Sjalar is the shit

image351image352

Jag är ett fan av sjalar och använder det hela tiden. Dem här sjalarna ovan har fastnat på min hjärna, riktigt snygga. Stora, långa och mysiga ska dem vara. Det bästa är att det både värmer och ser snyggt ut. Mitt tips är att leta utomlands eller när man är bortrest, då kan man hitta sjalar ingen annan har. Dem flesta av mina sjalar kommer från andra länder! Sen att Rachel bilsons lugg, glasögon och tröja också är jätte snygga är ju en annan sak!

Lördag morgon

Godmorgon! Idag vaknade jag riktigt tidigt vilket är väldigt irriterande. Har tagit en lugn morgon med en goo frukost. Sedan har jag bara chillat framför  tvn. Snart börjar heroes och sedan efter en lång powerwalk ska jag duscha och fixa naglarna. I eftermiddag ska jag träffa en kompis och ikväll blir det riktigt med mys eftersom att det är sista helgen på lovet. Have a nice day!

image347

Art by H&M

image346
Dem här snygga t-shirtarna och linnena har H&M designat. Dem finns i butik nu i April och kostar endast 149 kronor, vilket är väldigt bra! Min favorit är den längst upp till vänster med rosetten, ska tjata på mamma! Med skinnjacka, skinny jeans och axelbandsväska kan man få en riktigt snygg look.

Ikväll efter maten ska jag ta en långprommis, sedan sätta mig med glass och hallon i soffan och kolla på film. Läsa lite i min nya bok också. Mysigt värre alltså!


Nicole richie

Kom hem för ett tag sedan, har rensat garderoben lite och bara tagit det lugnt. Det är de som är så skönt med lov, att bara slappa. Man ska passa på för snart börjar skolan igen. Ikväll blir det lugnt, kolla på tv och äta middag med familjen vilket var ett tag sedan. Imorgon ska jag träffa en kompis, vi ska nog till stan och sedan på kvällen ska jag förhoppningsvis iväg med Malin. Nu ska jag göra mig en Chai latte och sedan kolla på One tree hill.  Bara mysa helt enkelt, Ha en bra fredag!
NICOLE RICHIE photo | Nicole Richie


Fredag!

Godmorgon!
Jag är hemma hos Malin. Igår var vi på invigningen av Vällingby modehus med Emmy. Det blev verkligen jätte snyggt, jätte bra och nu slipper man åka in till stan lika ofta också. Det var mycket folk så jag åker nog dit nästa vecka igen och kollar mer noga.
Sedan drog jag och Malin hem hit. Vi åt en god middag och hade sedan girltalk. Vi kollade också på high school musical 2, den var jätte bra! Imorse vaknade vi rätt tidigt och ska nu strax gå en promenad.
Skriver mer ikväll, puss!

Kfem

Jag mår bra, hoppas ni också gör det! Igår gick jag och la mig tidigt och vaknade alltså vid åtta idag. Efter en frukost drog jag och tränade på gymmet. Äntligen sätter jag igång igen, ska fråga om Malin vill träna imorn igen. Sedan duschade jag och dammsög hela huset! Jag hatar att städa men får man pengar är det lugnt. Nu ska jag laga lunch och sedan gå en promenad hade jag tänkt. Har en runda som tar cirka 50 minuter vilket är lagom. Vid 3 ska jag möta Malin och sedan ikväll sover vi nog hos någon. Passa på att vara ute i det fina vädret! Nej nu är det lunch dags, puss

Bild från Italien på sportlovet. Jag i skidkläder alltså, jag bjuder på den, haha.
image345


Gänget

Jag har dålig hålning och ful min men...
Jag älskar er, Natalie, Frida, Malin & Emmy.
image344

Nicole Richie

nicole richie jewelry line 03 


Hejsan!
Nu på lovet har jag inte så mycket tid att blogga, eftersom att jag gör andra saker.
Idag har jag hunnit med mycket, tagit det lugnt väldigt mycket men också träffat Emmy. Imorgon öppnar Vällingby modehus så jag ska dit med en vän och sedan hittar vi säkert på något kul. Jag har höga förväntningar på modehuset så det är bäst att det är bra! Jag ska även städa hela huset (inte så kul) och träna på gymmet. Har inte hunnit träna på 10 dagar, vilket är mycket!
Jag mår så himla bra när jag har lov!


Bästa!

