit i stan, gått på söder, haft picknick på skilaviksberget, fikat på café, bakat cupcapes, haft plåtning hemma och massa annat. Lite bilder kommer eventuellt senare ikväll eller imorgon. När vi skjutsat henne till flyget gick jag till Malin, har inte träffat henne på ett tag så vi hade mycket att uppdatera varandra om. Jag kom även i säng i god tid, redan vid tolv.

Idag är med midsommarafton! Vi ska få gäster, vad ska ni göra? Vad ska ni ha på er? Det är ju bra väder så jag ska ha en vit klänning, och kommer även gå runt barfota. Sommarkänslor.

För ett par veckor sedan.


Blogpaus

Hejsan! Jag tar en bloggpaus cirka en vecka för nu har jag inte tid. Ha en bra midsommar! Take care/Malin

En bra dag

God kväll! Jag har haft en jätte roligt dygn. Idag gick jag och Helena upp klockan nio efter 6 timmars sömn, vi var lite trötta. Vi fixade picknick och drog sedan in till stan. Vi åkte till Skinnarviksberget. Vi satt och åt våran mat, jordgubbar, latte, pastasallad, nektariner och vatten med utsikt över hela stockholm. Det var jätte mysigt, men efter en timme började det blåsa och då åkte vi in till stan. Vi gick runt vid stureplan, drömde om massa kläder på urban outfitters och hade jätte roligt. På Zara köpte vi likadana skor! Skit snygga, ett par mörkbruna sandaler med 6 ½ centimers klack. Verkligen jätte fina. Köpte även en väska på Åhlens. Vi avslutade med en go café latte på Cafe madeleine, det kan jag rekomendera!

Ikväll har vi kollat på film, OC och haft det trevligt. Nu är vi trötta efter en hel dag i stan, imorgon ska vi dit igen fast då till söder. Ha det toppen! Njut av ert sommarlov! Jag kommer inte kunna blogga lika mycket, har verkligen fullt upp resten av veckan, men det är jätte kul. Har även sommarjobb på gång.




En underbar helg

Den här helgen blir bara bättre och bättre. Natalie har precis åkt. Vi hade jätte trevligt som vanligt, alla borde ha en vän som hon. Vi kollade på matchen, gick promenad, åt jordgubbar, kollade på gossip girl och DH samt pratade. Nu kommer mina kära kusiner alldeles strax. Har saknat dem! Idag ska vi till Vällingby och ikväll blir det chill med godis och film tror jag. Min dators nätverk är sönder så jag kan inte lägga i bilder vilket är tråkigt men här kommer en gammal! Ha det toppen, take care/ Malin

Sommar 2006. Inga kommentarer! Haha.

Sverige - Spanien

Nu sitter jag här med min kära vän Natalie. Vi möttes i Vällingby, kollade lite affärer och köpte sedan godis för att ta bussen hem. Innan dess tog jag det bara lugnt, tiden sprang iväg. Nu sitter vi och chillar och pratar skit, läser kändis tidning och ja pratar som vi tjejer är bäst på. Vi håller på att ladda upp inför Sverige - Spaninen som börjar om 1 ½ timme. Jag förväntar mig en riktig målfest, det hoppas jag på i alla fall! Jag och Natalie kommer garanterat hoppa och skrika i soffan, haha!


Inga måsten

Godmorgon! Jag vaknade typ nyss och sitter nu och äter frukost. Mitt nätverk på min dator är sönder så jag kan tyvär inte visa er några bilder eftersom att det inte går att ladda in dem här. Tänkte visa en gammal bild från en skolavslutning. Det var jätte trevligt igår. Vi var väl hemma vid kvart över tolv och då kollade jag på Desperate houswives. Efter tre avsnitt var klockan två och då gick jag och la mig. Jag blir alltid lika glad av att se DH.

Helt underbart med sommarlov. Jag har ett underbart sommarlov framför mig. Idag ska jag träffa Natalie, och mina planer stäldes in nu när det är tråkigt väder men vi kommer ha kul ändå! Imorgon kommer mina kusiner. Helena stannar tills på torsdag medan Anna åker hem på måndag. Äntligen, som jag saknat dem!

