Streetstyle

image267

Snygga streetstyle bilder. Eller vad tycker ni?
Med detta inlägg säger jag god kväll. Nu ska jag äta kvällsmål och slänga mig i soffan. Solstorm var föresten jätte bra, ni måste se den!

Allt möjligt

Den här låten är mysig. Alltid en favorit!
Hero - Enrique Iglesias

Fredag

Äntligen fredag!
Skoldagen gick snabbt idag, slutade 12.
Sedan gick jag hem och lagade lunch till mig själv och la mig sedan i soffan och läste. Väcktes tillbaka till verkligheten när min kompis ringde på dörren. Vi skulle göra pepparkakor! Det blev fem plåtar fulla av pepparkakor, vi har såklart ätit upp lite! Det var jätte kul och jag hade lite otur, haha.
Nu gick hon för en liten stund sedan och vid halv sex tiden ska jag och pappa iväg och äta på restaurang och se på bio, Solstorm blir det! Ha en bra fredag.

Älskar bilden på Mary-Kate!

image266

Kjolar

image265
Jag är inne i en kjol period.
Kort, svart, smal och halvhög midja ska de va.
Den i mitten från American Apparel vill jag gärna ha. Ska kolla nästa gång i stan. Inte så dyr, bara ca 270 kronor.
Resten är från H&M, AA och Ellos.

Blogglayout

HELA LAYOUTEN HAR FUCKAT SIG! JAG MÅSTE FIXA DEN OCH DET KOMMER SE VÄLDIGT FULT UT IKVÄLL!

Update: Nu är det fixat. Äntligen!

Ashley

Nu ska jag laga mat till mig själv och sedan kolla på tv. Börjar bli rejält hungrig nu. Åt bara en knäckemacka till lunch och sedan dess ett äpple och lite godis. Puss

image257

Torsdag

Torsdag idag. Slutade klockan två och har sedan dess bara slappat. Är helt ensam hemma hela kvällen. Malin skulle sovit här men hon fick inte för sin pappa...
Men istället bombar jag frida på msn och lite annat. Har sjukt tråkigt och eftersom det är skola imorn och alla andra mina kompisar har massor av plugg eller bor för långt bort så är jag ensam. Ska nog gråta en skvätt och äta lussebullar.

Förlåt mitt oseriösa inlägg, men jag är grymt uttråkad.


Dagens outfit

Nu har jag precis skrivit klart min Novell, det är väldigt skönt! Nu ska jag äta lite och sedan läsa lite bok innan jag möter kompisarna och åker iväg på öppet hus på Jensen Norra. Det ska bli kul och intressant!

image256

TV


Ett videoklipp på Mary-kate från plåtningen för NYLON. Underbart söt hon är och liten. Söta rörelser och allt också. Tyvär har mitt ljud på datan pajat så jag hör inte vad hon säger. Kolla på det nu, ni kan inte få nog!

Tisdag

Hallå!
Efter skolan idag som var mycket bra mötte jag upp min syster. Vi åkte och shoppade en sväng. Jag skulle vara smakråd åt henne när hon skulle handla kläder. På ginatricot köpte hon super fina saker. Vi köpte även en t-shirt att dela på, visar bild senare! Koftan blev jag kär i, tyvär köpte inte jag en också, jag måste handla julklappar.
Nu har vi ätit middag och jag måste plugga, plugga och åter plugga...

image255


Gårdagens outfit

Tröja, H&M NY!
Sjal, H&M
Halsband, Ur&pen
Jeans, Ginatricot

image254

Lauren Conrad

Nu har Lauren Conrad släppt en egen väskkollection. I kollectionen ingår väskor, plånböcker och kuvertväskor i de allra mjukaste läder. Riktigt snygga men då kostar det också en del, nämligen 145 dollar för väskan som är min favorit. Jag gillar kedjan och formen på väskan. Någon som har lust att ge mig denna i julklapp?

image252image253
Nu är det dags för mig att gå till skolan. Efter tandläkarn drar jag på träning och sedan är det tv:n som gäller.