Jag lever, i alla fall lite halvt är skit trött. Kom precis hem från stugan som jag sovit i inatt med Malin, Friden, Natalie och emmy. Det var skit nice som vanligt när vi träffas. Mycket prat och skratt. Vaknade klockan sju imorse vilket inte var så kul. Sedan åt vi frukost på donken, haha. Jag har haft en oslagbar kväll/natt i alla fall!
Skriver mer ikväll, bilder kommer kanske...

Puss


Tjejkväll och OC

Godmorgon!
Dagen har börjar jätte bra. Sov cirka 10 timmar inatt vilket lär behövas till inatt. Gjorde en riktigt lyxig frukost, bestående av youghurt med hallon, två mackor, Cafe latte och juice! Skönt att vara ensam hemma. Nu har jag precis kollat på två avsnitt på OC. Är som sagt helt fast. Nu har jag en hel del saker att göra, måla naglarna och göra iordning mig inför ikväll bland annat. Ikväll blir det äntligen tjejkväll igen! Jag, Emmy, Malin, Natalie och Frida ska dra till en stuga och sova över där. Det kommer bli skit kul. Så jag ska nog dra till Frida vid halv sex tiden och sedan ska alla träffas så ska vi handla middag & frukost.
Hinner nog slänga in ett till inlägg! Så skönt med lov, att bara ta det lugnt, det är de lov är till för!

Ha en jätte bra dag, puss


image343
Den här bilden är ifrån November.


Jag är lite efter...


Jag är efter, jag vet.
Men jag är fast, bättre sent än aldrig?
Ska ladda ner säsong fyra, resten av säsong tre och sedan säsong två.
Ettan har jag redan sett.

Söndag

Hejsan!
Dagen började bra, åt en lång frukost med alla i huset efter att ha vaknat rätt tidigt. Sedan gick vi på en långpromenad. Vädret var jätte skönt, blå himmel och hyfsat kallt. Slutligen kom vi förbi minneslunden där morfar ligger, snart är det fem år sedan <3 Vi var ute en timme sammanlagt så det var jätte skönt. Skulle vilja ta en till promenad men jag hittar ju inte här så det är ingen bra ide, haha. Nu har vi precis kommit hem från några kompisar och resten av kvällen ska jag bara softa. Fortsätta äta massa onyttigt som vanligt ,men efter påsken nu ska ja sluta att äta massa godis. Det kommer gå bra, hoppas jag...

Imorgon kommer jag hem till mitt kära hem igen. Längtar tills lovet nu kommande veckan. På tisdag ska vi äntligen träffas alla tjejer igen! Sedan blir det som vanligt massa annat som händer.

Frida, jag saknar dig me! Jag vet att vi alltid kommer finnas för varandra <3 Har vi inte sagt föralltid älskling?

Puss

Lördag kväll

Här ligger snön tjockt på vägarna och kylan biter i kroppen när man går ut. Det ligget ca 40 cm snö här och jag vill bara ha vår! Jag vill ha sommar, grekland och Malta. Även Vietnamn. Längtar till sommaren då man kan gå runt i kortbyxor och solglajjor. Längtar till dagar i stan och fester med vännerna. Längtar efter att vara brun igen, vilket jag sannerligen kommer att vara vid sommarens slut.

Nytt i kändisvärlden

20% OFF GYPSY O5 photo | Hayden Panettiere
Lika fräsch som alltid, heroes hjälten
BOLD FLORALS photo | Carrie Underwood
Snygg sommarklänning.

Jag dör!!

Jeniffers bebisar, så sööta!

Påskafton

Glad påsk gott folk!

Idag kom mina kära kusiner hit. Innan dess hade vi hunnit vara i stan och uträtta en massa ärenden och sedan tog jag och mamma en promenad. Det är allt härligt att vara här! Vid fyra åt vi påsklunch allihoppa. Proppa i mig en jävla massa mat så nu är jag riktigt mätt. Leta även efter påskägget och i det fanns det massa godis. Hade fått pengar innan i påskpresent så nu låg det bara godis i det. Nu blir det nog en till promenad och sedan säkert någon film.
Jag har ångest också. Tur att jag bara ska stanna här tills på måndag för jag äter så mycket! Nej men seriöst, jag vräker i mig godis. När jag kommer hem ska jag träna gärnet! 3 -  4 gånger i veckan även om jag kanske inte hinner nu på påsklovet. Det blir en hel del kul med tjejerna!