Det här var den bästa bilden jag hittade, haha.

jag har slutat nian

Jag sitter här med en tom känsla inom mig. Jag kommer aldrig mer återvända till Vinstagård som elev, sitta i allrummet eller i stian. Inte öppna mitt skåp eller gå in i klassrummen på lektion. Jag har längtat efter den här dagen i evigheter, att äntligen gå ut Vinstagård. Men nu idag när vi var på enheten så var allt så himla sorgligt. Jag vill inte sluta vinstagård, jag vill återvända dit och träffa mina goa klasskamrater. Jag var både ledsen, glad och rörd. Betygen är jag nöjd över, 7 MVG och 10 VG. Jag är i alla fall nöjd! Det blev många kramar, blommor delades ut och tal hölls.

Vi är ju två klasser på enheten, eller var rättare sagt, 38 stycken. Vid ett träffades 25 av alla nior i Vällingehus. Där åt vi, tog kort och hade allmänt kul. Sedan drog vi hem till Wilma, där i chillade och lekte namnlekar, haha. Jag kommer sakna alla, vi hade inte den bästa sammanhållningen men vi hade alltid så kul tillsammans. Det var alltid roligheter på projekt och andra grejer! Men nu går vi vidare i livet och börjar på nya skolor.

Tack alla för dem här tre åren! Det är dem här åren som har format den jag är! Tack för tre roliga år tillsammans som jag aldrig kommer glömma! Och kom ihåg, vi kommer att träffas igen. Och jag kommer hälsa på Vinstagård.

Var hos malin en stund sedan och nu ska jag iväg på restaurang. Ha en toppen kväll!

Middag

Hinner bara med ett snabbt inlägg. Har precis duschat och håller på att fixa iordning mig. Ikväll är det avslutningsmiddag för alla nior på skolan, ska bli väldigt kul faktiskt. Blir dans också, får se om jag dansar. Blir leggings och en vit tunika som outfit ikväll, det är ju kallt ute.

Imorgon går jag ut nian! Ha det toppen!

Sista dagen i skolan

Godmorgon! Idag är det sista dagen i skolan om man inte räknar med avslutningen. Helt underbart. Idag är det endast mentorsgrej och fotboll, lärare mot elever i nian. Jag ska inte vara med! Ikväll är det även avslutningsmiddagen, ska bli kul. Alla skolans nior på samma ställe, blir väl runt 200 stycken. Idag är det som tur är lite bättre väder än igår så jag kan ha dem kläderna jag planerat.

Idag har jag på mig chinos, vit topp, brun kofta. ett halsband och en axelrems väska. Känner mig väldigt fin men det gillar vi! Nu måste jag dra till skolan, ha en toppen dag allihoppa!


Hemma hos Emmy

Sitter hemma hos Emmy nu. Passar på att lägga in lite bilder från grönan på mina favorit tjejer. Har varit en jätte trevlig dag om nu undrade. Gick bara i skolan i ca 40 min. Har varit med Malin och Emmy hela dagen, men nu är jag bara med emmy. Ha en bra kväll!


Jag och bästa Natalie !


Haha, jag är glad som vanligt!  Malin, jag & Natalie.


Lite ego som vanligt. Nu är mitt hår 6 cm kortare, buhu :(

Sovmorgon

Godmorgon allihoppa! Idag börjar vi så sent som halv elva, ska bara städa och sedan en timme senare slutar vi. Toppen kan jag bara säga. Alla såg väl matchen igår? Jag satt bänkad varenda minut. Grekland spelade som en stor hög med häst skit medan sveriges spel var mycket bra. Mycket bättre än vad jag förväntat mig och sett dem spela nu precis innan EM. Och vid Zlatans mål skreks det bara jaaaaaaaa här hemma! 2 - 0 till Sverige.

Vaknde vid nio idag, jag har alltså sovit i 9 ½ timmar. Skönt måste jag säga. Idag efter skolan ska jag vara med två kompisar, vi ska träffas i vällingby och hitta på något kul. Sedan får jag se vad som händer. Skulle kanske upp dit med syrran också.

Ha en bra dag i det tråkiga vädret! PUSS

Sverige - Grekland



Kom igen nu Sverige, det här klarar vi! Nu taggar jag till här hemma.

Sverige - Grekland



Kom igen nu Sverige, det här klarar vi! Nu taggar jag till här hemma.

Bilder från helgen

Det har varit en lugn dag än så länge. Slutade redan vid tio, badade inte eftersom vädret var dåligt. Fixade lunch själv hemma och har sedan bara tagit det chill framför några Desperate houswives avsnitt, första säsongen äger måste jag säga! Så himla skönt att bara ta det lugnt, händer inte så ofta.