Loreal

Jag ska tona håret. Är trött på mitt ljusa, vill ha mörkare! Det lutar åt Casting creme gloss från Loreal i färgen Ljusbrun eller brun. Jag får se vad mamma säger. Jag håller också på att spara ut mitt hår eftersom att jag vill ha längre. Jag ska nog tona strax innan eller efter jul, det beror på hur mycket pengar jag har. Jag föredrar att tona håret, det sliter inte på håret utan gör det mjukt och blankt. Perfekt om man vill förnya sin hårfärg utan att gå till frisören!

Söndag

Hejsan,
Idag kom Malin förbi vid tolv tiden. Vi började då att baka lussebullar. Jag älskar julen och hemgjorda lussebullar är då en självklarhet! Dem blev väldigt goa. Det gjorde jag och Malin väldigt bra tycker jag! Nu har jag pluggat, har prov i musik på onsdag. Det kommer aldrig in i hjärnan, att plugga om snubbar som mozart och bach är rena döden.

Nu ska jag surfa runt på bloggar en stund, ciao!


Stan med bästa

Idag åkte jag till stan med Emmy. Efter en lunch på subway, åt en jätte god macka! Sedan när vi kom in till stan gick vi runt i affärer. Jag prövade massor av klänningar men hittade ingen bra till Jul & nyår. Vi handlade även julklapp till våran kompis, men vad det är kan jag inte skriva. Det var jätte mysigt och vi gick även en prommis till American Apparel butiken. Jag hittade tillslut en marinblå trekvarts ärmad tröja och en snygg svart glansig lång topp som passar både på jul och nyår, får se på vilken av dagarna jag använder den! Båda från H&M.
Nu får vi strax gäster, lägger in bilder imorgon. Puss!

Dagens lista

Dagens låt: Runnig up that hill
Dagens klädsel: Jeans, vit topp och en blå adidas kofta från Original
Dagens händelse: Skolan och en tur till Vällingby
Dagens planer: TV och myys
Dagens vill ha: Kläder från American Apparel
Dagens tråkigaste: Hm, inget...
Dagens köp: Godis.
Dagens mat: Mackor i skolan och nu middag hemma.
Dagens mående: Super
Dagens program: CSI, predikanten och filmen blodspår
Dagens färg: Det får bli blått!

Imorgon tänkte jag ta kort på vad som händer under min dag. När jag är i stan också vidare! Jag hoppas att det blir bra. Nu ska jag bara tigga lite pengar av mamma.
Puss hej, ha en trevlig fredag kväll!

American Apparel

image251
American Apparel har såå snygga saker!
Har kollar runt på deras hemsida i en evighet nu och imorn ska jag och en kompis besöka affären för första gången. Så grymt snygga basplagg till rimliga priser, dessutom finns ju kläderna i alla möjliga färger. Allt detta önskar jag mig i julklapp. Gillar koftan speciellt.

Jag har hittat en ny funktion i power point så att bakgrunden försvinner, lite sent jag vet men ändå.

Fredag!!

Äntligen fredag!
Nu ska jag alldeles strax gå till skolan och möta Malin. Var riktigt svårt att komma upp idag men när jag ätit lite risgrynsgröt så blev jag genast lite piggare. Det är fortfarande kolsvart ute och det är inte kul att gå till skolan då. Slutar tio över två och då ska jag åka till Vällingby, hämta ut mina stövlar och kolla lite på andra saker. Sedan ska jag bara ta det lugnt ikväll, det behövs!
Åh, jag hade gärna varit klädd såhär idag...
image246


Gymnasie val

Jag har bestämt mig.
Angående vadå kan man ju fråga. Jo gymnasiet.

Det blir JENSEN Norra. Natur/natur är det i så fall, eftersom att jag är bättre på det än sam. Jag längtar till gymnasiet. Vill bort från Vällingby, vinstagård. Vill närmare stan, träffa nya människor och ja. Allt kan nog bli bättre! Även om jag trivs enormt bra på min enhet nu. Sedan att äta lunch ute lockar ju rätt mycket, och halvdagarna. Men eftersom jag kan ta eget ansvar är det inget problem. Jag vet att Natur är mer plugg än sam men det bryr jag mig faktiskt inte om. Sedan att jag kommer vara pank efter luncherna är ju en anna sak, men där finns ju mamma & Pappa och bidrar.

Sedan skiter jag i om andra tycker det är en fjollig skola. Jag har pratat med lärare där och tycker den verkar bra. Man kan inte säga något om den om man knappt vet något om den.