Ha en bra kväll, puss

Color

Vilket färgsprakande bild. Jag vet inte varför men jag blir glad av den!
image369
Nu är det Oc som gäller, puss

Vänersborg

Igår kväll kom vi fram till mormor. Alltid lika skönt att komma hit, så avkoplande! Efter en jätte god middag, massa prat och ett avsnitt heroes somnade jag gott i min vanliga säng. Idag är det långfredag och vi åt en god frukost och drog lite senare till Överby. Ett shoppingcenter och jag kom hem med en jätte snygg röd väska från Gina tricot, bilder kommer när jag är hemma! Det är jätte mycket snö här ( ca 35 cm) och det ligger ändå söder och sthlm, jag och mamma kom ändå ut på en promenad även fast det var ganska kallt. Jag vill ha vår nu! Kunna gå i ballerina, solglasögon you name it!
Vi skulle gått förbi morfars grav men det är en bit så vi gör nog det imorn istället.
Imorgon kommer mina killkusiner hit, har inte träffat dem på jätte länge, ska bli riktigt kul!

Vad har ni gjort denna långfredag?


Påsklov!!

Hejsan!
Idag är jag riktigt trött. Igår övningsdansade vi på förmiddagen, foxtrot, bug och vals. Tråkigt men skönt att slippa lektioner. Vid halv fem tiden var jag sedan hemma hos bästis där vi fixade iordnings oss innan vi fick skjuts till skolan. Där stod bussarna som tog oss till Nalen. Efter att ha stått i kö jätte länge kom vi äntligen in i värmen. Det var en jätte rolig kväll, med mycket skratt och dans med tjejgänget! Både under och efter! Idag börjar vi klockan 10.10 och vi får skjuts, wonderful.

I eftermiddag åker jag till mormor som bor typ 45 mil härifrån för att fira påsk. Kommer komma hem på måndag igen, rund som en boll av allt mormor stoppar i oss och uppvilad. Men all säkerhet blir det bloggning där borta!

Puss
Malin

Jag och Helena

Här är en bild från Malmö i helgen! Jag har videoklipp också från shlagerkvällen men jag stryper mig själv om dem kommer ut. Helgens bästa: Helenas gröna korta byxor på mig! Hahahahaha!!!!

image342

Shopping

Hejsan,
Idag började jag klockan 10 och skoldagen var ganska kort. När vi slutat åkte jag och Malin till stan. Det är dans på nalen imorn så vi köpte klänningar. Till andra tillfällen också förstås! Jag köpte ett grått fodral med rygg urining på Gina tricot, jätte snyggt! Sedan satte vi oss och drack Mocha latte på Espresso house, vårat stammis ställe. Kom också hem med ett rosa nagellack. Nu har jag precis ätit middag och har massa saker att göra. Puss

image341

Mitt nya rum

Jag kom på att jag inte visat er bilder på mitt nya rum! Fast nu har jag ännu mer kuddar i sängen och tavlor/affisch letar jag efter! Vill hitta dem rätta, ikea har inte det bästa sortimenet inom det!


Nu ska jag sova efter att ha kollat på ett oth och ett oc avsnitt, puss

One tree hill and nailpolish

Jag har just duschat efter att ha spenderat min feta kropp på gymmet ett par timmar under kvällen. Riktigt skönt! Träningen har börjat ge stora resultat och jag ska försöke klämma in ett träningspass imorn också. Efter skolan pluggade jag massa äckligt So, Bildanalys och Materialuppsats så nu ska jag ta en liten lyx stund för mig själv. Måla naglarna och kolla på One tree hill. Första avsnittet på första säsongen, helena är ju fast så jag kommer säkert älska det också! Imorgon börjar jag klockan 10 och efter skolan ska jag till stan med Malin och försöka hitta en klänning till danskvällen på onsdag.

image247


En ny vecka

Hejsan,
Igårkväll kom jag hem med tåget igen efter att ha spenderat helgen i Malmö med mina älskade kusiner Helena och Anna. I Fredags gick vi på stan och i lördags var vi i ett köpcentrum. På kvällen bakade vi cheesecake som vi åt framför melodifestivalen. Igår fickade vi hos deras moster och gick sedan en långpromenad förbi Zlatans hus bland annat. Det har varit en jätte rolig helg! Men nu är det ny vecka och nya tag. Det händer mycket i veckan. Dans på nalen, möte med lilla gubben, träna 2 ggr och även plugga och träffa kompisar. På torsdag eftermiddag åker vi till Vänersborg för att spendera påsken där.