På fredag får jag äntligen mitt efterlängtade sommarlov! Ska bli skönt att sluta vinstagård och jag är mycket nöjd över mina betyg, även om det inte är alla MVG. Haha. Här kommer lite bilder från i helgen.

Min fina alldeles egna ring

Ibland är jag ego

Mina favoritflickor

Outfit från helgen

Tråkigt väder

Hejsan allihoppa! Vaknade för en halvtimme sen och snart kommer min kompis förbi. Snart ska vi förbi nälstabadet, för att bada givetvis. Jag har plockat ner badkläderna men kommer förmodligen inte bada, det är alldeles för kallt för det. Det har varit fint väder i över en vecka och idag när vi ska bada så är det dåligt. Typiskt oss svenskar att klaga på vädret!

Idag ska jag även klippa mig, ska bli otroligt skönt. Var ett tag sedan så jag ska klippa till min snedlugg ordentligt och klippa topparna. Ska göra det i stan så jag ska passa på att titta i affärer också tror jag.
Min helg för för övrigt super bra, bra väder, bästa vännerna och roliga händelser. Mycket bättre blir det inte kan jag säga. Grönalund var barnsligt kul som vanlig, inte ofta jag är där måste jag säga. Det där var bara en förtitt på hur underbar sommaren kommer att bli, jag längtar! På fredag går jag äntligen ut grundskolan och får ett långt välförtjänt sommarlov!

Har en del bilder att lägga in men jag hinner inte nu, gör det ikväll. PUSS

Grönalund!

Godmorgon! Jag och Malin vaknade för ett tag sedan och nu står hon i duschen. Gårdagen var mycket trevlig, god mat och trevligt sällskap. Fick jätte fina presenter igår, tack så jätte mycket för allt! Nu ska jag fixa iordning mig, sitter här med blött hår och osminkad = inte särkilt sexigt. Ska platta håret tänkte jag. Idag ska jag, Malin, Emmy och Natalie till grönalund. Första gången för iår och det ska bli jätte roligt. Blir nog där hela kvällen skulle jag tro, sedan drar jag och Natalie hem hit.

Skriver mer och lägger in bilder imorgon! Ha en toppen dag! PUSS

Frukost kanske?

Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår jätte bra, hoppas ni också gör det. Jag vaknade för cirka 30 minuter sedan. Skönt att sova länge, inte så ofta det händer. Nu måste jag äta frukost, har inte ätit något på över 12 timmar skulle jag tro, så magen är ganska hungrig. Fast den senaste tiden har jag tappat aptiten lite men jag äter ju ändå. Idag har jag en del att göra. Jag och Malin har/ska fylla år nu så ikväll kommer det 3 tjejer till mig (om man inte räknas med oss). Vi ska ha en rolig kväll bara. Längtar faktiskt. En sak är jätte viktig att göra och det är att slå in malins present, jag har skjutit upp det i en vecka! Haha.

Jag lägger in bild med min outfit senare. Ha en super bra nationaldag allihoppa!
För ett år sedan...

En ovanlig torsdag

Godkväll. Klockan är över 12 och jag ska snart lägga mig i sängen för en god natts sömn. Är jätte mätt efter att ha ätit mat och druckit cider på två studentmottagningar. Riktigt trevligt var det måste jag säga. Det hölls ett jätte fint tal på den första studentmottagningen. Gick hem vid elva tiden, orkade in vara kvar. Ganska skönt att sitta ensam hemma, det är inte ofta. Om tre år är det min tur, längtar till gymnasiet, nya människor och ny skola. Så underbart. Och flaken, öl sprutar överallt, hög musik och skrikandes studenter, skön känsla är det säkert. Jag skulle gjort samma sak! Dagen har nästan vart i topp hela tiden förutom en liten sak som stör mig. Men jag ska sova på den saken jag funderar på och ta tag i det nästa vecka.

Ha de gött!


PS. Ångest över att gymkortet har gått ut.
PS2. Ångest över att jag inte har något sommarjobb.