Vilket gymnasium funderar ni att gå på?

Angelica

Det har varit en bra dag idag. Allt flöt på utan minsta bekymmer alls! Rätt skönt faktiskt. Jag och malin gick och köpte godis på håltimmen som vanligt. Gott är det men sedan kommer hela skolan till en och vill smaka, haha. Imorgon är det fredag och en lugn dag, ska til centrum och fixa ett par grejer och gå en promenad. Annars är helgen fullbokad!

Älskar den här outfiten på snygga Angelica!

image245


Dagens outfit

image244
Vad trött jag ser ut på bilden, fast klockan var ju bara 7 så...

Stickad tröja, H&M
Jeans, monki
Halsduk, Indiska
Örhängen, H&M
Lila nagellack, Make up store

Den snygga klänningen

Jag kan inte släppa den här klänningen. Jag vet inte om det är modellen eller färgerna jag är förälskad i, men snygg är den i alla fall! Skulle vara fin på julafton. Annars är det är rolig färgprick i allt det mörka och trista just nu.
Ska pröva den nästa gång jag springer in på en H&M.
image243

Chloé

image242
Åh jag är förälskad. I Chloés snygga outfits.Kontrasterna är a och o.
Nu borde jag egentligen plugga och snart ska jag laga mat.

Nicole richie

Idag är det onsdag och den dagen då vi ska till skolkuratorn...
Är väldigt trött och sliten idag men det beror på att mamma väckte mig en halvtimma för tidigt. Fast alldeles strax ska jag dra till skolan och ha musik första lektionen. Annars är det träning ikväll och en del plugg som gäller. Såhär hade jag gärna sett ut idag men så blir det tyvär inte. Dagens outfit får ni se efter skolan. Puss
image241

Bilder från mitt liv

Här kommer lite bilder från dem senaste veckorna i mitt liv
Malin, Frida, Natalie, Josefine, Madeleine, jag och de berömda diademet är med på bilderna!

image237
image238
image239
image240

Dagens outfit

image236

Idag efter skolan bakade jag och Malin kladdkaka, det blev gott men jag åt så mycket att jag fick ont i magen. Nu har jag ätit middag och ska snart måla naglarna.

Kofta, H&M
Svart linne, H&M
Jeans, Ginatricot
Svart lackväska, Lindex
Rött nagellack


Hade även tjocka jackan och mina pumps. Mina stövlar är på omklackning så jag kan inte använda dem. Jobbigt läge då jag älskar dem.

Skola

Nu har jag lunch, sitter och har 40 minuter kvar på rasten.
Det har varit en bra dag! Fick tillbaka tre svenska läs förståelser och där fick jag VG+. Annars har det inte hänt så mycket, eller jo! Imorgon är det möte hos skolkuratorn, haha. Det är bråk kan man minst sagt säga. Jag, Malin och Frida ska i alla fall säga vad vi tycker!

Idag efter skolan ska jag hem till Malin och plugga en sväng. Puss


Fashionflash

image233
En liten snygg inspirations outfit såhär på måndagskvällen.
Jag vill shoppa, måste shoppa då!


Träningen var jätte rolig idag så nu är jag trött och nyduschad. Nu måste jag plugga engelska och musik...

Elin kling

image232

Vad tycker ni om den här outfiten?
Enligt mig helgens snyggaste i alla fall! Älskar jackan, som är från Top Shop förövrigt.

MMMMM av fem möjliga

Måndag

Idag var det en ny vecka och alltså måndag
skolan gick bra även om det var lite grejs som hände. Ni är allt för sorgliga, att ni inte fattar ett skit. Ni vet vilka ni är.

Tur att jag och malin är överens om det i alla fall. Jag är nu klar med spanska arbetet och matten flyter på. Nu håller jag på att plugga till musik provet som är på onsdag. Har aldrig haft musik prov förut, lite läskigt. Till middag idag blir det nudlar och till det en ost macka och efter det tränar jag igen.


Måndag

Idag var det en ny vecka och alltså måndag
skolan gick bra även om det var lite grejs som hände. Ni är allt för sorgliga, att ni inte fattar ett skit. Ni vet vilka ni är.