Idag ska jag till skolan snart och sedan i eftermiddag är den en del som händer. I veckan måste jag skriva cv också, få se när tiden finns. Ska söka sommarjobb!

En outfit

En outfit från tidigare i veckan.
Idag var det tredje gången den här veckan jag tränade. Jag har lagt handbollen bakom mig nu och gymmar bara. Och gud vilket resultat det har gett. Jag tränar för att få en snygg kropp och jag har redan fått mycket mer muskler, vilket gör mig jätte glad. Att träna ger en sådan energi! Jag ska fortsätta träna 3 ggr i veckan så jag har den snyggaste kroppen i sommar.

image332

Me love you

Jag känner mig kärleksfull idag. Så jag kan passa på att säga att Malin och Helena är dem bästa i hela världen <3

Ps. Jag längtar tills påsklovet!
Ps2. Vi har sjukaste planerna, jag och mina girls!
Ps3. Jag ska till Malmö i helgen!


Det är torsdag

Hejsan.
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Fick tillbaka matte provet bland annat, det gick verkligen jätte bra! Är jätte nöjd. När jag kom hem så packade jag min väska till Malmö, jag ska dit och besöka min kusin imorn, har längtat! Sedan har jag nu pluggat en del men ska mest plugga på tåget imorn. Nu ska jag kolla på OC och ikväll blir det träning. Ha det bra!

image331

Top shop loove

image330
I vår vill jag bära detta.
Allt från Top shop.


Nästa långresa

Yes, äntligen är resan bokad!

Nästa vinter, över jul och nyår åker vi familjen till Vietnamn och där kommer vi även möta upp emmys familj.

Längtar redan, ser det inte härligt ut?



A raining day

Hejsan.
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det var en helt okej dag fast på spanskan fick vi översätta en text om ett Colombianskt tutt program, haha. Gud vad vi skrattade! Efter skolan åkte jag och Malin efter en snabb visit hemma hos henne in till stan. Vi satte oss sedan på Coffee cup och fikade medan vi väntade på att emmy skulle komma. Jag kom hem med en rosa kort klänning från H&M. Jätte fin till i sommar och ni till leggings. Emmy gick för en stund sedan och sedan dess har jag pluggat. Imorgon ska det komma en kille från andra världkriget och prata för oss, ska bli intressant!
Pusss.
image329

Myssöndag

Har precis avslutat dagens plugg. Så nu ska jag slänga mig bland mina tusen kuddar i sängen, äta lite hallon sorbet och läsa it girl. En liten lyx stund för mig själv. Jag älskar mitt nya rum, det är mycket mysigare nu och stilrenare. Efter det blir det wallander som går på fyran. Jag är glad av en annan orsak också, just nu planeras det för fullt en långresa runt nästa jul, jag hoppas! Imorgon ska jag efter skolan in till stan med Malin, det var ett tag sen. Hoppas hitta någon snygg topp!

Ha det bra, puss malin.

Dagens heting

Chace Crawford, jag dör!!

Söndag

Hejsan,
Idag är det söndag och jag har inte hunnit med mycket. Gårdagen var jätte trevlig i alla fall och fylld med gossip. Idag har vi även kollat på flera gossip girl avsnitt. Det är sjukt bra!
Nu ska jag gå promenad med mamma snart och sedan tänkte jag läsa It girl. Jag är jätte trött så det blir bara skönt att ta det lugnt. Och för någons information så fick jag 5 kg godis igår när vi packade och pengar såklart! Jag kommer bli tjock, haha.
Xoxo
Malin
image328

Lördag

Godmorgon,
Jag är redan uppe, det är helt sjukt. Brukar aldrig vakna såhär tidigt.
Idag ska jag packa godis hela dagen för att ikväll sedan äntligen träffa Malin som kom hem igår. Vi får se vad vi hittar på men något kul lär det ju bli.
Nu ska jag duscha och sedan äta lite frukost.