Shopping

Nyss hemkommen! Efter lite ärenden på stan shoppade jag lite. Alltid lika skönt att fylla på garderoben såhär till sommaren. Efter en snabb visit på H&M och sedan gina tricot hade jag hittat det jag ville ha. Det rosa linnet är organic cotton och jätte skönt från H&M och de andra linnet är från Gina tricot med fina mönster. Riktigt billiga var dem också. Ena ska jag inviga ikväll då vi ska bort på studentgrejs.



Hiss & Diss


Min kusin Helena, hon är det bästa personen som finns. Hon finns alltid där i alla lägen och henne kan man alltid prata med, vi har dessutom sjukligt rolig ihop. En person som henne behöver man, jag kan inte klara mig utan henne! Så helena, du vågar aldrig lämna mig för jag älskar dig. Bästa vänner förevigt heter det.

Oärliga personer, det finns inget värre alltså. Man ger sitt förtroende till någon och säger allt till den men så ljuger den personen en jätte ofta rätt upp i ansiktet om saker hon/han ska göra. Jag är inte med om det just nu hoppas jag men har varit det förut och varje gång man listar ut det känner man sig lika sårad. Ärlighet varar längst! Inom vänkretsen ska man vara ärlig, det är ett måste för mig och jag skulle aldrig ljuga eller vara oärlig mot mina vänner, det är helt emot som jag är.

My homies

Sommaren är vacker, likaså mina glada vänner. Älskar er.


Vanessa & Zac

Zac Efron ser grymt bra ut och Vanessa Hudgens klär sig alltid lika fint. Det ultimata paret tycker jag. Jag väntar med spänning på High Schoool Musical 3! Älskar musiken i filmerna, man blir så himla glad av dem. Här ser man dem på en basketboll match i mitten av Maj, dem ser fortfarande riktigt kära ut, på denna och dem andra bilderna. Vackert måste jag säga.
Vad tycker ni om detta heta stjänpar?
Zanessa lever!

Äntligen en lugn dag !

Idag har det varit en lugn dag, så himla skönt kan jag ju säga! Behövde verkligen det! Efter skolan gjorde jag mig en café latte och lade mig sedan och sola i 1 ½ timme. Läste även jätte mycket i boken el choco som jag läser nu, den är jätte bra måste jag säga. En rekomentation till soliga sommar dagar. Efter en sen middag hamnade jag nu vid datorn, fast jag ska nog inte sitta här så länge till. Är helt fast i boken så jag ska nog fortsätta läsa. Har faktiskt fått en massa färg dem senaste dagarna, skönt eftersom det är många middagar den närmsta tiden.

Jag fick massa grejer i födelsedags present i måndags men den bästa presenten var nog ringen jag fick. Mamma & Pappa hade designat en egen ring till mig hos en guldsmed, Helena Edman för att vara exakt. Den är i silver, 23 karat guld och min månadssten. Imorgon ska jag in och försminska den men ni får bild när jag hämtat ut den igen, ni kommer nog bli lite avundsjuka. Den är verkligen jätte fin (och säkert dyr) så jag är riktigt glad!

Här är planeringen för mina kommande dagar
Torsdag
: Stan, tandläkarn, guldsmeden. Studentskiva x 2
Fredag: Sola, fixa och laga mat inför tjejkväll. Tjejkväll på kvällen med Malin!
Lördag: Grönan hela dagen, Natalie sover hos mig.
Söndag: Natalie vaknar här, släkten kommer och firar mig.

Från picknicken i lördags!

Hoppsan!

Hejsan gott folk! Från och med imorgon ska jag bli bättre på att blogga! Jag har haft fullt upp hela helgen och har inte hunnit blogga. Idag har jag varit med Emmy, Moa och Malin. Det var kul, var flera år sedan jag träffade Moa! Ikväll blev det familje middag följt av badminton spel, jag var bäst som vanligt. Fick även presenten från min syrra, Farmor och Mormor. Den ena bor ej i sthlm och den andra har inte möjlighet att träffa mig av omständigheter som jag inte tänker berätta. Fick pengar, en jätte fin tunika från H&M och lite andra kläder. Har även kollar på flera OC avsnitt ikväll.

Imorgon fyller jag som sagt år. Hela 16 år! Det blir en jätte rolig vecka att se fram emot. Gud vad jag älskar sommaren, fullt upp hela tiden. Plugget är över nu, så jävla skönt. Nu är det bara att lalla runt i skolan till avslutningen.

Skriver imorgon bitti för nu ska jag sova, eller i alla fall försöka! PUSS sötnosar


RSS 2.0