Tur att jag och malin är överens om det i alla fall. Jag är nu klar med spanska arbetet och matten flyter på. Nu håller jag på att plugga till musik provet som är på onsdag. Har aldrig haft musik prov förut, lite läskigt. Till middag idag blir det nudlar och till det en ost macka och efter det tränar jag igen.


Söndag

Igår var jag med frida hela dagen. Idag är det söndag och plugg som gäller. Super tråkigt men vi har prov i bajs musik på onsdag. Har även engelska att göra. Jag har verkligen ingen ork att plugga idag men jag måste tyvär göra de.

Rachel Bilson lyser upp med en festlig outfit en sån här tråkig söndag!
image231


Festfest

Hejsan,
Igår var det fest hemma hos mig. Eller snarare tjejkväll med massa goa tjejer! Vi dansade på borden och hade allmänt mysigt. Vid tre tiden vad vi trötta så ögonen stod i 14 hörn så vi gick till sängs. Vi sov sex stycken i mitt lilla rum, haha. Ja du, skulle jag skriva allt roligt som hände skulle jag sitta här till midnatt och det vill jag inte göra.
Nu är jag med Fridisen, pussar

image322


Ingen paus

Just nu hinner jag inte skriva, återkommer imorgon! <3

Väskfrossa


image227

Åh underbara väskor.  Den svarta vill jag ha, någon som har lust att betala? Jag har inte råd, haha.
Jag älskar att drömma mig bort i dyrgriparnas värld, det händer ofta och idag var det väskor. En sådan här jobbig dag, skola, gymnasiemässa och sedan hem och skynda mig till springningen och nu ska jag in i duschen.

Sedan ska jag unna mig lite lyx. Varmchokad, skön plats i soffan och något gott att äta.

Beauty tips!

Jag tänkte tipsa om min superbra foundation.

image226

Märke: Make up store
Pris: 225 kronor

Den här typen heter matt foundation och ska användas av sånna som har fetare hy och mer finnar. Perfekt för min hy med andra ord. Applicera med en svamp i hela ansiktet och du upptäcker skillnad. Stor skillnad. Mitt ansikte blir helt matt utan blanka ytor och dem flesta ojämnheter försvinner. Ta puder som en slutfinish och det håller hela dagen utan problem.
Tips: Byt svamp så ofta som möjligt.
Tips 2: Se till att den är i rätt hudton, i din make up store butik får du hjälp.

Dagens bild

Så typiskt Paris Hilton!
image225

Idag efter skolan satte jag mig i köket med en varmchoklad, kakor och datorn för att plugga. Skriver om en bok jag läst på engelskan, måste plugga till musik provet också. Jag måste lyckas bra där! Det är faktiskt mycket mysigare att sitta i köket! Men några tända ljus och lite snacks så orkar man plugga längre även om det fortfarande är tråkigt! Nu ska jag laga mat och sedan dra iväg och träna, puss

Jag ska på fest

Detta skulle jag gärna bära upp på helgens fest. Att blanda stickat med blanka material känns väldigt hett just nu. Kan rekomendera boleron, kostar endast 129 kronor och finns i många färger.

image224
Ikväll är det utvecklingsamtal och sedan är det DH!


Hayden är söt

Älskar hennes hår på andra bilden. Helt underbart fint, jag vill ha! Någon som har tips på bra produkter? Jag måste i alla fall köpa en hårspray, min tog slut för ett tag sedan.


Idag är det måndag

Dagens humör: Sådär, lite småsjuk..
Dagens klädsel: Jeans från Vila, Topp med twiggy frånn Gina, Örhängen från H&M, stövlar från Skopunkten, jacka från Everest, Halsduk från Indiska.
Dagens mat: Mackor med Juice och äcklig korv med mos i skolan.
Dagens bästa: Ja du, att frida gör mig så jävla glad! Det har hon alltid gjort, i 15 långa år...
Dagens sämsta: Att jag är småsjuk och att jag inte kan lita på min närmsta.
Dagens längtan: Att snön ska komma tillbaka och tills på fredag!


Jag vill ha en kamera

Min kamera är sönder och har varit det länge så jag vill därför ha en ny. Och nu när jul närmar sig med stormsteg, okej det är ett tag kvar men endå! Jag älskar att fotografera och en kamera är ju perfekt för de ändåmålet.