Xoxo
image327

Önskelista

Jag har shoppingabstinens, en riktigt illa sådan. Men jag har shoppat så mycket senaste månaden så jag ska vänta tills nästa helg då jag drar till Malmö. Nu när våren börjar komma är det en hel drös med nya grejer man behöver och framför allt vill ha. Denna månaden tänkte jag kolla på och köpa detta:

image326
Trosor är det enda jag behöver, resten är något jag vill ha. Jag planerar att utnuytja rabatten jag har på Dinsko och köpa ett par ballerina, även om jag kanske inte behöver. Annars älskar jag det mönstrade linnet. Måste bara hitta det i butik också. Nu har jag inte tid att sitta här längre, det är ju fredag!!


Torsdag

Tjohoo!
Idag är det tordag. Dagen innan fredag! Det har varit en helt okej dag i skolan idag. Inte tråkigt och inte jätte kul.
Nu när jag kom hem nördade jag lite framför datorn och nu ska jag sticka min mössa till slöjden, kolla igenom min uppsats och skriva bildanalysen. Inte jätte kul men innan dess ska jag nog fixa en Café Latte i min Starbucks mugg med lite vanlij smak, mums!
I helgen ska jag träffa Malin, var två veckor sen nu! Saknar henne like hell! Ska nog träffa emmy en sväng också. På Lördag blir det fun, typ gossip girl Marathon eller något. Har varit en jobbig vecka så det ska bli skönt med helg, ska se till att träna också. Jag håller på att ladda ner säsong 3 oh 4 av OC nu också, det lär ta några dagar men endå!
Puss

image325

Mary-Kate och Ashley Olsen på Paris modevecka.


Sötaste babyn

Såhär söt är Nicole och Joels bebis. Urgullig!

image324

Färgglada skor är det som gäller

Blir man inte glad av att ha ett par färgglada skor på fötterna?
Tur då att det är inne i vår, dessa godbitar finns på Dinsko.
Bara att slå till på flera par, det är ju billigt!

image323
Nu ska jag äta en frukt, byta om och sedan dra och träna. Men först ska jag kolla en tröja på H&M. Det blir ett box pass på gymmet idag.

Onsdag

Just nu sitter jag i biblioteket i skolan. Har bild så jag sitter här och jobbar på min bildanalys. Det är sådär lagom kul. Har två timmar kvar tills nästa lektion. Idag slutar jag tjugo över två, då ska jag hem och plugga engelska och sticka lite på min mössa till slöjden. Café latte får nog ta sällskap. Sedan ska jag på ett box pass på gymmet, ska bli skit kul! Bilder på mitt rum får ni på torsdag eller fredag, allt är inte uppsatt än.


image225


Tuesday

Hejsan,
Nyss hemkommen från en hel dag i skolan. Nu sitter jag här med en latte och hallon och mango som ska ätas medan jag sätter igång och pluggar. So-uppsats är det som gäller, skriver om barnarbete. Klurigt men otroligt intressant! Det har varit en bra dag, jag är på bra humör. Mycket tack vare solen!
Ikväll ska jag och mamma till ikea och köpa grejer till mitt rum. Spegel, stol och kuddar är lite av det som ska inhandlas. Jag lägger upp bilder när allt är klart.

XoXo

Malin

image321


Italy

Jag vet inte hur jag ska sammanfatta resan, säger jag som emma. Den var varit så jävla fantastisk. Åkt skidor på 3000 meters höjd och solat i solstolen när man inte orkat åka mer.  Mycket kortspel har det också  blivit, bluffpocker och bluffstop is the shit. Sjukt mycket skratt har det blivit! Resan hem igår kunde gått lite bättre men man överlever ändå.

Jag orkar inte skriva utan låter bilderna tala. Jag har 200 bilder men lägger bara ut dem som är okej. Jag har videosar också men dem sparar jag, det blir bara pinsamt.

Tack Emmy, Emma, Aston, Elin, Linnea och Jacob för en oförglömlig vecka!

image315
image318


Hemma!

Hejsan,
Nu är jag hemma igen från Italien. Vi började åka vid halv åtta igår och kom hem vid fyra tiden. Det var jätte mycket förseningar med flyget. Vi satt fem timmar i Milano och sex timmar i Amsterdam! Det var lite långtråkigt men annars bra.
Jag har haft världens bästa vecka. Vi har varit 15  personer så det har varit fullfart hela tiden med mycket skratt. Det var ganska varmt och solen sken hela tiden så lite sol på min näsa har jag fått. Det har varit mycket skratt och jag har as usual gjort några tabbar, haha.
Nu ska jag lägga in bilderna så dem får ni senare. Sen ska jag fixa till mitt rum som nu är nymålat.

Puss

RSS 2.0