Om jag får en kamera hoppas jag bara att mina kompisar vill vara med på kort. Det vill dom oftast inte vilket är så sjuuuuuuuuukt tråkigt!! Jag älskar er endå <3 Jag har hittat en från Canon, Canon Ixus 75 Black heter den. Den verkar vara ganska bra tycker ja. Och visst är den fin?

image219


En vanlig söndag

Go kväll!
Idag har det varit en vanlig lugn söndag. Jag vaknade halv tolv och åt då frukost. Sedan satte oss jag och pappa och kollade på gymnasieskolor. Nu har jag mycket mer koll än innan.
Sedan vd 2 tiden gick jag till en kompis. Det var chill och vi tog det bara lungt. Kollade på Gossipgirls på datorn och pratade bara. Sedan gick jag hem och beställde hem thaimat som hela familjen käckade, gott som alltid. Nu har jag precis kollat på Heroes, hittade en hemsida där man kan kolla på alla program och sånt!

image218

Lördag

Halloj alla där ute.
Kvällen har varit trevlig. Den har beståt av lagandes av middag med kompis, lång promenad med kompis och bakandes av kladdkaka med kompis. Samt kollandes på skräck film med syrran och hennes kompis. Det har varit jätte trevligt och lagom lungt. Jag behövde en sådan har lugn lördag, har kännt mig stressad den senaste tiden. Nu ska jag mysa framför datorn ett tag innan jag skryper ner i sängen, puss.

Slänger med en nytagen bild på moi också ;)
image216


Twiggy

Bilden är vacker...
image215

Dagens bild: Nicole

En grymt snyggt Nicole richie. Älskar den lilla skinjackan, röda väskan och mössan. En riktig höjdare, kommer bli en favorit outfits på henne.


Vardagslyx

Jag han prata med min kusin i över en timme igår innan min mobil dog. Blev två timmar sen sammanlagt, haha. Nu har jag nyss dushat och ska strax fixa iordning mig. Det har ju snöat inatt! Jippie! Jag ska kolla om någon kompis vill ta en promenad. Det är ju så fint ute när det är snö. Det är minusgrader ute också så kallt är det.

Nej nu ska jag fixa iordning mig, sitter här i underkläder, haha. Lägger in dagens outfit senare. Pussar <3

Fest på H&M

H&M har fått in riktigt snygga fest kläder på deras hemsida. Gillar speciellt väskan och den lila toppen. Skulle passa perfekt till nyår! Jag längtar, då kommer min älskade kusin också. Pratar med henne i telefon nu <3
image213
Paljetter och glitter är helt rätt om man vill klä sig trendigt och snyggt om nätterna! Jag gillar det men det får inte bli i överflöd.

Dagens outfit

image212

Dagens outfit

Tunika, H&M
Jeans, Crocker
Örhängen, Glitter
Stövlar, Skopunkten
Sjal, H&M
Väska, LIndex
Jacka, everest

Shit, jag ser ut att ha värsta anorexia benen på andra bilden. Det är inte så egentligen...

Shopping

image210

idag efter skolan åkte jag till stan med Malin och jag kommer såklart inte hem tomhänt!
Först åt vi en god bagel med en stor varm choklad på espresso house. Vi båda var jätte hungriga eftersom skolmaten var jätte äcklig idag. Sedan träffade vi Natalie en kortis och började sedan göra stan.
På H&M hittade jag jätte snygga örhängen som jag bara behövde köpa. Sedan på Gina tricot hittade jag världens snyggaste tröja med tryck på Twiggy.
Det har varit en mycket trevlig dag med min bästa vän!

Dagens bild

Nu ska jag strax till skolan, det är spanska första lektionen. Sedan blir det stan med en vän. Ska bli myys!


En liten lista

  • Hur gammal är du om fem år? 20 och några månader
  • Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Dem i skolan och handbollslaget
  • Hur lång är du? 171
  • Vilken är den senaste filmen du sett? Any given Sunday. (Jätte dålig)
  • Vem ringde du senast? Mamma
  • Vem ringde dig senast? Pappa
  • Hur löd det senaste sms:et du fick? Älskar dig med <3
  • Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa
  • Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta 
  • När såg du senast din mamma? Typ 10 min sen
  • Vilken ögonfärg har du? Blå/Grå
  • När vaknade du i dag?  Halv sju, suck
  • Vilken är din favoritplats? Thailand, stan eller utomlands
  • Vilken plats föredrar du minst? Kyrkogårdar
  • Vad skrämde dig om natten som barn? Vet inte...
  • Vad fick dig verkligen att skratta senast? Idag när vi skämtade om en sak på väg hem från skolan.
  • Hur stor är din säng? 90 cm bara, vill ha större.
  • Har du stationär eller bärbar dator? Stationär
  • Sover du med eller utan kläder? Med
  • Hur många kuddar har du i sängen? 2
  • Hur många landskap har du bott i? 2
  • Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
  • Är du social? Yees
  • Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry eller Sorbet i olika smaker
  • Vilken är din favoritefterrätt? Gräddtårta
  • Tycker du om kinamat? Ja
  • Tycker du om kaffe? Nej!
  • Vad dricker du till frukost? Juice
  • Sover du på någon särskild sida? Höger oftast
  • Kan du spela poker? Nej
  • Tycker du om att mysa/kela? Självklart 
  • Är du en beroendemänniska? Japps
  • Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig? Nej
  • Vill du ha barn? Ja
  • Kan du några andra språk än svenska? Japp
  • Har du någonsin åkt ambulans? Nej
  • Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
  • Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, asseccoarer och Fika
  • Äger du dyrbara smycken? Ja ett par i alla fall
  • Kan du rulla med tungan? Eh, vadå?
  • Sover du med gosedjur? Haha nej.
  • Vad har du för ringsignal? Spice Girls - Wannabe. Palla ha vanlig ringring!
  • Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Undanstoppat men bara en svart kjol framme.
  • Vad har du närmast dig just nu som är rött? Sparbössa
  • Flirtar du mycket? Yepps
  • Kan du byta olja på bilen? Please!
  • Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej är bara 15
  • Vilken var den senaste boken du läste? Någon svensk deckare
  • Läser du dagstidningen? Nej, kollar bara lite
  • Prenumerera du på någon veckotidning? Ja, bara Glamour 
  • Dansar du i bilen? Nej men hemma så.
  • Vilken radiostation lyssnade du till senast? NRJ
  • Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Något i skolan 
  • När var du i kyrkan senast? Malins konfa
  • Vem är din favoritlärare? Hm, matte eller NO.
  • Hur länge har du campat som längst i ett tält? En natt, hatar tält över allt annat! 
  • Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Eh, det händer hela tiden. Nej men typ när Carlos gav mig MVG på provet i spanska. Mitt första betyg över G i spanska!

  • Dagens outfit

    image209

    Jeans, Vila
    Oversize kofta, MQ
    Halsduk, Indiska
    Armband, Glitter
    Rött nagellack, Mavala

    Moderniteter

    Ouff! Vad jag gillar den här outfiten, helt klockren av moderniteter!
    image208

    Opps

    Nu har jag precis målat mina nails röda igen. En snygg glad röd färg från Mavala, Paris heter den. Idag i skolan gick det super bra! Fick MVG på hela stora kemiarbetet vi har sysslat med och jag fick även MVG på spanska provet! Jag har aldrig fått mer än G i spanska men nu gick det jätte bra.
    Idag annars är jag lite små deppig, min jävla axel. Vi gick skottkärra idag på gympan och min axel vred till sig och det kändes som en skulle gå ur led. Jag fick lov att knuffa tillbaka den. Inte särkilt kul, nu gör det mer ont än innan. Jag har haft ont i cirka 7 månader vilket är lite jobbigt.

    Idag är det ingen träning utan sam kväll med laget. Vi ska käcka pizza och kolla film. Ska bli mysigt!

    image207


    Fullt upp

    Var på Ikea med mamma och syster idag. Det blev endel shoppat men mest till syrran då hon ska byta rum snart. Jag ska måla om men om 4 månader, när vi ändå ska måla om trappen. Ska nog ha café latte färgat. Jag köpte jätte fina ljus, tre stycken i olika färger! Visar bilder imorgon sedan.
    Vi tog även en fika och jag lyckades såklart välta ut en glas, haha. Typiskt mig alltså. Hallonpajen var helt galet goo, den måste ni äta nästa gång ni är där. Ni kommer itne bli besvikna jag lovar.

    Jag hann inte måla naglarna idag. Så det får bli imorgon då. Det blir nog rött igen. Måste fixa mina händer och nagelband också, dem är otroligt torra. Är det någon som har tips på bra handkrämer? Jag har otroligt torra händer då jag har eksem också på fingrarna. Helt sjukt jobbigt! Men jag är van.

    Min syrra ha varit galet snäll idag. Hon ställde frivilligt upp och gjorde varmchoklad och varma mackor till oss. Det händer inte ofta men mysigt var det <3

    Nu ska jag kolla på tv, puss <3

    Skola

    Kom hem från skolan för ett tag sedan. Jag och min syrra som är hemma och är sjuk fixade lite gott att äta. Varma mackor och varm choklad och sedan kakor till dessert. Nu måste jag plugga och sedan ska jag fixa naglarna.

    Vanessa i en snygg outfit igen!

    Shoppaholic

    Jag vill shoppa. Måste hitta nytt till Garderoben. Har seriös shoppingångest. Måste till Ginatricot och kolla in allt nytt snyggt.  Nej, jag måste till stan på fredag, hinner inte i veckan. Lite pengar har jag ändå kvar. Jag måste nog vara en shopoholic, en light sådan. Men mycket av mina pengar går till fika och godis men det blev det från och med idag ändring på!

    Ljus i mörka tider

    Nu när dem mörka tiderna har kommit tänder jag ljus mest hela tiden. När jag pluggar, sitter vid datorn, kollar på tv och äter. Det är grymt mysigt. Hellre massa tända ljus än en lampa som lyser. Lagerhaus har jätte mycket fint i ljus väg. Alla möjliga sorters ljus. Jag rekommenderar att kolla där om man vill ha fina ljus till bra priser. Finns på drottninggatan bland annat.
    Dem här från Lagerhaus var otroligt fina. Med ett fint silverfat att ställa dem på så är det supersnyggt.
    Färgglada ljus piggar även upp nu i höstmörkret.


    image206

    Dagens fulaste/snyggaste

    Jag hade tänkt kora dagens snyggaste och fulaste kändis outfits som har tagits i helgen.

    Dagens fulaste är Cate Blanchett. Seriöst, vad tänkte hon med? Jag gillar det inte!
    Dagens snyggaste är Hayden Panettiere. Snyggaste väskan, jag behöver väl inte säga mer om outfiten?

    image204image205

    Fendi höst

    Studiedag idag, Jag har pluggat hela dan. Men nu en behövlig paus!
    image203
    Många trender i en och samma visning, Fendi visar vägen i kläddjungeln denna höst!
    Fransar, patchwork, svart, Päls, kortkort, Bältet i midjan, höga kragar, mittbena och högaklackar.
    Me loves!

    Dagens bild:

    Vanessa Hudgens har oftast fina kläder och den här klänningen fastnade jag för. Varför har inte vi såhär fint väder också? Jag vill till Californien...

    Jagbörjarblitröttpådinstilnu
    zanessa french bakery breakfast 05

    Sliten söndag

    Gokväll!
    Idag är jag trött och sliten. Har huvudvärk så ikväll ska jag bara vila, ska kolla på en film och ta det lugnt. Igår var mina bästa vänner här. Vi var ensamma och har ett stort dansgolv så vi dansade hela kvällen lång. Vissa stunder gick hetare till än andra (ni förstår vad jag menar). Vi shakade loss och hade otroligt kul! Men smällen av allt dansande får man dagen efter.
    Bilder togs men dem kommer kanske senare. Vet inte om jag vågar lägga in dem... ^^

    Imorgon är det studiedag så det är skönt! Ska träffa en kompis och träna. Plugga som tusan måste jag göra i veckan också, har inte pluggat någonting på lovet, lite ångest!

    Tack för en helt underbar kväll/natt brudar!

    Dagens outfit

    image202

    Jeans, Monki
    Stickad tröja, H&M
    Halsduk, Indiska
    Armband, Glitter

    Nu ska jag dra till vällingby och träffa Frida. Hinnner nog inte skriva mer idag så nästa inlägg kommer imorgon. Då kommer jag bjuda på bilder från ikväll!

    Streetstyle

    Ikväll kom Frida till mig. Vi åt en god middag med the family och har sedan bara lallat runt. Tog en promenad runt spånga, blev uppraggad av tre killgäng, haha. Sedan har vi skrattat, käckat chips, pratat och försökt gjort partyhattar. Det gick inte alls bra så imorn ska vi köpa några istället! Nu ska jag sova, imorgon ska fyra bruds sova här så det kommer bli fullan rullan och sen natt!
    image201

    Shoppat

    image200

    Idag köpte jag äntligen denna halsduk, jag är numera stolt ägare till en! 103 kronor fick jag ge för den efter rabatten och är nu supernöjd. Nu ska jag läsa klick och fredag och sedan kommer en kompis på myspys.

    Lugn fredag

    Nu har jag just vaknat och ska strax ner och äta frukost. Idag blir det lungt tror jag, jag har blivit förskyld och sovit dåligt inatt och det sista jag vill är att bli sjuk. Så jag ska göra en super go frukost och sedan lägga mig i soffan. Fast nu kom jag på att mixern är sönder så jag kan inte göra smothie, jag får väl hitta på något annat. Ska också försöka klämma in en promenad under dagen.

    Jag är på shopping humör men det får vänta tills på måndag! Måste ha halsduken, en snygg topp på H&M som jag har sett... Imorgon ska jag nog en snabbis till stan men då inte för shopping, jag och frida ska möta en person.

    Nu blir det frukost, puss!


    Sofi

    Sofi har Stella halsduken, helt georgeus! Vem vill inte ha den? Fast jag ska köpa Indiska kopian för rabatten har har där.

    Bion idag var jätte bra. Bourne Ultimatum hette den. En riktigt bra action film och jag som älskar action filmer ger den 4 ½ av 5 möjliga M. Efteråt gick vi runt i stan en liten stund och köpte kläder. Jag köpte underkläder och pappa lite annat. Mysig dag!
    image199

    Smink

    Jag använder smink varje dag och tänkte nu tipsa och berätta hur jag sminkar mig.

    Jag börjar med foundation, där har jag en från make up store. Jag applicerar den med en svamp över hela ansiktet. Även ögonlocket och under ögonen för att få en bra grund. En svamp är ett måste och den bör man byta en gång i vecken. Sedan tar jag puder med borste för att foundationen ska sitta bättre, där har jag en från Loreal fast jag fördrar Isadoras.

    Sedan för att inte se helt blek ut applicerar jag rouge på kinderna. I lagom mängd, det ska inte se onaturligt ut. För att döja alla skavanker i mitt ansikte applicerar jag concealer. Den jag har från Make up store, cover all mix är super bra och bör appliceras med en smal borste. I ögonvrån, under ögonen och på röda partier. Jag verkligen älskar den!

    Sedan är det Mascara och då föredrar jag Define a Lash från Meybelline, den har en bra gummiborste. Jag tar lagom mycket på vardagar och mer när det är fest. Ibland använder jag även ögonskugga och då ögonskuggor från Make up store. Som slutfinish målar jag i mina ögonbryn med tri Brow color från make up store. Den appliceras med smal pensel och kan även användas som eyeliner.
    Ni märker att jag gillar make up store va! Haha.


    image198

    Dagens outfit

    image197

    Jeans, Gina tricot
    Blus, H&M
    Sjal, H&M
    Oversize kofta, MQ
    Väska, Ginatricot
    Armband och Örhänge, Glitter

    Dagens bild

    Idag ska jag och pappa in till stan och kolla på bio. Det blir en action film, Bourne Ultimatum tror jag den hette. Jag hoppas även på lite shopping då jag behöver underkläder och fler tunikor. Lite godis ska jag också få pappa att köpa till mig. Jag har frossat godis hela den här veckan, haha. Igår så var jag & Frida inte så nyttiga. På lördag blir det roligare än roligast! Frida och jag planerar att göra partyhattar och roliga drinkar!

    Alltid lika snygga Nicole richie i en snygg outfit. Nu ska jag kolla i affärerna efter en tröja i likadan färg som hennes.
    CELEBRATION TIME photo | Nicole Richie

    RSS 2.0